Samsung Galaxy SIII'e hTC Sense arayüzü yükleme şansımız var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII'e hTC Sense arayüzü yükleme şansımız var mı ?
arkadaşlar daha önceki telefonum olan s2'de de touchwiz vardı ve artık touchwiz'den çok sıkıldım farklı arayüzleri denemek istiyorum cihazım rootlu,sadece arayüzü yükleme şansımız var mı varsa cihazı kastırır mı ? stabil olur mu ?

bunun gibi birşey diyorum aslında ama bu rom rom atmak istemiyorum sadece arayüz lazım arayüz port yani :oke:

<font color="Red"><strong>[video=youtube;VSyXOIWibvU]http://www.youtube.com/watch?v=VSyXOIWibvU[/video]

KayraBey

KayraBey

Üye
Ufak tefek sorunlar var ama güzel olmuş.

cliolar

Üye
Youtube da i video da sense arayuzu s3 de one x dekinden cok daha iyi calisiyordu,ilk basta cok sasirdim ama oyle.

SilentOne

SilentOne

Üye
yesilc..n.com dan araştır belki vardır

MasterLaa

MasterLaa

Üye
Alt bar sürekli fps parlaması yapıyor bence yükleme

PriZm

PriZm

Üye
Sense yüklemenin root ve rom olmadan imkanı yok.çünkü arayüz önceki dosyalarla değişecek yeni .lib dosyaları /system bölümüne gelecek vsvs.ancak rom ile yükleyebilirsin :)

furcin

furcin

Üye
vardır araştır biraz bulursun

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Sense yüklemenin root ve rom olmadan imkanı yok.çünkü arayüz önceki dosyalarla değişecek yeni .lib dosyaları /system bölümüne gelecek vsvs.ancak rom ile yükleyebilirsin :)

Hocm var ole tema paketleri 10-15mb fln oluo rom yukler gibi cwm ile yukliosnz rom deismior sadece tema deisior

PriZm

PriZm

Üye
Hocm var ole tema paketleri 10-15mb fln oluo rom yukler gibi cwm ile yukliosnz rom deismior sadece tema deisior
evet ama tema ayrı şey Sense'in komple arayüzü ayrı şey.Sense arayüzünde ayarlar menüsü bile farklı.sistemi komple değiştiriyor.yani olay sadece basit bir launcherdan ibaret değil.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm romla yapılacaksa var ama oda bozuk ozaman şansımıza küselim :( xda'ya baktım çoğu şey çalışmıyordu

MasterLaa

MasterLaa

Üye
Beta bile değil anlaşılan

TheMadness

TheMadness

Üye
Sense4all

doctorrr

doctorrr

Üye
ya sense deli gibi kasıyormuş bildiğim kadarıyla sgs3 te :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
keşke stabil olsa,s3'e one x ten daha çok yakışmış bence :)

SilentOne

SilentOne

Üye
+1 aynen daha çok yakışıyor

epts

epts

Üye
S3 te farklı bir deneyim. Ama one x te ayrı bir güzel duruyor.

Üst Alt