Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok Romantik Birisiyim Ama Okulda Belli Edemiyorum Ne Yapmam Gerek[Yardım lütfen]
Birisi çıkıp sana sesin aşırı anormal kalın dedi mi? Demediyse sorun yok
haydaravısyon
Üye
Romantık olmak için birilerini taklit etme, romantık olmak demek her zaman güzel olanı
görmek, iyimser olmak degil bazen acı olanıda görmektır yerinde küfür etmektır
bazen soguk su etkisi yaparsın "ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün" gibi
manası derin sözleri yerinde söyleyıp ortamı sessizlerştirmektir içinden geleni samimi şekilde söylemektır.
Romantık olmak için birilerini taklit etme, romantık olmak demek her zaman güzel olanı
görmek, iyimser olmak degil bazen acı olanıda görmektır yerinde küfür etmektır
bazen soguk su etkisi yaparsın "ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün" gibi
manası derin sözleri yerinde söyleyıp ortamı sessizlerştirmektir içinden geleni samimi şekilde söylemektır.
Dedilerse onların düşüncesidir. Kendi düşüncenle kıyaslama başkalarının laflarını.
Skysis
Üye
Boşver kardeşim bendensin tıp daha çare bulamadı
bertinos
Üye
Konu Sahibi
Hallettim arkadaşlar geçen gün sınıfta bir çocuk bana meydan okudu senden daha iyi şiir yazarım dedi.Ben de gel düello yapalım dedim.Derste ikimizde şiir okuduk Hep çocuğu ezdim,hem de kızların %80ini ağzı açık bıraktım Süperdi yani
Hallettim arkadaşlar geçen gün sınıfta bir çocuk bana meydan okudu senden daha iyi şiir yazarım dedi.Ben de gel düello yapalım dedim.Derste ikimizde şiir okuduk Hep çocuğu ezdim,hem de kızların %80ini ağzı açık bıraktım Süperdi yani