"Heykel olayı rezalet"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
Hagiyemi endeksli değildi galatasaray? Eminmisin? . Haginin oynamadığı maçlarda bak bakıyım galatasaraya. Bana burda kör fanatiklik yaptırma arkadaşım. Hagiye gidin heykel dikin o zaman. Biz burda kişilikten haysiyettende bahsediyoruz sadece futboldan değil. Adam sırf iyi futbol oynuyor diye dikilmedi o heykel. Hagiye laf zaten yok ama o adamı artık resmen ilah olarak görüyor bazı galatasaraylı arkadaşlar. Aynı şimdinin Selçuk İnanı gbi. Oynatmayıp kazanınca kimse bisey demıyor kaybedince Selçukta selçuk. Bırakın bu şeyleri artık Alex de Souza TÜRK futbolunun efsanelerindendir ve öylede kalıcak bu heykel sayesinde merhum Lefterin yanında. Siz şimdi lefter dedim dye hmen Metin Oktay dersiniz

dediklerinin çoğuna katılıyorum ve gerçek bir efsanedir herkeste saygı duyar sever karakter olarakta hagiden iyidir çünkü daha olgun ve ılımlı bir insan ama hangisi futbol olarak iyi dersek ben hagi derim ve bu konuda susarım artık:)ikiside çok büyüktür futbol olarak hagi karakter ve efsane olarakta alex bir adım öndedir.

• Beğen
Tepkiler: LeoFrankLy

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye

dediklerinin çoğuna katılıyorum ve gerçek bir efsanedir herkeste saygı duyar sever karakter olarakta hagiden iyidir çünkü daha olgun ve ılımlı bir insan ama hangisi futbol olarak iyi dersek ben hagi derim ve bu konuda susarım artık:)ikiside çok büyüktür futbol olarak hagi karakter ve efsane olarakta alex bir adım öndedir.

Hagiyle alex kıyaslanmamalı bence zaten. Biri dünyanın en iyi futbolcularındandır biri türkiyenin efsanesidir. Bende susuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: haltie

ssercan

Üye
Fener tamamen Alex'e göre oyun planı yaptı kac senedir. Hagi zamanında Galatasaray sadece Hagi'ye endeksli degildi Fener'in Alex'e olduğu kadar. Ben macları gayet net hatırlıyorum izlememe gerek yok.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Konu hagi, alex tartışmasına dönmüş bana göre hagidir başkasına göre alextir herkesin futbol anlayışı farklı sonuçta ben hagiyi beğenirim başkası alexi ama alexte gerçekten kalitesini ortaya koymuş bir futbolcu ama kamu alanına heykeli yapılmaması gerekirdi her takımun unutulmaz oyuncuları vardır hepsi heykelini yaptırsa olurmu yarın öbür gün bir gs–fb derbisinde galasataray yenildi diyelim taşkın bir taraftar tutup heykele birşey yapmaya kalkacak olaylar olacak bilmem ne tesislere yapılabilir tabiki isteyen her takım yaptırabilir ama objektif olmak gerekirse kamu alanına olmamış...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu alex ne kadar büyük futbolcudur ki 8 9 senedir halen manşetler de ... ;)

jackalmami

jackalmami

Üye
Bu rezaletse, bizim hakan şükür'ün heykelini dikmememiz faciadır. Bence tercih meselesi, fazla kurcalamamak lazım.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
kiskanmis baska aciklamasi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...