c2z yaması teli donduruyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
c2z yaması teli donduruyor
yama açıkken bir şey yüklemeye kalktığımda yüklenemiyor hatası alıyorum ve telefon yavaşlıyor sonrada donuyor mecburen bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum.Bu yamanın biraz sorunlu olduğunu biliyorum ama bunun çözümü yokmu

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
E2z yi Dene :)

ismail

ismail

Üye
:hih: o yama bence çok güzel :)

Şaka bi yana evet sonuçta rom yerine cyi görüyo ve de cyi biz değiştiriyoz bence sorun bu

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
tema efektleri nasıl olacak

- - - Eklendi - - -

e2z dondurmadı ama tüm uygulamaları açık göstördi :-)

Cye Ne Yapıyorsan Eye Yapacaksın, Yani Tek Tek Resource Dosyalarını E:/Resource At Demem Mi Gerekiyor :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Herkeste öyle, c2z aktifken yükleme iptal edildiğinde telefon yavaş yavaş kasar işlem yapamaz hale gelir, zaten yeniden başlat yapabilirsin bu süre zarfında:oke:

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
Cye Ne Yapıyorsan Eye Yapacaksın, Yani Tek Tek Resource Dosyalarını E:/Resource At Demem Mi Gerekiyor :)

teşekkürler c yi e ye taşıdım resource bir yedeğini aldım ve c deki resource sildim oldu

- - - Eklendi - - -

Herkeste öyle, c2z aktifken yükleme iptal edildiğinde telefon yavaş yavaş kasar işlem yapamaz hale gelir, zaten yeniden başlat yapabilirsin bu süre zarfında:oke:

teşekkürler

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
teşekkürler c yi e ye taşıdım resource bir yedeğini aldım ve c deki resource sildim oldu

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

Sorun Varmı Telefonunda ? Menüde Çok Dolaş, 5 Tane Program Aç, Tema Değiştir, Kasma Olmaması Gerek..

Muammer52

Üye
    Konu Sahibi
kasma yok ama bende winrar e de çalışmıyor onun uygulamasını geri atmam lazım c ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt