"Heykel olayı rezalet"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Heykel olayı rezalet"
Kanaltürk'teki 'Top Bizde' programında yorumcu olan eski futbolcu Sergen Yalçın, Alex'in heykelinin dikilmesiyle ilgili çok konuşulacak sözler söyledi.
Sergen Yalçın, "Ne efsanesi ya? Biz futbolcuyuz, ne efsanesi? Sembol oyuncu olabilir bir futbolcu, bir camiada önemli yere gelebilir. Yanlış anlamayın, Alex çok beğendiğim, düzgün karakterli bir çocuk. Ama ne efsanesi? Bu heykel olayı da rezalet. Alex ne yapmış da heykeli dikiliyor? 3-5 şampiyonluk kazandı diye heykeli mi dikilir bir futbolcunun? Ne yapmış, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu mu yapmış, Avrupa'da kupa mı kazandırmış?

Heykeli olan insanlar üzülür vallahi bu duruma. Kamu alanına heykel mi dikilir? Yoğurtçu Parkı'na, yolun kenarına heykel nasıl dikilir aklım almıyor. Bu olay cidden beni bağlamıyor, diksinler dikmesinler beni ilgilendirmez. Ama gitsinler kendi tesislerine, Fenerbahçe tesislerine diksinler. Beşiktaşlısının, Galatasaraylısının gittiği parka heykel mi dikilir? Yarın o zaman ben de evimin karşısına heykelimi diktiririm, nasıl olsa serbest.

Bu ülkede heykeli dikilecek insan bellidir. Siz Hakan Şükür'ün heykelini bir yerde gördünüz mü? Heykel dikilecekse neden Alex'in heykeli dikiliyor? Fenerbahçe'de heykeli dikilecek 100 kişi sayarız. Alex önemli oyuncudur, Fenerbahçe'ye büyük katkıları olmuştur ama heykel olayına ülke olarak karşı çıkmalıyız. Ne efsanesi, ne heykeli?" yorumunu yaptı.

Bir zamanlar Fenerbahçe forması da giyen Sergen Yalçın'ın söyledikleri sosyal medyada dünden beri en çok konuşulan konular arasında...

kezban yenge

kezban yenge

Üye
eee lefterin heykeli dikilirken neredeydin ey sergen

haltie

haltie

Üye
Sergen keşke sende bu kadar istikrarlı oynasaydim da seninde heykelini dikseydik karı kız kumar at yarışıyla ilgilenmekten futbol oynamadın eminim ki alexten çok daha iyi yetenekli bir oyuncuydun sen beşiktaşin sembol ismi olarak anılıyorsun ama giymedigin renk kalmadı,keşke alex karakterinı taşısaydın

• Beğen
Tepkiler: yunusalkis, - JoKeR - ve greenmile
BYFECI

BYFECI

Üye
Alex :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
adam haklı abi :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kamu alanına dikilmesini doğru bulmuyorum, tesislere dikilmesi daha iyi olurmuş.

Jitou

Jitou

Üye
Kendisininki yok yaAdam Kıskanmış benim neyim eksik diyor Doğal Alex'i kim kıskanmaz

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Konuşan adama bakın hele..:eheSenin yaptığın şu yorum bir kere rezalet ötesi ...

ssercan

Üye
Kamu alanına neden dikersin ki ? Tesisler daha mantıklı olmazmiydi ? Girişe özellikle cok güzel olurdu.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Alexe sadece fenerbahçeliler mi aşık ? Benim bir çok galatasaraylı arkadaşımın kişilik ve futbolculuk olarak en beğendiği futbolcu. Şimdi alexin mi heykeli dikilmeli sergeninmi? Gereksiz bir kıskançlık bu

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
alex iyi futbolcu tamam ama türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi futbolcu değil

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
alex iyi futbolcu tamam ama türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi futbolcu değil

Alex türkiyeye gelmiş en iyi yabancı futbolcudur. İyiden kastım tbiki Hagiyle felan kıyaslanmaz ama o adamın ne kadar kişiliksiz olduğu ortada . Alex herşeyiyle bir fenomen

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Alex türkiyeye gelmiş en iyi yabancı futbolcudur. İyiden kastım tbiki Hagiyle felan kıyaslanmaz ama o adamın ne kadar kişiliksiz olduğu ortada . Alex herşeyiyle bir fenomen

ya arkadaş bunu göremeyenlere gülüyorum bi türlü kabullenemiyolar bu konuya girmek istemiyorum

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
istatistiklere bakarsan alex in türkiyede neler yaptığını ve hangisinin türkiyede iyi olduğunu görürsün gökhan . :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
istatistiklere bakarsan alex in türkiyede neler yaptığını ve hangisinin türkiyede iyi olduğunu görürsün gökhan . :D

+1 :oke:

- - - Eklendi - - -

Asıl ben gülüyorum bir Hagi diye tutturmuş arkadaşlara ama neyse :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
maradona hagi'nin futbolunu özlüyorum

dünyanın en iyi futbolcularından biri bunu söyledi acaba alexi sorsan ne derdi bi fikriniz varmı :hmmm

• Beğen
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Haginin futboluna laf yok. Ama çirkefliklerini özleyende çok var :)

haltie

haltie

Üye
Hagi mi alex mi deseler tabiki hagi derim tartışmaya gerek yok alex hakkındaki düşüncelerim ortada ama hagi diye bir gerçek var kimse kusura bakmasin :)

• Beğen
Tepkiler: India, 'Sefer ve Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Alex in yaptıkları ortada ... Tartışmaya hiç de gerek yok kesinlikle ...

Yaptıklarını bırakın geçmeyi yanına yaklaşan bir tane yabancı oyuncu dahi gelmedi türkiyeye ...

Türkiye de Sonuna kadar alex diyorum ...

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...