1000 tl bütçe ile hangi androidli telefon alınır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl bütçe ile hangi androidli telefon alınır
selam arkadaşlar,

Kardeşim için 1000 tlye kadar bütçem var androidli bir cihaz almak istiyoruz.

Telefonda istedigimız özellikler.
Web de dolaşırken kullanım kolaylığı
Kamera kalitesi ve
bütün video dosyalarını oynata bilsin çünkü telefondan film izlemeye bayılıyor :)
dokunmatik hassasiyeti
performans
birde sesinin yüksek çıkması bizim için önemli

ben bu zamana kadar ağırlıklı olarak symbian kullandığım için android hakkında hiç bir bilgim yok vereceğiniz önerilere gerçekten çok ihtiyacım var. Kendi kafama göre gidip bir telefon alıp kardeşimin memnun olmamasından korkuyorum. Kısacası size ihtiyacım var. Yardım edin lütfen!

Kerim.

Kerim.

Üye
S advance1000lira,ace2 800lira,s2 1200lira bunlar olabilir:)

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
oo 3 adet öneri :) sağol dostum peki içlerinden hangisi bizi memnun eder

- - - Eklendi - - -

netten üçününde incelemesine bir bakayım

Kerim.

Kerim.

Üye
Fiyat sorun olmazsa s2iyidir:oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Kardes 1290 tl ye htc one x var harika bi telefon öneririm ayrıca bütçeyi asamam dersen htc sensation xe de olabilir o da gayet iyi istediğin her ozellik fazlasıyla var :oke:

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
advenceyi inceledim hiçte basit bir telefon gibi durmuyor ama ics güncellemesi geldimi onun hakkında bir yazı göremedim

- - - Eklendi - - -

Kardes 1290 tl ye htc one x var harika bi telefon öneririm ayrıca bütçeyi asamam dersen htc sensation xe de olabilir o da gayet iyi istediğin her ozellik fazlasıyla var :oke:

one x i bende seviyorum ama 1000 tl yi zor denkledik :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
advenceyi inceledim hiçte basit bir telefon gibi durmuyor ama ics güncellemesi geldimi onun hakkında bir yazı göremedim

- - - Eklendi - - -

one x i bende seviyorum ama 1000 tl yi zor denkledik :)

kardeeeş, ben olsam o 1000 lirayı koyarım yastık altına, arkadaşın dediği HTC One X 'in nerde olduğuna kimin nasıl sattığına (garanti vb) şeylerine bakar, biraz daha eklerim 1000TL üstüne ve One X'i alırdım kardeşin miii One X'i eline aldıktan sonra biraz kurcalar ve abim diye boynuna boğazına sarılacaktır emin ol, cihazı kullanmadım bi kez media markt'a gördüm bi iki dokunuş falan öyle ama gerçekten tavsiye ederim :)

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyorsun üstad da bir bakalım araştırmaya devam edelim kafama takılan bir şey daha var advence te ace 2 ics güncellemesi aldımı birde ona bakıyorum önemli bir güncelleme olsa gerek herkes sabırla onu beklemiş

- - - Eklendi - - -

Kerim.

Kerim.

Üye
doğru diyorsun üstad da bir bakalım araştırmaya devam edelim kafama takılan bir şey daha var advence te ace 2 ics güncellemesi aldımı birde ona bakıyorum önemli bir güncelleme olsa gerek herkes sabırla onu beklemiş

O konuda kesin bir sey yok diye biliyorum:hmmm

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
:D tamam kardeş saol

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
selam arkadaşlar,

Kardeşim için 1000 tlye kadar bütçem var androidli bir cihaz almak istiyoruz.

Aaa Ahmed abi nasılsın ya. Beni düşünmen gerçekten çok gurur verici. Şey mi yapsak acaba sen parayı bana versen de ben kendime mi beğensem?

iyi geceler abi,seni seven kardeşin :))))))))))

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeş kesinlikle s2 al biraz daha para bulup.Ace 2 felan boşver s2 al pişman olma

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
1000 tl nin üstüne koyup s2 almanı öneririm. Hem güncelleme de alacak

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
Androidi iyi bilen genel arkadaşlar s2 diyor bakalım bu cumaya kadar alacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...