Nokia Belle CFW 15.09.2012 [Güncelleme Geliyor-Kurban Tatilinde]

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Kurban Tatilinde Güncelleme Geliyor :oke:

sohey

Üye
Ya exe dosyası bu nasıl Yüklicem ? Dosyalar masaüstünemi gelecek kayıt edince ?? Birisi Acil cvp yazsn 3 Kere cfw yüklemişlğm var kendi telefonuma daha yeniyim.:tşk:

- - - Eklendi - - -

Yeni telefon aldım 5800

- - - Eklendi - - -

:((((( Telefonm cfyi yüklerken hata verdi çöktü ACİL YARDM EDİN KORKUYORM.. Jafile flashladım Yüklerken yarıda error verdi açılmıyor şimdi titriyor tuş ışıkları geliyor siyah ekran ile birlikte 3 saniye sonra kapanıyor ACL YARDIM Nasıl düzelticem ?????? Nolursnz Acil yardm ... Açılsa tekrar baska cfwye flaslıcam Simdiden Tesekkürler Ama Acill Yardım edn nolursnz

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
sagolasin kardes kilit ekrani linki varmi

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Ya exe dosyası bu nasıl Yüklicem ? Dosyalar masaüstünemi gelecek kayıt edince ?? Birisi Acil cvp yazsn 3 Kere cfw yüklemişlğm var kendi telefonuma daha yeniyim.:tşk:

- - - Eklendi - - -

Yeni telefon aldım 5800

- - - Eklendi - - -

:((((( Telefonm cfyi yüklerken hata verdi çöktü ACİL YARDM EDİN KORKUYORM.. Jafile flashladım Yüklerken yarıda error verdi açılmıyor şimdi titriyor tuş ışıkları geliyor siyah ekran ile birlikte 3 saniye sonra kapanıyor ACL YARDIM Nasıl düzelticem ?????? Nolursnz Acil yardm ... Açılsa tekrar baska cfwye flaslıcam Simdiden Tesekkürler Ama Acill Yardım edn nolursnz

açılmasına gerek yok sen tekrar flaşla :oke:

- - - Eklendi - - -

Güncelleme gelmedi hepinizden özür diliyorum 15 tatilde gelebilir evde değilim :oke:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
güncelleme tırt :p