Yeni Akıllı Telefon İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Akıllı Telefon İstiyorum
Herkese iyi forumlar.Tam bir senedir yani Nokia C6-01 aldığımdan beri (keşke almasaydım :D) para biriktiyorum.(Daha 14.5 yaşında olduğumdan gelirim yok.Normal olanı da bu zaten. :D) Tam 1435 TL oldu.Babam bu sene bilgisayar aldığı için telefon iki sene yok kendi başının çaresine bak dedi.Ben de okul harçlıklarımdan ve de bir altın bilekliğimi bozdurdum.1435 TL elde ettim.Allah'a şükür.Geçmişten 520 TL daha olacaktı babaannem vermişti ve de eski telefonumu satmıştım filan işte uzattık... :) Toplamda 1955 TL oldu.Yani para benim için çok değerli yemedim içmedim biriktirdim.Üzerine üç beş kuruş daha koyacağım inşallah okul açılınca...Ama hangi telefonu alacağıma karar veremedim.Apple ve ürünlerinden nefret ediyorum.Zaten iphone 5'i gördük ortada.Şimdi ben wp telefonlara sıcak bakıyorum.Hele de Lumia 920'ye..Sizce Nokia Lumia 920'mi Galaxy S3 mü yoksa gelecekte çıkacak HTC One X+ mı?Ya da dört çekirdekli Windows Phoneları bekleyim mi?Gerçi Krait (ARM Cortex A9/ARM Cortex A15) mimarili çift çekirdekli işlemci şimdiki dört çekirdekli birçok işlemci ile aynı ya da daha fazla performans veriyor.Ama benim kastettiğim safkan ARM Cortex A15 işlemciler mi?Çünkü duyduğuma göre yeni mimari Cortex A15'lerin çift çekirdeklisi şimdiki dört çekirdekli işlemcileri ikiye üçe katlayacağını duydum.Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Dipnot:I love Nokia and Microsoft...Fanlığa kaçmadan :)

:sos:sos:sos:sos

:konus::konus:

codblackops2

codblackops2

Üye
Tebrik ediyorum öncelikle seni o yaşta o kadar biriktirmişsin gerçekten büyük başarı :)
soruna gelecek olursak i5'i elemişsin zaten onu geçiyorum,s3 alma bence..note 2'yi düşünebilirsin htc one x+ da daha tanıtılmadı özellikleri ne olur bilemeyeceğim ama madem you love nokia ,lumia 920 al :)

- - - Eklendi - - -

gayet mantıklı bir seçim olur ayrıca

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Bence O 15 Yaşında Sayılır O Kadar Lüks Bi Telefona Gerek Yok. Yeni Wp8 Lumialar Çıkınca Al bi Lumia 920 Keyfine Bak Derim.

ByKatre

ByKatre

Üye
Bence Nokia 920 Pureview Kamerası Olsun Sistem Olsun Ama 4 Çekirdeklileri Bekleyebilirsın Epey Para Yapmışsın Yaw

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Tebrik ediyorum öncelikle seni o yaşta o kadar biriktirmişsin gerçekten büyük başarı :)
soruna gelecek olursak i5'i elemişsin zaten onu geçiyorum,s3 alma bence..note 2'yi düşünebilirsin htc one x+ da daha tanıtılmadı özellikleri ne olur bilemeyeceğim ama madem you love nokia ,lumia 920 al :)

- - - Eklendi - - -

gayet mantıklı bir seçim olur ayrıca

Peki gelecek Lumia cihazları bekleyim mi?

- - - Eklendi - - -

Bence Nokia 920 Pureview Kamerası Olsun Sistem Olsun Ama 4 Çekirdeklileri Bekleyebilirsın Epey Para Yapmışsın Yaw

Aslında iki senedir biriktiyordum bir kısmını bilgisayar almak için bir de bilekliğim vardı onu bozdurdum.Para çoğaldı.Babam bilgisayarı alınca...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
aynen tebrik ediyorum o kadar biriktirebildiğin için. Lumia 920 en iyi seçim olacaktir.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
biriktirme alişkanligini sana ogrettikleri icin ailene teşekkur ediyorum. :alkis
Telefon konusuna gelince yaşin daha kucuk fazla lukse kacmamaya ozen goster. Bence 4cekirdekli wp8leri gor ondan sonra karar ver. Ama ben olsam wp8 4cekirdeklileri ciktiktan sonra lumia920 alirim.
Ayrica bir abi tavsiyesi paranin hepsini hicbir zaman harcama. Birşey alicaksan cebinde paran kalmasina dikkat et.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
biriktirme alişkanligini sana ogrettikleri icin ailene teşekkur ediyorum. :alkis
Telefon konusuna gelince yaşin daha kucuk fazla lukse kacmamaya ozen goster. Bence 4cekirdekli wp8leri gor ondan sonra karar ver. Ama ben olsam wp8 4cekirdeklileri ciktiktan sonra lumia920 alirim.
Ayrica bir abi tavsiyesi paranin hepsini hicbir zaman harcama. Birşey alicaksan cebinde paran kalmasina dikkat et.

Tavsiyeler için sağolun haa bir de Nokia Facebook sayfasında beş tane Lumia 920 veriyormuş ya ona kendimce bi şeyler yazdım bana çıkarsa masrafa hiç girmem.1000 TL sini babama veririm gerisi bana kalır..

amcalu1

amcalu1

Üye
Alınma ama bence 2 milyarlık bir telefon 14.5 yaşına göre cok değil mi ? Sonuçta karar senin ama illa alcam diyorsan lumia 920 tavsiyem htc nın telefonlarını da beklemeni öneririm 19 eylülde tanıtılacak

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Tamam.Bekleyeceğim

- - - Eklendi - - -

Abi zaten paranın hepsini harcamıyacağım 1700-1800 TL olunca alırım.Tavsiyeler için sağolun

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben şimdilik telefonlara yaklaşma.Çünkü muhtemelen C6-01'i sevmeme nedenin oyun olmaması ve tarayıcı.Wp8'de tarayıcı iyi ama oyun yok.Biraz bekle şöyle 2013'ün ortalarına kadar felan.Ondan sonra seç.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdilik telefonlara yaklaşma.Çünkü muhtemelen C6-01'i sevmeme nedenin oyun olmaması ve tarayıcı.Wp8'de tarayıcı iyi ama oyun yok.Biraz bekle şöyle 2013'ün ortalarına kadar felan.Ondan sonra seç.

Dediklerin haklı galiba en iyi bu.Bir de c6-01 genel olarak yavaş ayarlar,müzik çalar ve daha birçok uyg. yavaş.Tarayıcı berbat.Ekranı küçük.Kamerası kötü.Web tarayıcı yavaş.Ama WP uygulama sayısının çoğalmasını beklemekte fayda var..O zaman beklemek en iyisi uygulamalar biraz çoğalsın geçiş yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt