Juggernaut Alpha ve Diğer WP8 Cihazları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Juggernaut Alpha ve Diğer WP8 Cihazları
Arkadaşlar Sır Telefon Rekorlar Kırıyor adlı konumuzda bahsedilen Juggernaut Alpha Nokia'ya ait olmayabilir aşağıdaki tabloyu inceleyince rahatça görebileceksiniz.Bir de Nokia Phi Lumia 920 mi?Burada birçok yeni cihaz var.Juggernaut Alpha Nokia'ya ait olmayabilir.ÇÜnkü tabloda "brand" kısmında Juggernaut yazıyor.Buradan bir şeyler elde edebiliriz.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
juggernaut alpha engine nokianin aldigi bir patentin adi zaten.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bunların tümünde işletim sistemi Wp 7 olarak görünüyor ayrıca farklılık olarak Os versiyonu bizim mango lardan farklı...acaba bu Wp8 in os versiyonumu yoksa 7.8 in Os versiyonumu :hmmm Nokia phi 920 olamaz ekran çözünürlüğüne bakınca anlaşılıyor 480x800 olarak görünüyor burda phi nin ekranı çözünürlüğü bu olsa olsa 820 olablir tabi bu bir varsayım.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
os olarak wp7 yaziyor ama surum kodu wp8e ait.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
bunların tümünde işletim sistemi Wp 7 olarak görünüyor ayrıca farklılık olarak Os versiyonu bizim mango lardan farklı...acaba bu Wp8 in os versiyonumu yoksa 7.8 in Os versiyonumu :hmmm Nokia phi 920 olamaz ekran çözünürlüğüne bakınca anlaşılıyor 480x800 olarak görünüyor burda phi nin ekranı çözünürlüğü bu olsa olsa 820 olablir tabi bu bir varsayım.

Ya orada ekran çözünürlüğü başka bi şeye ait olabilir.Çünkü juggernaut alpha da da öyle yazıyor.Bu kadar hızlı bi cihazda bu çözünürlük kullanılmamıştır herhalde? Windows Mbile son sürümü 6.5 olduğu için bağzı yerlerde windows phone'un ismi Windows Phone 7 olarak geçiyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ben de onu diyecektim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt