Huawei P9 akıllı telefonun tasarımı sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P9 akıllı telefonun tasarımı sızdırıldı
Huawei P9 akıllı telefon bu sene firmanın en önemli modellerinden birisi olacak…



Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden olan Huawei, 2015’de oldukça başarılı olurken, 100 milyondan fazla akıllı telefon satışı gerçekleştirerek, en çok akıllı telefon satan Çinli firma olarak dikkatleri üzerine çekti.



Huawei 2015’in sonlarında bazı önemli duyurular gerçekleştirirken, bunlardan bir tanesi yeni yonga seti Kirin 950 oldu. ARM tabanlı yonga setleri üretecek kendi cihazlarında kullanan firmanın yeni Kirin 950 yonga seti Cortex-A72 + Cortex-A53 olmak üzere sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-T880 grafik işlemciden güç alıyor.

Huawei, ayrıca Aralık ayı sonunda da Mate 8 adındaki yeni üst seviye modelini duyurdu. Bu cihaz Kirin 950 ile gelen ilk akıllı telefon oldu.

Yeni sene ile birlikte de Huawei yeni modellerinin duyurularını gerçekleştirmeye hazırlanırken, bu cihazlardan birisi de önemli modellerinden Huawei P9 olacak. Bu akıllı telefon geçtiğimiz sene ilgi gören Huawei P8’in halefi olacak.

Bugün Huawei P9’a ait olduğu iddia edilen bazı şematik tasarımlar ortaya çıkarken, görseller doğru ise tasarıma dair ipuçları da edinebiliyoruz. Baktığımızda Huawei P8’e göre tasarımının farklı geleceği görülmekte.

Parmak izi tarayıcının entegre olarak yer alacağı fiziksel Home tuşu önde konumlandırılırken, ayrıca cihazın arka yüzünde de çift kamera yer alıyor. Huawei P9’un ayrıca altında hoparlör yer alırken, metal kasa ile sunulacağını söyleyebiliriz.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari/huawei-p9-akilli-telefonun-tasarimi-sizdirildi-h215331.html
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
Tasarımlarını beğeniyorum güzel tasarımları var
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bu telefon hakkında bazı önemli bilgiler yarın elimize ulaşacak :hmmm
 


Üst Alt