[Mod] Enable hidden Menu icons

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
x-plore ile gözükmezmi hiç kardeş. ya patch ler aktif deil yada x-plore ayarlarında hata war ayarlardan ram rom falan göster hepsini işaretledinmi sen attığın o dosyayı sil x-plore ile bak onla yap işlemi o klasör muhakkak wardır.

- - - Eklendi - - -

bu .sis dosyası olarak daha önce paylaşılmıştı :islik ben bunu neredeyse 6 aydır kullanıyorum
neyse yükleyemeyen arkadaşlar için .sis dosyası buyrun :D

teşekkürler e bunu kimse görmemişmi herkes yeni farkında bu olayın :) bende dahil teşekkürler kardeş bu daha iyi gerekirsede konu silinebilir mevcutsa.

• Beğen
Tepkiler: alici-35

alici-35

alici-35

Üye
Kardeşim imdadımıza yetiştiğin için teşekkür ederiz emeğine sağlık tem C7 yi patlatıcaktım duvara :alkis

- - - Eklendi - - -

Evet kardeşim rom pach lardan bitanesi aktif deyilmiş onu aktif etim problem kalktı ortadan şimdi hepsi gözüküyor teşekkür ederim benim almış olduğum ders araştırmadan hiç bir konuya atlamicaksın tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.....:alkis

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu .sis dosyası olarak daha önce paylaşılmıştı :islik ben bunu neredeyse 6 aydır kullanıyorum
neyse yükleyemeyen arkadaşlar için .sis dosyası buyrun :D

:tşk: dostum bu ise yaradı
restart yapmayada gerek yok

tempestshine

tempestshine

Üye

hüseyin abinin verdiği ile alttaki 2 uygulamada geldi.

hizan

hizan

Üye
teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Teşekkürler FP1 de başarılı

pusu6600

Üye
İstek Üzerine

telefonunuzdaki Cihaz Yöneticisi, Usb, Wifi, Bağlantı Yöneticisi ve temalar kısayollarını oluşturmanızı sağlar. Rar içinden çıkan txt dosyasın C/Private/10202be9 klasörünün içine kopyalayın deiştirilsinmi diye sorarsa ewet deyin somayabilirde bende sormadı. Teli restart yapın yada garanti olsun güç butonundan kapatıp açın. Artık ana ekranda kısayol ekle dediğinizde üstte saydıklarımıda görüp ekleyebileceksiniz. Sadece hackli teller içindir.

slm kardeşim kullandığın widget'lerin ve temanın linkini verirmisin?

şimdiden teşekkürler...

asigsasi

asigsasi

Üye
çok çok teşekkür ederim

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
çok çok teşekkür ederim
çok çok rica ederim :) bu konu baya da eskiymiş sen nasıl görmedin :) hoş çok daha önce tuğ paylaşmış bende onu görmemişim :) bunuda bi arkadaş istedi die bulmuştum.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
o arkadaş benim :ehe gerçekten çok yararlı paylaşımlar yapıyorsun emeğine yüreğine sağlık :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
o arkadaş benim :ehe gerçekten çok yararlı paylaşımlar yapıyorsun emeğine yüreğine sağlık :oke:

hadi ya :) emin misin bana burak gibi geliyo ilk yorum ondan gelmiş çünkü ben yardım konusuna bunun linkini eklemiştim sen istediysen nie görmedim şimdie kadar :) çok teşekkür ederim kardeşim çok profesyonel olmasamda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese. Bu sayede kendimide gliştirmiş oluyorum biraz biraz :)

• Beğen

MoLeCK

Üye
teşekkürler najanaja

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
şaka dostum daha yarım saat once gördüm tema kısayolunu :ehe onun için istemiştim ve de çok güzel oldu

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
senin 2 gun luk bi tatile ihtiyacın var gibi geliyo

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
senin 2 gun luk bi tatile ihtiyacın var gibi geliyo

kesinlikle :) pc masaüstü falan karman çorman oldu bi düzenleme yapmam gerekiyo ne zamandır el süremiyom :) maxicep e bi girdimmi bakıyom gece oluyo :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

kesinlikle :) pc masaüstü falan karman çorman oldu bi düzenleme yapmam gerekiyo ne zamandır el süremiyom :) maxicep e bi girdimmi bakıyom gece oluyo :)

masaüstü dedinde yarışmadaki masaüstü çok güzeldi

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt