Hakan abi wlanı bulmuyo telefon 2 metrelik yerden![]()
![]()
fwde sorun yok ben 4. katta oturuyom apartmanın altından bile çekiyo internet
yok tabikidede o sorun yaşıyo ondan dedim

Hakan abi 15 dk sonra çalışmaya başladı tamam sorun yok özür dilerim![]()
düşünürüm bunları kardeşimhareketli boot ekranlarını ve açılış kapanış seslerini değiştirebileceğimiz modu(direk hafıza kartından) da uygular mısın güncellemede?
hafıza kartında gizli dosya da yok (bu bence önemli). güncellemede bunu da yapar mısın ?
biliyorum topbarlı versiyon çıkarmak istemiyorsun. ama yapabiliyorsan yazılımı topbar kullanmak için uygun hale getirip link verebilir misin ?
kardeş boot ekranına bişe diyemem.hareketli boot ekranlarını ve açılış kapanış seslerini değiştirebileceğimiz modu(direk hafıza kartından) da uygular mısın güncellemede?
hafıza kartında gizli dosya da yok (bu bence önemli). güncellemede bunu da yapar mısın ?
biliyorum topbarlı versiyon çıkarmak istemiyorsun. ama yapabiliyorsan yazılımı topbar kullanmak için uygun hale getirip link verebilir misin ?
gizli klasöre gelince
X-Plore ile bir klasör oluşturup klasörün öz niteliklerini gizli yap bence daha kolay olur
hem birden fazla klasör gizleyebilirsin bu şekilde
hem de istediğin ismi yazarsın
bide adamı uğraşmaktan kurtarırsın.
hakanın belle shell yazılımı da var ben ona shell kurmadan sadece top barı kurdum
o şekilde de sorunsuz çalıştı
birde öyle dene istersen

sadece kendim kullanmak için yaptım.
ama iznin olursa paylaşmak isterim.
pek köklü bi değişiklik yapmadım ufak defek bişeyler sadece.
kardeş boot ekranına bişe diyemem.gizli klasöre gelince
X-Plore ile bir klasör oluşturup klasörün öz niteliklerini gizli yap bence daha kolay olur
hem birden fazla klasör gizleyebilirsin bu şekilde
hem de istediğin ismi yazarsın
bide adamı uğraşmaktan kurtarırsın.
top bara gelincehakanın belle shell yazılımı da var ben ona shell kurmadan sadece top barı kurdum
o şekilde de sorunsuz çalıştı
birde öyle dene istersen
- - - Eklendi - - -
Haa Bu Arada...!
Hakan kardeş ben senin bu yazılımı editledim.sadece kendim kullanmak için yaptım.
ama iznin olursa paylaşmak isterim.
pek köklü bi değişiklik yapmadım ufak defek bişeyler sadece.
symbian belle. şu an daha test ediyorum zaten
belle shell mi symbian bellemi

fazla değişiklik yoksa ne gerek varkisymbian belle. şu an daha test ediyorum zaten![]()
Çok öyle ahım şahım bi yenilik görmedim ben bunlar zaten olan şeyler değilmi.Değişiklikler:
- Dokunmatik ekran davranışı orjinalindeki gibi düzgün çalışıyor. Telefon ışıkları kendiliğinden kısıldığında, ekrana dokunduğunuzda hiçbirşeye dokunulmuyor ve açılmıyor. Işıklar tekrar yanıyor ardından herşey çalışıyor.- Oto. tuş kilidi ayarlardan kapatılsa bile tuş ışıkları yinede düzgünce kapanıyor.
- Tüm ışıklar SIM kodu girerken yanıyor.
- Tüm ışıklar gelen arama olduğunda yanıyor.
- Tüm ışıklar telefon şarjdayken sönüyor (telefon açık/kapalı farketmez)
- Ekran ve tuş ışıkları güvenlik kilidi etkinleştiğinde aniden sönüyor.
- Slide to unlock yatay ve dikey ekranda sorunsuz çalışıyor.
- 4 Sıra (QWERTY'in Üzerinde 123..) Klavye
- Açılış kapanış animasyon ve sesleri değişti ses seviyesi yükseldi
- Müzik çalar E sounds Okuyor
- TUŞ KLİDİNİN SENSÖRLE DÖNMEMESİ cepte fır fır dönmesin diye
- VARSAYILAN BT İSMİNİ DEĞİŞTİRDİM
- nokia 808 pure view zil sesleri ekledim
- Özel Versiyon Tarihini CFW Yapımcısı Olarak Değiştirdim
- BATARYA İCONU değiştirdim
- GLOBAL RACE + 11 YOL ekledimŞimdilik bunlar ama daha aklıma gelen olursa yapabilirim
bazıları var bazıları yokÇok öyle ahım şahım bi yenilik görmedim ben bunlar zaten olan şeyler değilmi.
.önemli olan da ahım şahım yenilik olmaması.
yazılımı o kadar güzel yapmış ki hakan; çok fazla değişiklik yapmaya kıyamıyorum
Kardeş bana c6v42 için bi cfw atarmısın gerçekten çok lazım
rica ederim güle güle kullan kardeşbir haftadir bu cfw yi kullaniyorum on numara olmuş hiç hata yok tel hafizasi 77 den aşagi düşmüyo ram de 55 60 ta hakan kardeşimin eline sağlik

Aynen benim bu cfw yi editlememin sebepleri bunlar. hakan iznin var mı yayınlamaya yoksaBir haftadir bu cfw yi kullaniyorum on numara olmuş hiç hata yok tel hafizasi 77 den aşagi düşmüyo ram de 55 60 ta hakan kardeşimin eline sağlik
mu diyon