HTC iki amiral gemi çıkaracak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
HTC iki amiral gemi çıkaracak!


HTC, mobil alanındaki stratejisini değiştiriyor. Son duyumlar HTC'nin iki amiral gemi birden çıkaracağı yönünde. Tayvanlı telefon üreticisi bugün akşam ilk WP8'li telefonlarını tanıtacak ve bu telefonlardan bir tanesinin, android'deki amiral gemi olan One X'in Windows Phone versiyonu olması bekleniyor.

HTC Global Satış ve Pazarlama Müdürü Jason Mackenzie, etkinlik öncesi BBC'ye yaptığı konuşmada :“İki amiral gemimiz olacak” dedi. “Daha önce WP7 alanında amiral gemi olarak öne çıkacak bir fark yaratamadık. Piyasaya dönüp baktığımızda, tıpkı rakiplerimiz gibi bizim de bu konuda hata yaptığımızı düşünüyorum."

HTC birkaç saat önce resmi facebook ve twitter adresinde WP8'li telefona benzeyen bir resim yayınladı (Yukarıda). Daha önceki sızıntılar, Accord isimli bir cihazın HTC 8X adıyla tanıtılacağını ve Nokia'nın Lumia serisi gibi rengarenk (mor, yeşil v.b renklerde) piyasaya sürüleceğini öngörüyordu.

HTC, WP8 işini gerçekten ciddiye alıyor. Ama bu alanda kendisinden daha geniş pazarlama bütçesine sahip Samsung ve Nokia gibi markaların yarattığı izdiham arasında kaybolmamak için sıradışı birşeyler çıkarması gerektiği çok açık.

Etkinlik hakkındaki diğer söylentiler ise, HTC'nin One X5 adında 5 inçlik bir phablet (telefon tablet) ve HTC One X'in gelişmiş versiyonu olan HTC One X+'nın da tanıtımının yapılacağı yönünde.

Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntı ve söylentilerinin ne derece gerçek olduğunu HTC'nin bu akşamki etkinliğinde öğreneceğiz. Bakalım HTC, yeni çıkaracağı WP8 telefonlarıyla mobil dünyasında ses getirebilecek mi?
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve yilmazaga


papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bazi seylerin yeni yeni dank etmesi biraz pahaliya mal oldu ama artik gercegi gorduklerine gore rekabetci bir htc her zaman kullaniciya yarar getirir. Insallah nokia lumia920den cok daha ustun ozelliklerde bir cihazla gelirler.
 
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve bulutsuzgece
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Valla One X'in Wp8 versiyonunu tanıtsın hemen alırım :eller:
 
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yine de Lumia 920 diyorum... :hih:

Hocam 4 çekirdekli Lumia'nın daha iyi olabileceğini düşünüyorum ama HTC 4 çekirdekli bir telefon tanıtırsa almayı düşünebilirim.Ben en az Nokia kadar HTC'den de ümitliyim çok güzel telefonlar çıkaracak ve Nokia'ya güzelcene rakip olacak.Bizde bu rekabetten faydalanacağız :eller: Tabi inşallah fiyatları -Nokia kadar olamaz tabi ama- uygun olur...
 
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
HTC Cikarirsa Eger Lumia 920'den Ustun Bir Cihaz .. Sonra Nokia'da Cikarir ..

Sonra Samsung'da Karisir Isin Icine .. Onlar Rekabetteyken Bizde Burda Faydalanirizz .. :)
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Symbianize

Symbianize

Üye
Apple wp8e gecsee muthis olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt