Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon alıcam yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
telefon alıcam yardım
merhaba ben sızden sadece fkr almaya calısıyorum sızce tr kvk cıkıslı orj. Kutulu n95 8gbmı alaym yoksa yurtdısından gelıp pasaport kaytlı nokıa 5230mu?
Oğuzhan
Üye
bu eski telefonları boşver teknolojiye ayak uydur
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
ben bu 2telefon arasında kaldm sevıyorum hangısını alaym szce
Symbianize
Üye
N95 bence
MaxipmaN
Üye
n95 hep içimde kaldı n95 al 5230 kotu bi telefon
MasteLaa
Üye
Beni bilen bilir ben her konuya elimden geldiğince yorum yazarım bunu bil ki çoğusu da öyledir bence yardım etmek ister bu aralar okul ve dershaneden ve ders çalışmaktan giremiyorum zaten Soruna gelirse N95 bence daha rahat 5230 a göre.
Beni bilen bilir ben her konuya elimden geldiğince yorum yazarım bunu bil ki çoğusu da öyledir bence yardım etmek ister bu aralar okul ve dershaneden ve ders çalışmaktan giremiyorum zaten Soruna gelirse N95 bence daha rahat 5230 a göre.