"Heykel olayı rezalet"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
Alexin yaptıklarına kimse bir şey demiyor ama sen hagiyi unuttun sanırım

Adam fifa tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 100 listesinde var,

Avrupada real madrid barcelonada oynayan ender futbolculardan,

Şampiyonlar ligi gol kralı olmuş,adam 24 kupa görmüş 8 lig şampiyonluğu yaşamış 3 kere avrupanın en önemli kupasını almış

Bence tarafsız olalım sezarı öldürelim ama hakkınıda verelim

HAGİ

[h=3]Kulüp [ ][/h]
    • Avrupa Süper Kupa (1986, 2000)
    • UEFA Kupası (2000)
    • UEFA Şampiyonlar Ligi Finali (1989)
    • FIFA Kulüpler Dünya Kupası Finali (1986)
    • İspanya Süper Kupası (1990, 1994)
    • Romanya Ligi Şampiyonluğu (1986, 1987, 1988, 1989)
    • Romanya Kupası (1987, 1988, 1989)
    • Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu (1997, 1998, 1999, 2000)
    • Türkiye Kupası (1999, 2000)
    • Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası (1997, 1998)
    • TSYD Kupası (1997, 1998, 1999)
    • Anglo-İtalya Kupası (1994)
[h=2]ALEX

Kulüp Başarıları [ ][/h]
    • Kupası : 1998
    • Kupa Mercosur : 1998
    • : 1999
    • Kupa Torneio Rio-São Paulo : 2000
    • Kupası : 2003
    • Campeonato Brasileiro : 2003
    • Campeonato Mineiro : 2003, 2004
[h=4] [ ][/h]
  • Şampiyonluğu
    • 2004/05:
    • 2006/07:
    • 2010/11:

• Şampiyonluğu
    • 2007:
    • 2009:

• Şampiyonluğu
    • 2011/12:

FAZLA SÖZE GEREK YOK.Ben beşiktaşlıyım iki takımıda bir o kadar severim sevmem ama haginin kariyeri ortada

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer, ibrahim ve Kingmortall

greenmile

greenmile

Üye
bugün alex'e hemen hemen her takımın taraftarının saygı duyduğuna inanıyorum.O yüzden gerekli izinler alındıktan sonra kamu alanına dikilmesinde bir problem yok.

Sergen'e gelirsek sanki biraz kıskançlık seziyorum.Abi sende yetenekliydin ama profesyonelliğin tüm gerekliliklerini yaptı mı deseler hayır derim.Beşiktaşlısın ama beşiktaşla yeteri kadar da özdeşleşemedi.Futbolu bazen ikinci plana attı,sonunda futbolda onu geri plana attı durum bundan ibaret.

Bugün bir galatasaraylı galatasaraylıların yoğun olduğu bir bölgenin parkına Metin Oktay heykeli dikmelidir diye düşünüyorum.Bu tarz şeylere hiçbir takımın taraftarının aksi görüş belirteceğini tahmin etmiyorum.

Ayrıca konu Alex ve Hagi kıyaslamasına gelmiş.Öncelikle belirtmek gerekiyor ki bu heykel sadece sportif başarıyla endeksli olarak dikilmedi.

Alex'in son 1 ay dışında Aykut hocayla olan basit bir problemi dışında en ufak bir yanlışını söyleyemessiniz.Adam yeri geldi en milliyetçi adamdan daha milliyetçilik örneği sergiledi,maçlara kimse şehitlerin isimlerinin olduğu tshirtleri giymezken o saygı duyup çıktı.Ne rakiple,ne başka unsurlarla en ufak bir problemi olmadı.

Ama hagi dediğiniz adama bakarsanız kayseri halkına 3 kuruşluk telefon için hırsız demesi,saha içinde rakiple ve hakemle neler yaşadığına bakarsanız bazı şeylerin kıyaslamasını daha iyi yaparsınız diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: haltie
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Arkadaşım ben napıyım hagi nin real madrid teki başarısını. O zman meireless te şampıyonlar ligi şampıyonluğu yaşadı dye onudamı kıyaslayalm. Hagi turkiyede neler yapmış kaç gol atmış kaç asist yapmış. Hakemlere nasıl davranmış geceleri napmış ondan bahsedıyoruz.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ben napıyım hagi nin real madrid teki başarısını. O zman meireless te şampıyonlar ligi şampıyonluğu yaşadı dye onudamı kıyaslayalm. Hagi turkiyede neler yapmış kaç gol atmış kaç asist yapmış. Hakemlere nasıl davranmış geceleri napmış ondan bahsedıyoruz.

adamın yaptıgı iş sadece türkiyede avrupada nedense bi başarısı yok kupa kazandırması yok asıl önemli olan avrupa hagi 132 maçta 59 gol 51 asist yaptı ayrıca hagi bizde 5 sezon forma giydi bize geldiginde yaşı 31 di

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer ve haltie
haltie

haltie

Üye

4 lig şampiyonluğu,1 uefa kupası,1süper kupa,3 Tsyd kupası,2Türkiye kupası,2cumhurbaşkanlığı kupası 132 maçta 110 gol attı ve attırdı (59 gol, 51 asist).Al arkadaşım Türkiye kariyeri yeterli sanırım sana bu istatistik

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer ve Kingmortall
greenmile

greenmile

Üye
bugün real madride ben de gitsem en kötü avrupada final falan oynarız,bazı şeylerin kıyaslamasını imkanlar dahilinde yapmak gerekiyor.

haltie

haltie

Üye
Birde bunun yanında:

• 1998 Türkiyede Yılın Futbolcusu
  • 1999 Türkiyede Yılın Futbolcusu
  • 2000 Türkiyede Yılın Futbolcusu
  • 2000 (UEFA Kupasından Dolayı)

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Halen alex diyorum ... ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
​Fenerbahçe kariyeri toplam 341 maç 171 gol 139 asist..
Genel kariyeri 363 gol 264 asist.
Alex'e sorasan o da Hagi der ama ne yaptıkları önemli kupayı takım alır golleri oyuncular atar ve attırır.Takım degil oyuncu karsıtlastırıyorsak eger ne yaptıklarına bakıcaksın yoksa herkes Guti derdi yanlıs mıyım.

• 1999/00 : Amerika Kıtası'nın (En İyi Orta Saha Oyuncusu Ödülü.)Uruguay'ın El Pais Gazetesitarafından.[SUP][15][/SUP]
  • 2002/03 : Troféu Telê Santana (Minas Gerais Stadı'nın En İyi Orta Saha Oyuncusu Ödülü.) [SUP][15][/SUP]
  • 2003/04 : Troféu Telê Santana (Minas Gerais Stadı'nın En İyi Futbolcusu Ödülü.) [SUP][15][/SUP]
  • 2003/04 : Amerika Kıtası'nın (En İyi Orta Saha Oyuncusu Ödülü.) Uruguay'ın El Pais Gazetesi tarafından.[SUP][15][/SUP]
  • 2003/04 : Brezilya Ligi (Gümüş Top) (Yılın En İyi Orta Saha Oyuncusu Ödülü.) Brezilya Placar Dergisi tarafından.
  • 2003/04 : Bola de Ouro (Altın Top) Brezilya Placar Dergisi tarafından.
  • 2004/05 : Turkcell Süper Lig Asist Krallığı
  • 2005/06 : Türkiye’de Yılın Futbolcusu Zaman Gazetesi Spor Ödülleri tarafından.”[SUP][16][/SUP]
  • 2005/06 : Türkiye'de Yılın Futbolcusu (“Milliyet Spor Ödülleri) tarafından.”
  • 2010/11 : Türkiye'de Yılın Futbolcusu TSYD(Türkiye Spor Yazarları Derneği) tarafından.”
  • 2010/11 : Türkiye'de Yılın Futbolcusu (“Milliyet Spor Ödülleri) tarafından.”
  • 2010/11 : (“Türkiye'de Yılın Futbol Oscarları) - (“Yılın Orta Saha Oyuncusu) Futbol Plus Dergisi [SUP][17][/SUP]

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
  • 1999/00 : (En İyi Orta Saha Oyuncusu Ödülü.) 'ın El Pais Gazetesi tarafından.[SUP] [/SUP]
  • 2002/03 : Troféu Telê Santana ( 'nın En İyi Orta Saha Oyuncusu Ödülü.) [SUP] [/SUP]
  • 2003/04 : Troféu Telê Santana ( 'nın En İyi Futbolcusu Ödülü.) [SUP] [/SUP]
  • 2003/04 : (En İyi Orta Saha Oyuncusu Ödülü.) 'ın El Pais Gazetesi tarafından.[SUP] [/SUP]
  • 2003/04 : (Gümüş Top) (Yılın En İyi Orta Saha Oyuncusu Ödülü.) Placar Dergisi tarafından.
  • 2003/04 : (Altın Top) Placar Dergisi tarafından.
  • 2004/05 : Asist Krallığı
  • 2005/06 : Zaman Gazetesi Spor Ödülleri tarafından.”[SUP] [/SUP]
  • 2005/06 : (“ ) tarafından.”
  • 2010/11 : TSYD(Türkiye Spor Yazarları Derneği) tarafından.”
  • 2010/11 : (“ ) tarafından.”
  • 2010/11 : (“ ) - (“ ) Futbol Plus Dergisi
Alex De Souza

Türkiyede oynadığı 341 maç 171 gol ve 139 asist.

Maç başına gol ortalaması: 0.501....
Maç başına asist ortalaması : 0.407...

Hagi

132 maç 59 gol 51 asist

Maç başına gol ortalaması: 0.44..

Maç başına asist ortalaması : 0.38..

Ben iki oyuncuyu kıyaslarken aynı şartlar altında napmışlar ona bakarım. Ardından heykel dikilme konusundan bahsediyoruz şimdi gidip bir fener maçından sonra elini etek altına götürüp karıştıran pascal noumanın mı heykeli dikilir yoksa elmander gibi yaptığı yanlış hareketten sonra gidip centilmence özür dileyen bir adamın mı.

Yaşın kaç bilmiyorum eğer hagiyi saha içinde gördüysen eğer nasıl çirkeflikler yaptğını görmüşssündür. Maç içinde ve maçtan sonra. Geceleri naptığını takip ettiysen harbi galatasaraylı isen görmüssündür. Heykel dikilme mevzusu bir kişilk olayıdır Alex de souza şuanda çoğu türk futbolcunun bile idolüdür.

Haginin takım olarak kazandığı kupalarda beni ilgilendirmez. Hagi tek başınamı kaldırdı? o zaman jardel suat bülent yokmuydu?

haltie

haltie

Üye
Senin tarafsız olmanı beklemiyorum zaten Ali:D

Geceleri nasıl davranmışa kadar geldik yani onu kıyaslamıyorduk ki:D maradona gelmiş geçmiş en iyi oyuncu kabul ediliyor peleyle beraber ama maradonanın gece hayatına bakmayalım bence yada kullandığı uyuşturucu maddelere yada dengesiz hareketlerine maç içi olaylarına vs vs :D

Baktığımız şey karakterse evet Alex hagiden daha düzgün ama bence gökhan gönül alexten de düzgün karakter olarak:)o zaman ona heykel dikmeyelim para bastıralım:)

Benim için başarı oyuncunun o takımdaki rolü (hem alex hem hagi o takımın lideridir) ve lider oyuncular zamanında kulübün kazandığı başarılar.Kulübünü hangi noktaya getirdiğidir.

Birde real madriddeki başarısından bahsetmiyoruz her anlamda hagi daha fazla başarıya sahiptir.

Ama tekrar ediyorum herkes bir alex ister taraflı tarfsız herkesin sevdiği saygı duyduğu takımını satmayan elinden gelenin hep en fazlasını yapan ve en önemlisi yüreğini sahaya koyan bir oyuncu Alex evet hagi kadar takımını yukarılara taşımadı ama bu kötüdür işe yaramaz demek değil keşke bir final oynatsaydı yada bir kupa aldırtsaydıda o deseydik en iyisi:)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
adamın yaptıgı iş sadece türkiyede avrupada nedense bi başarısı yok kupa kazandırması yok asıl önemli olan avrupa hagi 132 maçta 59 gol 51 asist yaptı ayrıca hagi bizde 5 sezon forma giydi bize geldiginde yaşı 31 di

o zaman al haginin heykelini dik avrupaya real madridlilerle ne diyim ben şimdi sna

haltie

haltie

Üye
siz amerika kıtasından girmişsiniz az önce türkiye diyorduk hani öyle demiştiniz:D<br>zaten hagi daha uluslararası bir oyuncudur arkadaşlar.neden kabul etmiyorsunuz anlamıyorum ki her şey ortada kariyer başarılar vs.elinizi vicdanınıza koyun<br><br>gelin sizle küçük bir test yapalım<br><br>googleye hagi birde alex yazalım&nbsp;<br><br>hagi hakkında:Yaklaşık 14.800.000 sonuç bulundu<br><br>alex hakkında ise:Yaklaşık 7.660.000 sonuç bulundu<br><br>bu bile kanıttır aslında:)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
siz amerika kıtasından girmişsiniz az önce türkiye diyorduk hani öyle demiştiniz:D<br>zaten hagi daha uluslararası bir oyuncudur arkadaşlar.neden kabul etmiyorsunuz anlamıyorum ki her şey ortada kariyer başarılar vs.elinizi vicdanınıza koyun<br><br>gelin sizle küçük bir test yapalım<br><br>googleye hagi birde alex yazalım&nbsp;<br><br>hagi hakkında:Yaklaşık 14.800.000 sonuç bulundu<br><br>alex hakkında ise:Yaklaşık 7.660.000 sonuç bulundu<br><br>bu bile kanıttır aslında:)

Haginin Futboluna kimse birşey diyemez zaten. Bende demiyorum gerektiğinde takımını tek başına sırtlayıp götürmüştür kişisel becerileri oldukça fazladır ortasahadan gol atacak kadar. Bunu zaten herkez kabul ediyodur. Hagide Alex te bir efsanedir türkiyede heykel dikilmesi bence gayet normal . kıyaslamalarda karşılıklı olarakta özetledim sana 2 önceki mesajımda

- - - Eklendi - - -

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Alex de souza yazarsan evet 7.6 ama bir de sadece Alex yaz bakalım.Çogu haberde Alex yazar soy isim yazmaz bunu da ekliyelim..
Hagi tek bi kisi belli.Alex çok var ama Hagi ve Alex diye aratıp türkçe sayfaları seçerseniz görürsünüz sonucu.
Bu bile kanıt evet.

• Beğen
Tepkiler: LeoFrankLy
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar bize göre gelmiş geçmiş en iyi futbolcu hagi size görede alex

haltie

haltie

Üye
Bende son yorumumu yapıcam Alex hakkındaki düşüncelerim ilk sayfadaki mesajımda ortaya koydum beşiktaşın sembol oyuncusunu eleştirdim alexe camur attığı için tarafsız olduğumdan şüphem yok

Tek gerçek şudur beşiktaşlı olarak en başarılı takım galatasaraydır ve bunda haginin payı çok fazladır kupalar kazandırdı avrupada alex çok başarılı oldu ama bunları yapamadı ne yazık ki keşke yapsaydı daha çok sevseydim daha çok gurur duysaydım ama uluslarası anlamda başarılı olamamış takımına daha az fayda sağlamıştır

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

ssercan

Üye
Takımda beğenilmeyip gönderilen Deivid bile Avrupa da Alex'ten daha fazla katkı sağladı. Simdi önüme istatistik koymayın hersey istatistik degil.
Alex sadece Türkiye'de oynar Avrupa'da yokları oynar.
Parma da tek mac anca oynayıp gönderildi. Madem Alex bu kadar efsane cok cok iyi oyuncu kac senedir Avrupa'dan niye teklif gelmiyor gitmiyor ? Balic bile Zamanında real Madrid'e gitti Alex dediğiniz gibi üst düzey bı top oynasaydı Hagi'den üstün bı topçu olsaydı Real'de ilk 11 de olurdu.

Burda burak Yılmaz transferinde boş oyuncu,Trabzon ona çalışmasa o kadar gol atamazdi diyordunuz. Peki kac senedir Fener'in oyun planı kimin üstüne bı söyleyin bana ? Fener Alex'e bu kadar endeksli olmasaydı Türkiye'de ki istatistikleri Hagi'nin yanına yaklaşmazdi. Hagi'nin döneminde Galatasarayda oyun planı sadece Hagi'ye endeksli degildi. Hagi takımın lideriydi ama hiçbir zaman onun üzerinden oyun planları yapılmadı.

Avrupa'da Alex desen kimse tanımaz ama Hagi dediğinde is değişir.

Turkiyede deyip duruyorsunuz bazılarınız da Alex 8 senede kac kupa kazandırmış Turkiyede Hagi kac kupa kazandırmış ? Bakın bı bakalım.
Sürekli bı istatistik deyip duruyorsunuz da o istatistikler Türkiye'de bile klübüne Hagi kadar yararını dokundurmamis.

Kör fanatiklik böyle olsa gerek. Alex'e lafım yok ama is Hagi ile kıyaslanmak olunca dengi bile olamaz.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Takımda beğenilmeyip gönderilen Deivid bile Avrupa da Alex'ten daha fazla katkı sağladı. Simdi önüme istatistik koymayın hersey istatistik degil.
Alex sadece Türkiye'de oynar Avrupa'da yokları oynar.
Parma da tek mac anca oynayıp gönderildi. Madem Alex bu kadar efsane cok cok iyi oyuncu kac senedir Avrupa'dan niye teklif gelmiyor gitmiyor ? Balic bile Zamanında real Madrid'e gitti Alex dediğiniz gibi üst düzey bı top oynasaydı Hagi'den üstün bı topçu olsaydı Real'de ilk 11 de olurdu.

Burda burak Yılmaz transferinde boş oyuncu,Trabzon ona çalışmasa o kadar gol atamazdi diyordunuz. Peki kac senedir Fener'in oyun planı kimin üstüne bı söyleyin bana ? Fener Alex'e bu kadar endeksli olmasaydı Türkiye'de ki istatistikleri Hagi'nin yanına yaklaşmazdi. Hagi'nin döneminde Galatasarayda oyun planı sadece Hagi'ye endeksli degildi. Hagi takımın lideriydi ama hiçbir zaman onun üzerinden oyun planları yapılmadı.

Avrupa'da Alex desen kimse tanımaz ama Hagi dediğinde is değişir.

Turkiyede deyip duruyorsunuz bazılarınız da Alex 8 senede kac kupa kazandırmış Turkiyede Hagi kac kupa kazandırmış ? Bakın bı bakalım.
Sürekli bı istatistik deyip duruyorsunuz da o istatistikler Türkiye'de bile klübüne Hagi kadar yararını dokundurmamis.

Kör fanatiklik böyle olsa gerek. Alex'e lafım yok ama is Hagi ile kıyaslanmak olunca dengi bile olamaz.

Hagiyemi endeksli değildi galatasaray? Eminmisin? . Haginin oynamadığı maçlarda bak bakıyım galatasaraya. Bana burda kör fanatiklik yaptırma arkadaşım. Hagiye gidin heykel dikin o zaman. Biz burda kişilikten haysiyettende bahsediyoruz sadece futboldan değil. Adam sırf iyi futbol oynuyor diye dikilmedi o heykel. Hagiye laf zaten yok ama o adamı artık resmen ilah olarak görüyor bazı galatasaraylı arkadaşlar. Aynı şimdinin Selçuk İnanı gbi. Oynatmayıp kazanınca kimse bisey demıyor kaybedince Selçukta selçuk. Bırakın bu şeyleri artık Alex de Souza TÜRK futbolunun efsanelerindendir ve öylede kalıcak bu heykel sayesinde merhum Lefterin yanında. Siz şimdi lefter dedim dye hmen Metin Oktay dersiniz

• Beğen
Tepkiler: haltie
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...