Yurt dışından gelen telefonu kaydettirmek. Lütfen Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GoodJob

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından gelen telefonu kaydettirmek. Lütfen Yardım..
Merhaba arkadaşlar;
Sizlere başlıkta da belirttiğim gibi konu hakkında bir kaç sorum olacak.

Yurtdışından telefon getirtebilirmiyiz ?
Ülkemize girişte sıkıntı yaşanırmı gümrükte ?
Türkiye 'ye girdikten sonra telefonu nasıl açtırabiliriz ?
(İllegal yollardan yada kayıt ile ?)
Pasaport kaydı yaptırırken pasaporta sahip kişinin TR vatandaşı olması şartmı ?
Pasaport kaydında eksiksiz gerekli bilgiler nelerdir ?
Ve son olarak illegal yollarla açılan telefon sonradan bir sorun yapar mı ?

Bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden cevap veren yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Türkiye pasaportu ile 100 tl yatırıp kayıt yaptırabilirsiniz ama son bir ay içinde giriş yapmış olmalı pasaport sahibi ile beraber timlerden veya diğer operatör merkezlerinden yapabilirsiniz.
Yabancı pasaportu ile türkcell müşteri hizmetlerini arar adrese sözleşme istersiniz sonra gider 100 tl yatırır sözleşme ve dekont ile time gider pasaport sahibi ile işlem yapabilirsiniz,yabancı pasaportta cihaz da sadece belirlediğiniz bir numarayı kullanabilirsiniz.

GoodJob

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye pasaportu ile 100 tl yatırıp kayıt yaptırabilirsiniz ama son bir ay içinde giriş yapmış olmalı pasaport sahibi ile beraber timlerden veya diğer operatör merkezlerinden yapabilirsiniz.
Yabancı pasaportu ile türkcell müşteri hizmetlerini arar adrese sözleşme istersiniz sonra gider 100 tl yatırır sözleşme ve dekont ile time gider pasaport sahibi ile işlem yapabilirsiniz,yabancı pasaportta cihaz da sadece belirlediğiniz bir numarayı kullanabilirsiniz.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki pasaportta yaş sınırı varmı ? Yani pasaport sahibi + 18 'den küçük olsa ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pasaportta yaş siniri yok fakat 18 yaşin altindaki pasaport sahipleri icin velisinin imzasi gerekir.

GoodJob

Üye
    Konu Sahibi
pasaportta yaş siniri yok fakat 18 yaşin altindaki pasaport sahipleri icin velisinin imzasi gerekir.

İmza derken yani nasıl bir imza ? Kayıt yaptırırken mi ?
İşin aslı şöyle; benim misafirim gelecek Almanya 'dan ve oradan bir telefon getirecek, gelemezse kargo ile yollayacak sanırım tabi gümrükten geçerse. Gelecek misafirimin yaşı 17. Bana getirdiği telefonu burada onun pasaportu ile kayıt yaptırmayı düşünüyorum o yüzden bu sorularımı soruyorum. Peki kesinlikle yaş sorun olur mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt