Nokia Belle CFW 15.09.2012 [Güncelleme Geliyor-Kurban Tatilinde]

Sponsorlu Bağlantılar

karizma062

karizma062

Üye
ındırıp kurcam thanks:D

karizma062

karizma062

Üye
sorun cok kardes ayarlarda atıyıo ekran dil girmıyo yanı

Xanymore

Xanymore

Üye
Teşekkürler kardeşim deneyelim bakalım bende çalışmaya başlayacağım cfw için ama eline sağlık iyi bişeye benziyor

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi

Ayarlardan Atmıyor Ama Ekran Ve Dile Girmiyor Simdi Fark Ettim Güncelleme Çıkarmayacağım Okullar Yüzünden Ama Yine de Belli Olmaz Yatılı Yurtta Kalacağım Eve Anca Ayda 1 Kere Gelirim Zor Yani Ama Yama Olarak Yayınlarım Belki

- - - Eklendi - - -

Ayarlardan Atmıyor Ama Ekran Ve Dile Girmiyor Simdi Fark Ettim Güncelleme Çıkarmayacağım Okullar Yüzünden Ama Yine de Belli Olmaz Yatılı Yurtta Kalacağım Eve Anca Ayda 1 Kere Gelirim Zor Yani Ama Yama Olarak Yayınlarım Belki :oke:

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler kardeşim deneyelim bakalım bende çalışmaya başlayacağım cfw için ama eline sağlık iyi bişeye benziyor

Güzel Yorumun Için Sağol Güzel Kardeşim :tebessüm:

semihjet

Üye
Çok sağol kardeşim eline sağlık güzel olmuş fakat mykeylock programında hattım vodafon olarak gözüküyor ben avea kullanıyorum. Bİraz uğraştım ama değiştiremedim. Değiştirme imkanımız var mı acaba ?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol kardeşim eline sağlık güzel olmuş fakat mykeylock programında hattım vodafon olarak gözüküyor ben avea kullanıyorum. Bİraz uğraştım ama değiştiremedim. Değiştirme imkanımız var mı acaba ?

C:/data/MyKeyLock/Themes/Default.zip Içini Kurcala Bulursun :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
tabi bu senin tercihin :) üyeler gelip başının etini yerlerse karışmam bak :d:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
tamam bulayım ben konuyu ;)

eldum

eldum

Üye
yazılımı kurdum bahsettiğiniz hatalar dışında sorun yoktur.

aytug61

Üye
arkadaşım bir hata daha var ayarlarda bağlantı ya girince menüye atıyor ancak 3. denemede açılıyor

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bir hata daha var ayarlarda bağlantı ya girince menüye atıyor ancak 3. denemede açılıyor

Hmmm O Sorun Olmaz Herhalde Sonuçta Giriyor Sebebini Bilmiyorum Evde Olsam Tekrar Denerdim Ama Yurttayim Paketim Bitince Daha Giremeyeceğim

koray670

koray670

Üye
Ooo tam kafamdaki tasarladığım düşünce tam istediğim tarz :) Bu cfw bi'harika :)