ByKatre
Üye
Nokia Belle CFW 15.09.2012 [Güncelleme Geliyor-Kurban Tatilinde]
5250 İçinde Çıkartacaktık Ancak Ummadığım problemlerle Karşılaşınca İptal Oldu. Okulların Başlamasına Az Kaldı Ben Konuya Destek Veremeyeceğim Hepinize Okul Hayatında Başarılar.
Şimdiden Emeği Geçenlere Teşekkürü Borç Bilirim:
Rambo_FT(Furkan Güneş),
haqanguven,
Kabız Civciv(Oğuzhan),
Ve Diğer Emeği Geçenlere Buradan Saygılar. En Kısa Sürede Resimleri Ekleyeceğim.
Yazılımdan Silinenler
Drawing,
Quick Office,
Adobe Reader,
Welcome,
My Nokia,
Phone Switch,
Mesaj Okuyucu,
Etkin Notlar,
OviRehber,
Ovi Senkron,
Ovi Müzik,
Ovi Mağaza,
Ovi Haritalar,
Burada ve Şimdi,
Online Paylaşım,
Video Sharing,
İnternet Phone,
Podcasting,
Bounce,
Global Racing
Bazı Bilgiler
MediaBar da Bt Switch Ve Accel Switch Eklendi. Cfw Kurduğunuzda Mediabardaki Accel Switch Çalışmaz Durumdadır. Bekliyorsunuz Ve Installed 2 Errors 0 Uyarısı Çıkınca CFW miz Sorunsuzca Kurulmuş Bulunuyor. Belle Tuş Kilidi Kullanmak İsteyenler Uygulamalar Klasöründe MyKeyLock Uygulamasını Çalıştırsınlar 3 Mb Civarında Ram Yediği İçin İsteğinize Bıraktım Girerseniz Artık Her Yeniden BAşlatmada Açılır. Ayarlarından İptal Edebilirsiniz.
Yazılımda Olan Hatalar:
Ayarlarda Telefon Sekmesinde Ekran Ve Dil Sekmeler Açılmıyor (Daha Biraz Önce Fark Ettim) Fazla Sorun Olacağını DüşünmüyorumRam Bilgisi: Ekran Alıntısı Programı 2 Mb Ram Yiyor Ortalama 55 Mb Raminiz Var.
Yazılımdan Bazı Resimler:
Link:
İzinsiz Bu CFW ya da Bu CFW Üzerinden Editlerin Paylaşım Yapılası Kesinlikle Yasaktır. Yapanlara Hakkım Helal Değildir. Bu CFW İle Sıfırdan CFW Yapmanın Zorluğunu Keşfettim.
İyi Forumlar Hayırlı Kullanımlar.
Nokia Belle 5800
5250 İçinde Çıkartacaktık Ancak Ummadığım problemlerle Karşılaşınca İptal Oldu. Okulların Başlamasına Az Kaldı Ben Konuya Destek Veremeyeceğim Hepinize Okul Hayatında Başarılar.
Şimdiden Emeği Geçenlere Teşekkürü Borç Bilirim:
Rambo_FT(Furkan Güneş),
haqanguven,
Kabız Civciv(Oğuzhan),
Ve Diğer Emeği Geçenlere Buradan Saygılar. En Kısa Sürede Resimleri Ekleyeceğim.
Yazılımdan Silinenler
Drawing,
Quick Office,
Adobe Reader,
Welcome,
My Nokia,
Phone Switch,
Mesaj Okuyucu,
Etkin Notlar,
OviRehber,
Ovi Senkron,
Ovi Müzik,
Ovi Mağaza,
Ovi Haritalar,
Burada ve Şimdi,
Online Paylaşım,
Video Sharing,
İnternet Phone,
Podcasting,
Bounce,
Global Racing
Bazı Bilgiler
MediaBar da Bt Switch Ve Accel Switch Eklendi. Cfw Kurduğunuzda Mediabardaki Accel Switch Çalışmaz Durumdadır. Bekliyorsunuz Ve Installed 2 Errors 0 Uyarısı Çıkınca CFW miz Sorunsuzca Kurulmuş Bulunuyor. Belle Tuş Kilidi Kullanmak İsteyenler Uygulamalar Klasöründe MyKeyLock Uygulamasını Çalıştırsınlar 3 Mb Civarında Ram Yediği İçin İsteğinize Bıraktım Girerseniz Artık Her Yeniden BAşlatmada Açılır. Ayarlarından İptal Edebilirsiniz.
Yazılımda Olan Hatalar:
Ayarlarda Telefon Sekmesinde Ekran Ve Dil Sekmeler Açılmıyor (Daha Biraz Önce Fark Ettim) Fazla Sorun Olacağını DüşünmüyorumRam Bilgisi: Ekran Alıntısı Programı 2 Mb Ram Yiyor Ortalama 55 Mb Raminiz Var.
Yazılımdan Bazı Resimler:
Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İzinsiz Bu CFW ya da Bu CFW Üzerinden Editlerin Paylaşım Yapılası Kesinlikle Yasaktır. Yapanlara Hakkım Helal Değildir. Bu CFW İle Sıfırdan CFW Yapmanın Zorluğunu Keşfettim.
İyi Forumlar Hayırlı Kullanımlar.

Neyse başarılar
)