Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arc S ile ilgili bir soru
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzaydin
Üye
Konu Sahibi
Arc S ile ilgili bir soru
istanbulda bi telefoncuda 850 tlye gördüm spot mu acaba diye düşünüyodum adama sordum 2 yıl garantisi var dedi. sizce bu telefonda bi gariplik yok mu her yerde 1000 lirayken?
solada da 512 ram var ama. adreno 205 o kadar kötü mü ya
mega2
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İTHALATÇI FİRMA: SANAYİİ BAKANLIĞINDAN GEREKLİ İZİNLERİ ALMIŞ,YURTDIŞINDAN ÜRÜN İTHAL ETMEK İÇİN GEREKLİ KOŞULLARI SAĞLAMIŞ VE İTHALAT BELGESİNE SAHİP, EN AZ BİR BÖLGEDE TEKNİK SERVİS HİZMETİ SAĞLAYABİLECEK BİR FİRMADIR.BU FİRMANIN GETİRMİŞ OLDUĞU ÜRÜNLER 2 YIL GARANTİ KAPSAMI ALTINDADIR GARANTİ HİZMETİNİ İTHALATÇI FİRMANIN ANLAŞMIŞ OLDUĞU TEKNİK SERVİS VERMEKTEDİR. TEKNİK SERVİS BİLGİLERİ GARANTİ BELGESİNDE BELİRTİLMİŞTİR. İTHALATÇI FİRMA TARAFINDAN İTHAL EDİLMİŞ OLAN BU ÜRÜN , BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU TARAFINDAN KAYIT ALTINA ALINMIŞ ÜRÜNLERDİR.(İMEİ KAYITLARI YAPILMIŞTIR).
Bu tarz bir model olmalı o yüzden çok pahalı değildir.
Mali400 var ve ben Arc S i aldım peformans telefonu olarak o kadar para vermem açıkçası.
El~PisToLeRo
Üye
Arc S iyi bir model.Tasarım kalite ve donanım açısından ve fiyatını hakediyo.
1.4 Ghz islemci,8 mp harika kaliteli kamera,4.2 inc ekran,HDMI çıkısı o fiyatta bir cihazda zor bulunur.
Arc S iyi bir model.Tasarım kalite ve donanım açısından ve fiyatını hakediyo.
1.4 Ghz islemci,8 mp harika kaliteli kamera,4.2 inc ekran,HDMI çıkısı o fiyatta bir cihazda zor bulunur.