işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar sadece video hakkında yorumlarınızı belirtin. Tabi yorumlarınız mantıklı olsun kişiye karşı hakaret, dalga geçme vs olmasın lütfen. İyi forumlar.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
arkadışım kilitleyin şu konuyu artık. Niye açtınız sahte işte

M@cros

M@cros

Üye
Bu kadar tartışmak yerine bence ben bunu yaparım şunu yaparım diyen birine yap ta görelim demek daha doğru olur.Sonuçta bu konuyu açan arkadaş ben şunları vadediyorum dememiş.Oyun yazdığını ve onunla ilgili videosunu paylaşmış.Bu kadar tartışma gereksiz ve anlamsız diye düşünüyorum.Madem böyle bir iddiası var bu sözünü yerine getirene kadar beklemek düşer.Zaten böyle bişey yoksa yani tüm söyledikleri yalan sa da bir zaman sonra bu konu düşer unutulur gider.Buna inanmayanların bu konuyu hergün takip edipte yapamadın ben zaten biliyordum yalancı gibi mesaj atmaları bana garip geliyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Bu kadar tartışmak yerine bence ben bunu yaparım şunu yaparım diyen birine yap ta görelim demek daha doğru olur.Sonuçta bu konuyu açan arkadaş ben şunları vadediyorum dememiş.Oyun yazdığını ve onunla ilgili videosunu paylaşmış.Bu kadar tartışma gereksiz ve anlamsız diye düşünüyorum.Madem böyle bir iddiası var bu sözünü yerine getirene kadar beklemek düşer.Zaten böyle bişey yoksa yani tüm söyledikleri yalan sa da bir zaman sonra bu konu düşer unutulur gider.Buna inanmayanların bu konuyu hergün takip edipte yapamadın ben zaten biliyordum yalancı gibi mesaj atmaları bana garip geliyor.

arkadaşım böyle son kez söylüyorum. Böyle birşey yok bitti !

benighted

benighted

Üye
konuyu en basindan okumamis olabilirsiniz belki bilmiyorum ama olay tam dediginiz gibi de degil.su ana kadar soylediklerimin hepsinin harfine kadar arkasindayim.zaten en baslarda hic yorum yapmamistim ancak olayin vardigi noktayi gorunce arkadasin forumdaki daha onceki buna benzer soz ve davranislarindan dolayi yorumlarimi yazmis bulunuyorum.umarim herkes olaya daha gercekci bakar ve kendilerine yapilan haksizligin farkina varir.

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
bu vatandaşları kaale almıyorum zaten ona bile layık deyiller.ben işime bakarım.iftira atmak kolaydır ama zararı yine iftira atanadır.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Amma uzattınız, yahu konuyu . Sakız oldu . :D

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
kendine gül sen sen daha verdiğin sözü tutamıyorsun sen delikanlıysan benim kedimde kadırgalı. :D

tamam şikayet ettin beni silindi mesaj ama sen okudun ya o yeter bana. Söylediklerim aynen geçerli. Bidahada bu konuya cevap yazmıcam. Ne haliniz varsa görün. Kandıran kandırmaya, kandırılan kanmaya devam etsin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kan çıkacak birazdan :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Uzatmanın alemi yok. Oyunu bitirip paylaştığında üyelerimiz ve biz tüm yönetim olarak sana teşekkürlerimizi iletiriz. Oyunla ilgili ortaya koymuş olduklarınız ben dahil hiç bir üyemizi tatmin etmedi bunu sizde net olarak görüyorsunuz. Lütfen bundan sonraki adımda ortaya somut birşeyler koyup bizleri utandırınız.

Teşekkürler
İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: nadir_89 ve Kingmortall

Üst Alt