haltie
Üye
Hagiyemi endeksli değildi galatasaray? Eminmisin? . Haginin oynamadığı maçlarda bak bakıyım galatasaraya. Bana burda kör fanatiklik yaptırma arkadaşım. Hagiye gidin heykel dikin o zaman. Biz burda kişilikten haysiyettende bahsediyoruz sadece futboldan değil. Adam sırf iyi futbol oynuyor diye dikilmedi o heykel. Hagiye laf zaten yok ama o adamı artık resmen ilah olarak görüyor bazı galatasaraylı arkadaşlar. Aynı şimdinin Selçuk İnanı gbi. Oynatmayıp kazanınca kimse bisey demıyor kaybedince Selçukta selçuk. Bırakın bu şeyleri artık Alex de Souza TÜRK futbolunun efsanelerindendir ve öylede kalıcak bu heykel sayesinde merhum Lefterin yanında. Siz şimdi lefter dedim dye hmen Metin Oktay dersiniz
dediklerinin çoğuna katılıyorum ve gerçek bir efsanedir herkeste saygı duyar sever karakter olarakta hagiden iyidir çünkü daha olgun ve ılımlı bir insan ama hangisi futbol olarak iyi dersek ben hagi derim ve bu konuda susarım artık
ikiside çok büyüktür futbol olarak hagi karakter ve efsane olarakta alex bir adım öndedir.