bboyQ7
Üye
bu sorun değil.androidin çalışma şekli.
benim telefonda 402 mb ram var arka plandaki uygulama çokluğuna göre boş ram kendi kendine ayarlanıyor.
Hmm bu garantiyi bozam romlarda ram sorunu yokmuş galiba.Rom atınca düzeliyormuş yani
bu sorun değil.androidin çalışma şekli.
benim telefonda 402 mb ram var arka plandaki uygulama çokluğuna göre boş ram kendi kendine ayarlanıyor.
hayır benim telefonda cm9 + devil kernel ve swap sistemi var.ama yine de aynı olay mevcut.
Hmm bu garantiyi bozam romlarda ram sorunu yokmuş galiba.Rom atınca düzeliyormuş yani
hayır benim telefonda cm9 + devil kernel ve swap sistemi var.ama yine de aynı olay mevcut.
bu olayı herkes sorun olarak görüyor.aslında değil.androidin çalışma şekli bu.

tabi.çünkü hepimiz symbiandan ve windowstan alışığız
Aslında bencede sorun olmuyorda ama insan dolu görünce gıcık oluyor ister istemez![]()

ama artık gözüme batmıyor alıştım.çünkü linuxun çalışma sistemi böyle.
tabi.çünkü hepimiz symbiandan ve windowstan alışığız
ben Ubuntu kullanıyorum 4 gb ramden pc boşta iken 700-800 mb ram boşama artık gözüme batmıyor alıştım.çünkü linuxun çalışma sistemi böyle.

touchwiz 5 kendi tahmininiz mi yoksa bi yerden mi okudunuz gelirse çok mutlu olurum
Gelsin başımızın üstünde yeri var
Yüz tanımayİ felan istemiyorum ram sorunu hallolsun yeter bana![]()
touchwiz 5 kendi tahmininiz mi yoksa bi yerden mi okudunuz gelirse çok mutlu olurum

ama yüz tanıma kesinlikle gelecek 
belki jelly bean'da bişeyler olur 
bak kardeşim bende samsung galaxy s3 var ram miktarım 779 MB şuanda cm9 kullanıyorum fakat orijinal 4.0.4 yani en son çıkan ıcs romunda bile ram kullanımı normalde 500 MB'nin altına düşmüyor senin telefonunda kaç mb ram var acaba ? 512 yazıyor ama o 480 küsür yani yüklesen bile telefonun çok kasarbelki jelly bean'da bişeyler olur
![]()
yüz tanımayı şuan telefonummda kullanıyorum başka ülke için olan value pacde ama Türkiye için gelende touchwiz 5 olsa ne güzel olur![]()
mesaj rehber yazı boyutu ayarlama bide video çekerken resim çekme.
vıdeo cekerken foto cekmesı ıyıymıs.
Bende Galaxy W var.512mb ramin bir kısmını sistem alınca bana 351mb ram kalıyor.Bu kalan raminde hiçbir uygulama açık değilken bile yarısı kullanılıyor cihaz tarafından.Bence bu sorunun acil aşılması gerek

Ics'lı yeni bir telefon almaya gerek yok zaten çünkü android sürümleri çok çabuk değişiyor.Her yeni sürümde de yeni bi telefon almak saçma olacağı için gingerbread beni bi kaç sene götürür
Gelecek güncellemede Touchwiz yenilense çok iyi olur açıkcası,yüz tanıma özelliği pek umrumda değil.