Galaxy W için Orjinal Android 4 gelecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi

bu sorun değil.androidin çalışma şekli.

benim telefonda 402 mb ram var arka plandaki uygulama çokluğuna göre boş ram kendi kendine ayarlanıyor.

Hmm bu garantiyi bozam romlarda ram sorunu yokmuş galiba.Rom atınca düzeliyormuş yani

PriZm

PriZm

Üye

Hmm bu garantiyi bozam romlarda ram sorunu yokmuş galiba.Rom atınca düzeliyormuş yani
hayır benim telefonda cm9 + devil kernel ve swap sistemi var.ama yine de aynı olay mevcut.

bu olayı herkes sorun olarak görüyor.aslında değil.androidin çalışma şekli bu.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi

hayır benim telefonda cm9 + devil kernel ve swap sistemi var.ama yine de aynı olay mevcut.

bu olayı herkes sorun olarak görüyor.aslında değil.androidin çalışma şekli bu.

Aslında bencede sorun olmuyorda ama insan dolu görünce gıcık oluyor ister istemez :)

PriZm

PriZm

Üye

Aslında bencede sorun olmuyorda ama insan dolu görünce gıcık oluyor ister istemez :)
tabi.çünkü hepimiz symbiandan ve windowstan alışığız :)

ben Ubuntu kullanıyorum 4 gb ramden pc boşta iken 700-800 mb ram boş :) ama artık gözüme batmıyor alıştım.çünkü linuxun çalışma sistemi böyle.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi

tabi.çünkü hepimiz symbiandan ve windowstan alışığız :)

ben Ubuntu kullanıyorum 4 gb ramden pc boşta iken 700-800 mb ram boş :) ama artık gözüme batmıyor alıştım.çünkü linuxun çalışma sistemi böyle.

Galiba bende alışmak zorundayım :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye

Gelsin başımızın üstünde yeri var :)
Yüz tanımayİ felan istemiyorum ram sorunu hallolsun yeter bana :)
touchwiz 5 kendi tahmininiz mi yoksa bi yerden mi okudunuz gelirse çok mutlu olurum

avcitalip

avcitalip

Üye
bak kardeşim bende samsung galaxy s3 var ram miktarım 779 MB şuanda cm9 kullanıyorum fakat orijinal 4.0.4 yani en son çıkan ıcs romunda bile ram kullanımı normalde 500 MB'nin altına düşmüyor senin telefonunda kaç mb ram var acaba ? 512 yazıyor ama o 480 küsür yani yüklesen bile telefonun çok kasar :oke: belki jelly bean'da bişeyler olur :oke:

sadikbircan

Üye
bak kardeşim bende samsung galaxy s3 var ram miktarım 779 MB şuanda cm9 kullanıyorum fakat orijinal 4.0.4 yani en son çıkan ıcs romunda bile ram kullanımı normalde 500 MB'nin altına düşmüyor senin telefonunda kaç mb ram var acaba ? 512 yazıyor ama o 480 küsür yani yüklesen bile telefonun çok kasar :oke: belki jelly bean'da bişeyler olur :oke:

Eğer galaxy s3 500mb üstü ram harcıyorsa sorun var demektir.Biraz araştır galaxy s3 bpştayken görev yöneticisinde kullanılan ram miktarı en fazla 300 fln oluyor.Ayrıca galaxy w için cm9 portu oldukça iyi çalışıyor ram tüketimi stock romla benzer durumda en fazla 250 300 mb oluyor.

hunter41

hunter41

Üye
gelmeyecek value pack adında bir güncelleme gelecekti.Tam tarihini bilmıyorum fakat rom ile atabilirsin value pack i

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
yüz tanımayı şuan telefonummda kullanıyorum başka ülke için olan value pacde ama Türkiye için gelende touchwiz 5 olsa ne güzel olur :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
mesaj rehber yazı boyutu ayarlama bide video çekerken resim çekme.

groupertekin

Üye

Bende Galaxy W var.512mb ramin bir kısmını sistem alınca bana 351mb ram kalıyor.Bu kalan raminde hiçbir uygulama açık değilken bile yarısı kullanılıyor cihaz tarafından.Bence bu sorunun acil aşılması gerek

Dostum ram sorununu kafana çok takma.Androide ilk geçtiğimde bende sorun ediyordum.Androidin çalışma şekli diğer işletim sistemleri gibi değil.Androidte programlar ram'de tutulduğu için ram yüksek gözükür.Bunun sebebide uygulamalara tekrar girdiğinde daha çabuk yüklensin diyedir ve dikkat ettiysen her uygulamada böyle bu.Bunun için uygulamalardan çıktıktan sonra rami mecbur temizlemek zorundasın.Temizlediğin halde ram inmediği zaman ayarlar>uygulamlar>çalışan servislere gir o uygulama kesin orada acıktır tıkla oradanda kapat ram bu sefer düşecektir.Boştayken ram yüksekse eğer herhangi bi uygulamaya girince otomatik düşüyor zaten o sen farkında değlsin.zaten düşmese eğer telefon dk başı reset atardı :)

Gelelim W güncellemesine.Bayağıdır gelecek diyorlar ama bu ay içinde gelebilir belki bende bekliyorum.Ics'ye pek fazla özenmiyorum açıkcası.Zaten şu an dünyada en çok kullanılan sürüm gingerbread.Seviyorum ben bu sürümü :) Ics'lı yeni bir telefon almaya gerek yok zaten çünkü android sürümleri çok çabuk değişiyor.Her yeni sürümde de yeni bi telefon almak saçma olacağı için gingerbread beni bi kaç sene götürür :) Gelecek güncellemede Touchwiz yenilense çok iyi olur açıkcası,yüz tanıma özelliği pek umrumda değil.

FRAPSDH

Üye
4.0 ı değil 4.1 i bekleyin. 4.0 pek birşey vaat etmiyor : )

71fatih

71fatih

Üye
ben 4.0.3 kullanıyorum açıkcası pek memnun değilim gingerbread e geçmeyi düşünüyorum.

Ocean258

Ocean258

Üye
gelecekse 4.1 jb gelmeli yoksa bu saaten sonra ICS falan boş bence

manga140

manga140

Üye
Beyler ben value pack i araştırdım Google'da bir arkadaş türkçe sürümünü internete vermiş bildiğin yeni rom atar gibi yeni value pack e güncelleyebiliyorsunuz. Ben şahsen beklemeyi tercih ettim ama çok gecikirse yapacağım.
Bir kaynakta bu ay geleceği yazıyordu Türkiye için bekleyelim bakalım.

İCS bence'de bizim telefon için pek uygun değil en iyisi Jelibon'u (Jelly Bean)beklemek olacaktır.Çünkü çok düzeltilmiş diyorlar.
Android sonuçta yeni bir sistem daha değiştireceği tecrübe edineceği çok şey vardır kanaatindeyim.

Ama bunun içinde sürekli yeni telefon çıkarmaları da çakallık oluyor bana göre :D

-Emre

-Emre

Üye
4.0 i cok istiyorsaniz cm yukleyebilirsiniz

Üst Alt