Bana Burda Sandalye Olmadığını İspat Et!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Bana Burda Sandalye Olmadığını İspat Et!
Ya bu felsefe ne kadar absürd ya )):

paradox07

paradox07

Üye
Hangi felsefe :zuhaha:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hangi sandalye ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hangi ali ?

codblackops2

codblackops2

Üye
hangi dj?

kimse_yokmu

Üye
Hangi sandalye :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben konuyu görmüyorum ki :)

BYFECI

BYFECI

Üye
:kop2:

Black-killing

Black-killing

Üye
Duyularımızın bizi bazen aldattığı düşüncesi çerçevesinde , hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını varsayalım.Örneğin bir sandalyenin yanında oturduğumuzu hayal edelim ve kendimize şu soruyu soralım.Sandalyenin var olduğunu nasıl bilebilirim ? Bundan emin olamam rüya yada halüsinasyon görüyor olabilirim.Belki de tinsel varlık benimle dalga geçiyordur.Tamam işte ! Bak düşünüyorum.Düşünebiliyorsam o halde varım.Kuşku duyamayacağım tek şey benim bir şey düşünüyor olmamdır .

codblackops2

codblackops2

Üye
Duyularımızın bizi bazen aldattığı düşüncesi çerçevesinde , hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını varsayalım.Örneğin bir sandalyenin yanında oturduğumuzu hayal edelim ve kendimize şu soruyu soralım.Sandalyenin var olduğunu nasıl bilebilirim ? Bundan emin olamam rüya yada halüsinasyon görüyor olabilirim.Belki de tinsel varlık benimle dalga geçiyordur.Tamam işte ! Bak düşünüyorum.Düşünebiliyorsam o halde varım.Kuşku duyamayacağım tek şey benim bir şey düşünüyor olmamdır .
:hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
:kac:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
eğer burada sandalye varsa seni ..... :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt