Samsung Galaxy S IV ile ilgili iddialar ortaya çıkıyor 5 ay sonra s4 :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
Note'un ekranı 5.3". Ayrıca belli ki hiç Note kullanıp büyük ekranın zevkine varamamışsınız. İnanın düşündüğünüzden çok daha iyi. Ayrıca düşündüğünüzden çok daha ergonomik. Yıl olmuş 2012 hala iPhone diyen var ne diyim daha ya. Teknolojide adım adım özgürlüğe giderken, tam tersini yapmaya çalışan bir firmayı savunan insanlar var hala, ilginç. Neyse konu sapmasın, Samsung iddiaları yalanladı, ki zaten çok saçma olur 2013'ün 3. çeyreğinden önce çıkması S4'ün.

note kötü demedim ama kullanışlı değil hocam :nono:tek elle kullanılamıyor ! sıkıntı o :oke: yoksa büyük ekran her zaman iyidir :oke:

FRAPSDH

Üye
Bence en ideal ekran boyutu 4.3 inçtir. Sgs2 kullanıyorum ne daha küçük nede daha büyük olmasını istemem.Bence sgs4 te ekranı küçültmeleri gerekiyor.4.5 inçle gelip , birde metal kasaya sahip olsa iyi olurdu fakat sanmıyorum. Klasik samsung yine ekranı büyütür durur.

- - - Eklendi - - -

Note u telefon niyetine alıp ,cebine koyup gezen adamlara hiç yorum bile yapmıyorum : )

cortex47

cortex47

Üye

note kötü demedim ama kullanışlı değil hocam :nono:tek elle kullanılamıyor ! sıkıntı o :oke: yoksa büyük ekran her zaman iyidir :oke:

evet tek elle kullanılmıyor, ama bu bir sıkıntı değil bence. yani kişiden kişiye değişir :)

- - - Eklendi - - -

Bence en ideal ekran boyutu 4.3 inçtir. Sgs2 kullanıyorum ne daha küçük nede daha büyük olmasını istemem.Bence sgs4 te ekranı küçültmeleri gerekiyor.4.5 inçle gelip , birde metal kasaya sahip olsa iyi olurdu fakat sanmıyorum. Klasik samsung yine ekranı büyütür durur.

- - - Eklendi - - -

Note u telefon niyetine alıp ,cebine koyup gezen adamlara hiç yorum bile yapmıyorum : )

yapma zaten, kimse senden öyle bir şey beklemiyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada samsungdan aciklama geldi s4 bu sene yok 2014 de tanitilcakms

Symbianize

Symbianize

Üye
Note'un ekranı 5.3". Ayrıca belli ki hiç Note kullanıp büyük ekranın zevkine varamamışsınız. İnanın düşündüğünüzden çok daha iyi. Ayrıca düşündüğünüzden çok daha ergonomik. Yıl olmuş 2012 hala iPhone diyen var ne diyim daha ya. Teknolojide adım adım özgürlüğe giderken, tam tersini yapmaya çalışan bir firmayı savunan insanlar var hala, ilginç. Neyse konu sapmasın, Samsung iddiaları yalanladı, ki zaten çok saçma olur 2013'ün 3. çeyreğinden önce çıkması S4'ün.

Bana bu ozgurlukten biraz bahsedermisin neymis bu ozgurluk attigniz kerneller mi yoksa custom romlarmi ? Sanki telefona isletim sistemi kurabiliyomusssunuz gibi konustunuz. Hayir yani androidde yapip iphone da yapamadiginiz ne var ? Birde performans farkina bakarsak ki bence bu dediginiz ozgurlukten daha onemli (kim kasan donan bir telefon isterki ?) burda androide kasiyor donuyor demiyorum 1000tl nin altinda verdinizmi tad alamiyorsunuz . Ben sahsen 1700 tl verdim iphone daki hazzi alamadim (galaxys3) daha kanallarin uygulamalari bile yok. O degil apple neyi kisitliyosa hepsini jailbreak ile acabiliyoruz sunu bilin yeter jailbreak ile sizden daha ozgur ve stabil calisan telefonumuz var telefonda ne begenmediyseniz bir tweakla kaldirip ne eksik gorduyseniz bir tweakla yukluyorsunuz bence zihniyetiniz cok yanlis android alip guncelleme goremeyecegime (rom haric) bkz galaxys2 2.3 aldi ics aldi jb alcak ve gerisi romlarla idare etcek ama suan 3Gs kullanan biri yarin kirpilmista olsa bir ios 6 alacakki 3 yillik telefon olmasina ragmen bence siz ozgurluk anlayisinizi deistirmelisiniz yada elinizle iphone u bi kac gun kullanmalisiniz emin olun iostan androide gecince aradaki farki anlayip tekrar iosa donmek isteyeceksiniz

Saygilar

cortex47

cortex47

Üye

s3 te pek sıkıntı yok ama yinede ekranın üst kısmına dokunurken zor oluyor yalan mı ?

- - - Eklendi - - -

ne iş yapıyorsunuz ?

öğrenciyim ben.

- - - Eklendi - - -

Bana bu ozgurlukten biraz bahsedermisin neymis bu ozgurluk attigniz kerneller mi yoksa custom romlarmi ? Sanki telefona isletim sistemi kurabiliyomusssunuz gibi konustunuz. Hayir yani androidde yapip iphone da yapamadiginiz ne var ? Birde performans farkina bakarsak ki bence bu dediginiz ozgurlukten daha onemli (kim kasan donan bir telefon isterki ?) burda androide kasiyor donuyor demiyorum 1000tl nin altinda verdinizmi tad alamiyorsunuz . Ben sahsen 1700 tl verdim iphone daki hazzi alamadim (galaxys3) daha kanallarin uygulamalari bile yok. O degil apple neyi kisitliyosa hepsini jailbreak ile acabiliyoruz sunu bilin yeter jailbreak ile sizden daha ozgur ve stabil calisan telefonumuz var telefonda ne begenmediyseniz bir tweakla kaldirip ne eksik gorduyseniz bir tweakla yukluyorsunuz bence zihniyetiniz cok yanlis android alip guncelleme goremeyecegime (rom haric) bkz galaxys2 2.3 aldi ics aldi jb alcak ve gerisi romlarla idare etcek ama suan 3Gs kullanan biri yarin kirpilmista olsa bir ios 6 alacakki 3 yillik telefon olmasina ragmen bence siz ozgurluk anlayisinizi deistirmelisiniz yada elinizle iphone u bi kac gun kullanmalisiniz emin olun iostan androide gecince aradaki farki anlayip tekrar iosa donmek isteyeceksiniz

Saygilar

Telefona ikinci bir işletim sistemi kurulmasından bahsetmiyorum. Androidin kendisinden bahsediyorum. Androidde yapıp iOS'ta yapamadığımız tonla şey var. Mesela sosyal medyayla içiçe olması, gerçek multitasking, bluetooth ile veri aktarımı, kişiselleştirme, launcher değişimi, widgetlar. Performans farkına gelince, iOS Android kadar iş yapsaydı görürdük hangisi daha stabil. Yıl olmuş 2012 daha multitasking yapamayan bir işletim sistemini savunuyorsunuz. Kassa zaten ayıp. Ki zaten iOS 6'yı aldı dediğiniz 3GS, o işletim sistemiyle kasım kasım kasılıyor. Bırak da gelmesin kasacaksa. O kadar iPad'e jailbreak attım, her şeyi denedim, forumları karıştırdım, her şeyi yaptım, Nokia telefonumdan iPad'e bluetooth'la veri aktarımı yapamadım, ezberden konuşmayın. He, iOS 5 ile iPad'in nasıl çalıştığını ben kendim biliyorum, sürekli uygulama çökmeleri, internet tarayıcısında 2 sekme bile yükleyememesi vb. Ben zaten iOS'tan Android'e geçtim, Android çağın işletim sistemidir. Bunu Jelly Bean ve stabilitesiyle göreceksiniz. Zaten Apple da tehlike çanları çaldığı için oradan buradan patent davaları ile para koparmaya ve Samsung'u alaşağı etmeye çalışıyor. Her şey ortada, iOS ile özgürlük aynı cümlede olamaz.

PriZm

PriZm

Üye

Saygilar

JailBreak ile OTG ekleyebilirmisin?:hmmm

cukuleaks

Üye
Yaw iphone alan biri ismi ve markası için alıyor. Aha bugun arcelik teknik servis gorevlisi geldi telefondanda en az bizim kadar anliyor. Adam içeri iphone cennettir diye girdi , benle konusup tartistiktan sonra elinde "yaşasın android öl geber ios" pankartıyla çıktı.

Ayrıca özgürlük çok geniş bi kavram . Herşeyden önce size bir sistem veriliyor. Siz bu sistem üzerinden gidiyorsunuz. Ne kadar jailbreakta olsa ne kadar kernel custom romda olsa hicbizaman özgür değilsiniz...

furkey

Üye
Bu kadar kolay kanmayın iddaalara :) Öncelikle samsung bu kadar değil ki yaptığı satıştan olmadıkları belli. S3 efsane olma yolunda ilerliyor ve yarı yolunda bir telefon çıkarıcak değiller. Özellikle Apple ın yaptığı büyük hayal kırıklığı sayesinde millet s3 e yüklenirken sanmayın ki samsung s3 gibi bir telefonun yoluna taş koyacak... Ha bu arada bunun açıklamasını da yapmışlar burada: Samsung Galaxy S IV Mobil Dünya Kongresi’nde sunulmayacak

cukuleaks

Üye
İphone5 in büyük hayal kırıklığı olduğunu zaten 5 yaşındakı çocuk bile anlar. Hala iphone5i savunan varsa vay haline...

furkey

Üye

Saygilar

Bir "apple fanı" olduğun belli hocam kusura bakma :) Eminim sen de gözünü karartıp 4s ten iphone 5 e geçmek isteyen ve iphone 5 e devrim niteliğinde bir gözle bakan insanlardansın... Lütfen bu sözlerime alınma ama iphone ların androidlerden daha performanslı olduğunu nereden çıkardın acaba? O dandik arayüzden mi? Allah aşkına arka planda basit bir wallpaper (live bile değil) arkaplandaki çalışan hizmetler kısıtlı, homescreeni bile olmayan sadece bir menüden ibaret olan bir arayüz nasıl kasabilir? Asıl kasarsa sıkıntı yani. iPhone 4s de bile bazı iOs oyunları kasarken bence performanslı diyemezsin o telefona.

Ha bu arada nerden biliyosun kardeşim iphone 4s ezer geçer s3 ü filan hatta iphone 5 iyice ezecek diyorsan ahanda karşılaştırma sana: Galaxy S III ve iPhone 5 ilk karşılaştırma sonuçları geldi

Şu özgürlük meselesine de açıklık getireyim: Cyanogen Mod, AOKP, Miui, ParanoidAndroid gibi romları duydun mu acaba? Ha bu arada bazı android telefonlarına windows işletim sisteminin yüklendiğini de bilmiyordun sanırım. İstediğin gibi overclock, kullanıcı izinleri, ses ve anten iyileştirmeleri, kamera iyileştirmeleri, arayüz akıcılığının istenilen düzeye rahatça çıkarılabilmesi, arayüzlerin tamamen değişebilmesi gibi etkenleri saymıyorsan özgürlükten ben sana şöyle diyim: Özgürlükten anlayışın ne? Kaç tanesi iOs da var?

PriZm

PriZm

Üye
bu arada görüşlerinizi paylaşın arkadaşlar :) tartışma çıkmasın :)

SilentOne

SilentOne

Üye
acı bazı funlar varda elindeki telefonu çok ileri teknoloji sanıyorlarda baze:D

• Beğen
Tepkiler: furkey

cukuleaks

Üye
acı bazı funlar varda elindeki telefonu çok ileri teknoloji sanıyorlarda baze:D

Mesajı tercüme edeyim " Hacı bazı fanlar varda elindeki telefonu çok ileri teknoloji sanıyorlarda bazen:D" doğrumu anlamışım :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
SilentOne

SilentOne

Üye
tercüme doğru hızlı yazınca ve ayriyetten sms te yazınca sıkıntılar oluşabilir :D

cukuleaks

Üye

Ben rahatım elim her yere ulaşıyor.

Banada diyolar abi s3 dev gibi ekran tek elle.kullanilirmi diye vallahide.billahide yolda yururken tek elle internet aleminin alayını baştan geçiriyorum. Elimde heryere rahat gidiyor. Ama sunu soylemem lazim yukarlara basmak icin felan ben istemsiz olarak bi hareket yapiyorum hemen bole telefonu hafif asa dusuruyorum sonra yine eski halde kullaniyorum ama tamamen refleksiv. Sanada aynısı oluyormu? :ehe

- - - Eklendi - - -

tercüme doğru hızlı yazınca ve ayriyetten sms te yazınca sıkıntılar oluşabilir :D

Gordugum yerde.duzeltirim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt