Galaxy W için Orjinal Android 4 gelecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W için Orjinal Android 4 gelecek mi?
Demek istediğim rom atıp garantiyi öldürmeden Kies ten güncelleyeceğimiz Android 4 gelecek mi acaba ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ne yazık ki hayır.

PriZm

PriZm

Üye
Malesef.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
üzülme galaxy w ye benzer donanımlı telefonlar alsa bile yükleyenler geri 2.3 e dönmek istiyor en iyisi rom ;)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Hmm diyosunuzki cingırbörde devam :-)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bende gb ye geri döndüm en iyisi baştan 4.0 yüklü cihaz almak

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Ama o fiyatı bir telefona vermekte mantıklı gelmiyo bana

-Emre

-Emre

Üye
4 stabil değil bu yüzden value pack adında bi güncelleme alacak

aryscat

aryscat

Üye
Pek bi atrısı yok zaten. Yüz tanıma zaten palavra . 3. Şahıs uygulamalar daha başarılı.Birtek youtube 4.0 apk sı güzel. Başka birşey yok

-Emre

-Emre

Üye
diğer ülkelerde verildi ama Türkiye için henuz bir bilgim yok

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi

değer paketi.gingerbread tabanlı ics nin bir kaç özelliği getirilmiş hali.

yani yüz tanıma ve Touchwiz 5 gelebilir

Gelsin başımızın üstünde yeri var :)
Yüz tanımayİ felan istemiyorum ram sorunu hallolsun yeter bana :)

• Beğen
Tepkiler: groupertekin
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Beyler çok ümitlenmeyin Türkiyeye ne zaman gelir bilmem ama özellikler : yüz tanıma yazı boyutu arttırma oyun performansı artışı bide video çekerken fotoğraf çekme.(Arayüzün hiçbir kısmı değişmiyor.)

PriZm

PriZm

Üye

Gelsin başımızın üstünde yeri var :)
Yüz tanımayİ felan istemiyorum ram sorunu hallolsun yeter bana :)
ram sorunundan kastınız nedir acaba?

eğer telefonun boşta iken fazla ram yemesinden bahsediyorsanız androidin çalışma şekli bu.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye

eğer telefonun boşta iken fazla ram yemesinden bahsediyorsanız androidin çalışma şekli bu.
aynen geçenlerde rami temizleyip ve temizlemeden değerlendirmeye(bencmarktı sanırsam :) ) soktum sonuç aynı

Superfan

Superfan

Üye
Androidi kapatamazsın zaten.Örneğin benim telefonda 512MB ram var.Ama uygulama bölümüne girdim mi 356MB felan gözüküyor.Aradaki farkı asıl android sistemi harcıyor.Fakat yinede kapatamadığımız ek uygulamalar var.Facebook gibi uygulamalar.Androide bitişik bir uygulama olduğundan kaldıramıyoruz.Ama root ve bir çok uğraştan sonra kaldırılıyor.Yani sırf kaldırmak için bile telefonu root etmek isterim.

ICS çok da müthiş değil.

Google Chrome ve bazı jelly bean launcherları dışında ICS isteyen bir uygulama görmedim.

Yüz tanıma mükemmel değil.Sistem fazla ram harcıyor.

Ama youtube 4.0 gerçekten çok iyi :ehe

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi

Bende Galaxy W var.512mb ramin bir kısmını sistem alınca bana 351mb ram kalıyor.Bu kalan raminde hiçbir uygulama açık değilken bile yarısı kullanılıyor cihaz tarafından.Bence bu sorunun acil aşılması gerek

PriZm

PriZm

Üye

Bende Galaxy W var.512mb ramin bir kısmını sistem alınca bana 351mb ram kalıyor.Bu kalan raminde hiçbir uygulama açık değilken bile yarısı kullanılıyor cihaz tarafından.Bence bu sorunun acil aşılması gerek
bu sorun değil.androidin çalışma şekli.

benim telefonda 402 mb ram var arka plandaki uygulama çokluğuna göre boş ram kendi kendine ayarlanıyor.

Üst Alt