IVI-Elia
Üye
Yeni Akıllı Telefon İstiyorum
Herkese iyi forumlar.Tam bir senedir yani Nokia C6-01 aldığımdan beri (keşke almasaydım
) para biriktiyorum.(Daha 14.5 yaşında olduğumdan gelirim yok.Normal olanı da bu zaten.
) Tam 1435 TL oldu.Babam bu sene bilgisayar aldığı için telefon iki sene yok kendi başının çaresine bak dedi.Ben de okul harçlıklarımdan ve de bir altın bilekliğimi bozdurdum.1435 TL elde ettim.Allah'a şükür.Geçmişten 520 TL daha olacaktı babaannem vermişti ve de eski telefonumu satmıştım filan işte uzattık...
Toplamda 1955 TL oldu.Yani para benim için çok değerli yemedim içmedim biriktirdim.Üzerine üç beş kuruş daha koyacağım inşallah okul açılınca...Ama hangi telefonu alacağıma karar veremedim.Apple ve ürünlerinden nefret ediyorum.Zaten iphone 5'i gördük ortada.Şimdi ben wp telefonlara sıcak bakıyorum.Hele de Lumia 920'ye..Sizce Nokia Lumia 920'mi Galaxy S3 mü yoksa gelecekte çıkacak HTC One X+ mı?Ya da dört çekirdekli Windows Phoneları bekleyim mi?Gerçi Krait (ARM Cortex A9/ARM Cortex A15) mimarili çift çekirdekli işlemci şimdiki dört çekirdekli birçok işlemci ile aynı ya da daha fazla performans veriyor.Ama benim kastettiğim safkan ARM Cortex A15 işlemciler mi?Çünkü duyduğuma göre yeni mimari Cortex A15'lerin çift çekirdeklisi şimdiki dört çekirdekli işlemcileri ikiye üçe katlayacağını duydum.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Dipnot:I love Nokia and Microsoft...Fanlığa kaçmadan

) para biriktiyorum.(Daha 14.5 yaşında olduğumdan gelirim yok.Normal olanı da bu zaten.
) Tam 1435 TL oldu.Babam bu sene bilgisayar aldığı için telefon iki sene yok kendi başının çaresine bak dedi.Ben de okul harçlıklarımdan ve de bir altın bilekliğimi bozdurdum.1435 TL elde ettim.Allah'a şükür.Geçmişten 520 TL daha olacaktı babaannem vermişti ve de eski telefonumu satmıştım filan işte uzattık...
Toplamda 1955 TL oldu.Yani para benim için çok değerli yemedim içmedim biriktirdim.Üzerine üç beş kuruş daha koyacağım inşallah okul açılınca...Ama hangi telefonu alacağıma karar veremedim.Apple ve ürünlerinden nefret ediyorum.Zaten iphone 5'i gördük ortada.Şimdi ben wp telefonlara sıcak bakıyorum.Hele de Lumia 920'ye..Sizce Nokia Lumia 920'mi Galaxy S3 mü yoksa gelecekte çıkacak HTC One X+ mı?Ya da dört çekirdekli Windows Phoneları bekleyim mi?Gerçi Krait (ARM Cortex A9/ARM Cortex A15) mimarili çift çekirdekli işlemci şimdiki dört çekirdekli birçok işlemci ile aynı ya da daha fazla performans veriyor.Ama benim kastettiğim safkan ARM Cortex A15 işlemciler mi?Çünkü duyduğuma göre yeni mimari Cortex A15'lerin çift çekirdeklisi şimdiki dört çekirdekli işlemcileri ikiye üçe katlayacağını duydum.Tavsiyelerinizi bekliyorum...Dipnot:I love Nokia and Microsoft...Fanlığa kaçmadan