600 Tl kadar akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
600 Tl kadar akıllı telefon
Arkadaşlar elimde şuan 5130 xm var telefonun cacıgı çıktı maximum 600 tl nokiadan beni kurtarıcak telefon arıyorum oyun oynarım ama çok oynamam benim için önemli olan kamera ve internet perfomansı.

MaxipmaN

Üye
kamaraysa tartışmasız c6-01 başka alternatifi yok interneti de hızlı

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Teşkkür ederim fakat Nokiadan kurtulmaya çalışıyorum başka önerisi olan varsa beklerim :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Fiyatı biraz daha zorlarsan çok iyi android işlemcili cihazlar var sony xperia sola,ray falan gibi neo v de olabilir..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sony Live With Walkman

Kerim.

Kerim.

Üye
Wonder da var 700e

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya niye ki.biriktiremez misin 50:tl:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
700 tlye galaxy w var kardeş ayrıca 650 e de nokia 603 var ama nokia ya takıksın :P ayrıca 600 tl ye android biraz zor :(

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam.603 alabilirsin o zaman 550ye.marka takıntın olmasın 5130 ile 603ün alakası yok.yani nokia olmasın deme:oke:

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
uygulama sıkıntısı olabilir mi ? 603 de ayrıca kamerada benim için önemli flaş yok :(

Kerim.

Kerim.

Üye
uygulama sıkıntısı olabilir mi ? 603 de ayrıca kamerada benim için önemli flaş yok :(

603te uygulama bol diye biliyorum.oyun az sadece.ama flaş olsun diyosun:hmmm aklıma galaxy w geliyor ama oda pahalı diyosun.:allalla:

afk1453

afk1453

Üye
şuraya bi bak htc desire c özellikleri bilmiyorum ama bakabilirsin

Metin137

Metin137

Üye
galaxy gio yada mini

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
htc orta segment telefonlarında htc sense 4.0 sorun çıkarıyormuş ve kuzenimdede var gerçektende öyle.

galaxy wonder yüzde 25 indirimde falan yakalarsam alırım.

Kerim.

Kerim.

Üye
2.el olmaz deme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt