dosya eklentisi?? (cewap alındı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
dosya eklentisi?? (cewap alındı)
Ya yönetici arkadaşlar bi sorum olacak.. Ben şimdi bu yeni açılan eğitim&öğretim bölümünde sunular falan paylaşcam konu açıp.. onları dosya eklentisi kısmından ekleyebilirmiyim yoksa gene rapid e mi atcam :( nie soruorum derseniz ozan abi bana sadece cep uygulamalarında kullan gibisinden bişi demişti hatırlayamadım ???

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, özellikle cep telefonu ile ilgili paylaşımlarda kullanıyoruz eklenti özelliğini ama daha net cevabı Ozan verir. ;)

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Ozan abi ?? bu soruyu bekliorum dosyaları eklemek için.. sana pm de atamıom posta girişin doluymuş :( bi bakıwersen bi zahmet yaa ???

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konuyu gelince görür kendisi PM atmanıza gerek yok. ;)

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Negative abi ya bi aydınlatmadın beni şu konu hakkında :(:(

Ozan

Ozan

Admin
Evet anca bakabildim teknik olaylardan dolayı kusura bakmayın, Chavrash ında söyledigi gibi cep telefonu alakalı bölümlerde dosya yükleme yetkisinin kullanılmasını önerererek yetkiyi veriyoruz ancak şöyle söyleyeyim herşeyden önemlisi ekleyeceginiz dosya boyutları önemli

Ortalama kaç Kb yada MB lik dosya ekleyeceksiniz ? Her bir dosya yani ? Eğer powerpoint sunuları, adobe acrobat dosyaları falan olacaksa yani zaten 400 kb, 600kb kadar olacaksa sorun olmaz tabili ama mb. lerce olacaksa gereği de yok.

Birde dosya formatları neler onlara izin vermemiz gerekebilir çünkü bizim dosya uzantılarımız hep cep telefonları alakalı paylasım yerlerinde kullanılan uzantılar yani .pdf, .word, .ppt (powerpoint) falan olacaksa yani önce belirlememiz gerek ki zaten izin yetkisi olmayabilir bu dosyalarda tam emin degilim su an .

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Evet anca bakabildim teknik olaylardan dolayı kusura bakmayın, Chavrash ında söyledigi gibi cep telefonu alakalı bölümlerde dosya yükleme yetkisinin kullanılmasını önerererek yetkiyi veriyoruz ancak şöyle söyleyeyim herşeyden önemlisi ekleyeceginiz dosya boyutları önemli

Ortalama kaç Kb yada MB lik dosya ekleyeceksiniz ? Her bir dosya yani ? Eğer powerpoint sunuları, adobe acrobat dosyaları falan olacaksa yani zaten 400 kb, 600kb kadar olacaksa sorun olmaz tabili ama mb. lerce olacaksa gereği de yok.

Birde dosya formatları neler onlara izin vermemiz gerekebilir çünkü bizim dosya uzantılarımız hep cep telefonları alakalı paylasım yerlerinde kullanılan uzantılar yani .pdf, .word, .ppt (powerpoint) falan olacaksa yani önce belirlememiz gerek ki zaten izin yetkisi olmayabilir bu dosyalarda tam emin degilim su an .

abi sunular ortalama 2-3 mb olur.. yani ennn fazla 4-5 mb olur ki olmaz bile.. sen ne dersen onu yapıyım.. ne dersin rapid mi ?? eklentimi ??

Ozan

Ozan

Admin
Günde 20 sunu eklesen 3mb den ortalama, günde 60 mb dosya, ayda 1.8gb dosya kapasitesi yapar ve bize bu trafik harcaması olarak çok büyük gider demektir gereksiz yere. Rapidshare den baslayalım bence şimdi.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Günde 20 sunu eklesen 3mb den ortalama, günde 60 mb dosya, ayda 1.8gb dosya kapasitesi yapar ve bize bu trafik harcaması olarak çok büyük gider demektir gereksiz yere. Rapidshare den baslayalım bence şimdi.

tamam abi rapidden başlayalım.. baktık zor oluo bi şekilde hallederiz.. günde 20 sunu :oha: :oha2: :ehe yok artık abi o kadarda deil ama elimden geldiği kadar paylaşıcam hepsini.. şu anda yarın için bi sunu hazırlıyorum o yüzden vaktim dar.. yarın paylaşımlara başlarım ben :) teşekkrüler abi tekrar

Ozan

Ozan

Admin
Tamam Rapid premimum üyelik olsa zaten linkler hiç silinmiyor da ücretsizde çekilmezse bir süre sonra siliniyor tek eksisi o ..

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Rapid premimum üyelik olsa zaten linkler hiç silinmiyor da ücretsizde çekilmezse bir süre sonra siliniyor tek eksisi o ..
walla bende premium yok abi olsun ya yinede ii rapid başlarım ben rapidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt