bjkmert45
Üye
kur ya sen şuan c7 üzerinde çalışıyorum c7 güncelleme çıkınca c6 sonrada n8 için çalışıcam kardeşim
Eyvallah kardeşim.

kur ya sen şuan c7 üzerinde çalışıyorum c7 güncelleme çıkınca c6 sonrada n8 için çalışıcam kardeşim

hattı görmemesi yazılımsal değil ki donanımsaldır o...yükledim.hattı görmüyor hatsız yazıyor.acil yardımmmm..
manuel olarak hiç efek ve avkon değiştirmedim bilgi veremicem kardeşimkardeş ya efekleri değiştiremiyorum theme fx le olmuyor
rom patcherdan yamayi aktif ettinmi üzerine tiklicaksinyaw kardeş, bu kulaklık sesi bir türlü artmıyor.patches i hafıza kartına attım,rom patcher i de kurdum dediğin gibi yaptım ama ses gene aynı kısık.ttpod yüklü oda aynı ses kısık.yapamadım yardımcı olurmusun.
rom patcheri yüklüyorum açmak için tıkladığımda /sys/bin/patcher*.LDD not found hatası veriyor. ne yapmam lazım.
şimdi oldu teşekkür ederim.ayrıca wifi widgeti yok.bana o lazım bulabilirmisin.bide tuş kilidi varya yanda onu açıp kapatınca titreşim oluyordu o yok olmuş,geri getirebilirmiyiz? ayrıca effect i ben beğenmedim. effect çeşitleri var mı elinde?
- - - Eklendi - - -
dostum şarjı da uzun giderse güzel bi cfw olur inşallah.
tuş kilidi titreşimi iyiydi ya.geri açma imkanımız yok galiba..
cwf için tşkler çok hoş olmuşta bu orjinal tuş titreşiminin konumu nedir core den mi rofs tan mı çıkaracaz tam yolu nedirr ??? acillll
ibekliyorum birde hersey içinde yaparsan iyi olur benim gibi pcden fazla anlayanlar için kolay olur yoksa ordan burdan dosya atın diyince yapamıyorum ben