Nokia Asha 302 Facebook Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

TREX94

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Asha 302 Facebook Sorunu
Öncelikle iyi günler... Nokia Asha 302 aldım, önce Android kullanıyordum. S40 ile de baya haşır neşir oldum son zamanlarda. En son, v14.53'e güncelledim ve Turkcell'den uzmana internet, wap, mms ayarlarımı da yaptırdım, wap'a ayarladı. Gerçi tüm bunları sorunun çözümü için yaptım fayda etmedi. Kısa kesiyim, Facebook paketim ile Opera Mini'den, kendi tarayıcısından ve Social uygulamasından Facebook'a girdiğim zaman megabayt yiyor, yani Facebook paketim yokmuş gibi. 50 Kuruş çekiyor. Müşteri hizmetleri çözüm bulamadı, Turkcell teknoloji uzmanı bulamadı, Nokia Store'a anlattım Turkcell'dendir dediler. Nette çözüm yok, sadece C3 ile ilgili 0.facebook.com çözümleri mevcut, o da zaten uyumlu değil. Asha 302 sahibi fazla yok heralde. Neyse umarım yardımcı olursunuz, 250 mb pakete para saçmak istemiyorum her ay. Nasıl bi saçmalıktır bu ya, cevaplar için şimdiden teşekkürler :/ (Bu arada tüm uygulamalar ve servisler güncel) Bir de YouTube'den video izlemeye çalışırken %60 buffered diyor ve öyle kalıyor o_O' Ama tabi öncelikli sorunum Facebook, zaten yeterince para döktüm Turkcell'e ve telefonlara...
[m.facebook.com'a erişme yöntemlerimde direkt Facebook'a değil, başka sunucular üzerinden eriştiğini ben de biliyorum, sadece çözüm arıyorum. Hatta UC Browser indirdim, ayarlarından Connect Via Server kapattığım zaman Facebook paketinden girdi, lira çekmedi. Fakat sayfada sadece yazılar vardı, Facebook'tan mavi rengi çıkarttı resmen, resimler tamamen kapandı. Ne alaka anlayamadım. Öyle kullanıyım dedim, bu sefer de mail & password yazarken sadece harf ve numara yazılıyor, klavye kısıtlanmış tarayıcıda]

WhoOwnsMyHeart

WhoOwnsMyHeart

Üye
Kardeşim bendede var bu sorun sana yardımcı olayım opera ve nokia browserda farklı hizmetler kullandığı için megabayt harcıyorsun.Social uygulamasında ise sohbet dahil olduğu için yine megabayt yerr fakat Ovi de Facebook uygulamasını indirirsen facebook paketinle faceye girebilirsin.

Hiç bir sorun olmaz bende asha kullanıyorum.

TREX94

Üye
    Konu Sahibi
Evet biliyorum, hatta Nokia Support'a mail attım, bu tarayıcıların doğrudan Facebook'a girme şansları olup olmadığını sordum; 24 saat içinde cevaplanır diyordu 2 gündür cevap yok. Bir de İngilizce mail atacağım Amerikan veya İngiliz desteğe. Neyse, Ovi dediğin heralde Nokia Store, değil mi? Ordan Facebook indirmeyi denemedim ama Opera Mini'den girdiğimde altta link veriyordu "Nokia telefonun için Facebook indir" diye. Ordan indirdim, son versiyon Facebook 2.9.1 :) Aynı programdan bahsediyoruz sanırım, evet bu uygulama Facebook paketinden giriyor. Çok iyi oldu bunu bulduğumuz, yalnız hiçbir şekilde resim yükleme yok. Video yükleme zaten yok... Geliştiricilere de feedback yaptım bu eksik için. Bir de online video izlemeyi denediniz mi? Bende %60'da takılıyor da

yakup_281

yakup_281

Üye
yaw bu ashalara net ayarı nasıl yapılıyor

TREX94

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu ashalara net ayarı nasıl yapılıyor
Arkadaşım, Turkcell ise hattın Turkcell İletişim Merkezi'ne git yalnız teknoloji uzmanı yapıyor

- - - Eklendi - - -

Bir de ben internet ayarını yaptırdıktan sonra, "H" ile yani 3G ile Facebook'ta hızlıca dolaşırken, birden "G" ya da "E"ye geçiyor, yani sol üst köşedeki "H", (çoğunlukla) "G" oluyor, sanırım en düşük hız bu, neredeyse kilitleniyor internet. Uygulamadan çıkıp hattın sinyal kalitesine bakınca 3G çekiyor. Sebebini anlamadım, cihazı güncelleyip teknoloji uzmanınıa net ayarlarını yaptırdıktan sonra böyle oldu ve sık sık internet "G"ye geçip kilitleniyor, çok sinir bozucu... Yalnız Facebook / internet uygulamalarından çıkıp tekrar girince "H" ile bağlanıyor fakat yine arada bir "G"ye geçiyor :'S

WhoOwnsMyHeart

WhoOwnsMyHeart

Üye
Kardeşim Turkcell de indirimli 250mb int paketi var ayda 9 tl al onu heryere gir

TREX94

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Turkcell de indirimli 250mb int paketi var ayda 9 tl al onu heryere gir
Konunun ilk mesajını iyi okumadın sanırım... Ben sadece Facebook'a giriyorum ve 3 Lira vermek varken niçin 9 Lira vereyim? Ayrıca ilk aydan sonra 14 Lira'ya çıkıyor ~_~'

WhoOwnsMyHeart

WhoOwnsMyHeart

Üye
hayır ilk 6 ay 9 lira ben heryerde rahat gezmen için diyorum şuan bile telden yazıyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

TREX94

Üye
    Konu Sahibi
hayır ilk 6 ay 9 lira ben heryerde rahat gezmen için diyorum şuan bile telden yazıyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Pardon yanlış yazmışım. Ben de o kampanyaya girdim, ilk ay 4 Lira aldı, daha sonra 14'e çıkacak diye bilgilendirme mesajında uyarı mevcuttu. Neyse, 250 MB Facebook için yeterli değil. Sıklıkla haber takip ediyorum, ayrıca Opera Mini bile bir web sayfası için en az 1 MB yiyor. Haftada bir kez internete ve Facebook'a girsem sorun olmaz. Sana nasıl yetiyor 250 MB? Facebook'tan video izlesen ilk haftada bitirirsin. O yüzden Facebook paketi olmalı ama yine sorun beni buldu hayret bir şey

Takipçi Satın Al

Üst Alt