[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

akifd

akifd

Üye
valla içindeki en altta widgetle alakalı bir mif vardı onu uyguladım telefonu kapadım açtım sessiz 3g widget aynı duruyordu sonra dijital saat Var widget bölümünde onu söylediğin şekilde klasör içinde klasör açıp içine attım ve zıp le sikistirip mif klasorü'ne attım maximod da göründü uyguladım ve teli yeniden başlattım yine bir değişiklik yok Neyse paylaşım için çok çok teşekkür kafanı pişirdik herhal

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla içindeki en altta widgetle alakalı bir mif vardı onu uyguladım telefonu kapadım açtım sessiz 3g widget aynı duruyordu sonra dijital saat Var widget bölümünde onu söylediğin şekilde klasör içinde klasör açıp içine attım ve zıp le sikistirip mif klasorü'ne attım maximod da göründü uyguladım ve teli yeniden başlattım yine bir değişiklik yok Neyse paylaşım için çok çok teşekkür kafanı pişirdik herhal

C sys bin içinde aknIcon.dll dosyası var mı bir bak bakayım varsa sorun yok uygulamada yoksa kurulum paketi tam kurulamamış

akifd

akifd

Üye
C sys bin içinde aknIcon.dll dosyası var mı bir bak bakayım varsa sorun yok uygulamada yoksa kurulum paketi tam kurulamamış

Var kardeş birde ben 1ay falan önce avkon2 modunu uygulamaya çalıştım bilgisayardan hepsini yaptım olmamıştı ondan bir kalıntı falan mi Var acaba

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha önce Theme FX ve avkon2 ve efek modu kullananlar MaxiModu kurmadan önce yapılacaklar

1- Xplore ile C: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll diye adlandırın.
2- Xplore ile C: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll diye adlandırın.
3- Xplore ile varsa E: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll diye adlandırın.
4- Xplore ile varsa E: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll diye adlandırın.
5- Varsa Theme FX uygulamasını ve MaxiMOD uygulamasını kaldırın.
6- C resource içindeki effect klasörünü silin.
7- E resource içindeki effect klasörünü silin.
8- C resource içinde ThemeFX klasörünü ve maximod klasörünü silin
9- Telelefonu kapatıp açın. Açıldığında orjinal efektiniz ve pil ve anten simgeleri orjinale dönmesi gerekir. Dönmediyse hata yaptınız demektir.
10- Xplore ile aknskinsrv2.dll ve aknIcon2.dll dosyalarını hem C sys bin içinden hemde E sys bin içinden silin.
11- Şimdi kurulum aşamasına geçebilirsiniz.

Bunları yap sonra linkteki maximodu indir sıfırdan dene çoğu kişi avkon2 modu yapamıyor şüphelenmeye başladım bende mi hata var ama olsa bende değişmez yaw sorunsuz mod avkon2 efekt değiştiriyorum anlamadım çok mu zor 3 adım da herşey kuruluyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Daha önce Theme FX ve avkon2 ve efek modu kullananlar MaxiModu kurmadan önce yapılacaklar

1- Xplore ile C: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll diye adlandırın.
2- Xplore ile C: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll diye adlandırın.
3- Xplore ile varsa E: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll diye adlandırın.
4- Xplore ile varsa E: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll diye adlandırın.
5- Varsa Theme FX uygulamasını ve MaxiMOD uygulamasını kaldırın.
6- C resource içindeki effect klasörünü silin.
7- E resource içindeki effect klasörünü silin.
8- C resource içinde ThemeFX klasörünü ve maximod klasörünü silin
9- Telelefonu kapatıp açın. Açıldığında orjinal efektiniz ve pil ve anten simgeleri orjinale dönmesi gerekir. Dönmediyse hata yaptınız demektir.
10- Xplore ile aknskinsrv2.dll ve aknIcon2.dll dosyalarını hem C sys bin içinden hemde E sys bin içinden silin.
11- Şimdi kurulum aşamasına geçebilirsiniz.

Bunları yap sonra linkteki maximodu indir sıfırdan dene çoğu kişi avkon2 modu yapamıyor şüphelenmeye başladım bende mi hata var ama olsa bende değişmez yaw sorunsuz mod avkon2 efekt değiştiriyorum anlamadım çok mu zor 3 adım da herşey kuruluyor

anlatım çok güzel olmuş dostum eline sağlık, arkadaşlar adımları doğru takip ederlerse sorunsuz yapacağına eminim ama ben sadece avkon modunu anlatmak için bile resimli anlatım eklemek zorunda kaldım yani buradada; yeni isim ver restart yap sil yükle filan eksik yapanlar olacaktır sana kolay gelsin dostum çok faydalı bir pro çıkardın ortaya ama kullanıcılarda anlatımı iyi okumalı...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

anlatım çok güzel olmuş dostum eline sağlık, arkadaşlar adımları doğru takip ederlerse sorunsuz yapacağına eminim ama ben sadece avkon modunu anlatmak için bile resimli anlatım eklemek zorunda kaldım yani buradada; yeni isim ver restart yap sil yükle filan eksik yapanlar olacaktır sana kolay gelsin dostum çok faydalı bir pro çıkardın ortaya ama kullanıcılarda anlatımı iyi okumalı...

sorma ya nasıl olmuyor anlamıyorum nerde hata yapıyorlar falcı gibi tahmin etmeye çalışıyorum iki dll yi yeniden adlandırılsa herşey orjinale döner kurulum paketide kurulur herşey sorunsuz olur

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
akifd

akifd

Üye
ama ben c sys içindekileri silip yükledim e delilere yazdığını görmedim demek şimdi maximodu kaldırıp c ve e deki aknskins ve aknıcon ları silip tekrar yüklesem kurulumu yapsam olur değilmi bu işe yarar mi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ama ben c sys içindekileri silip yükledim e delilere yazdığını görmedim demek şimdi maximodu kaldırıp c ve e deki aknskins ve aknıcon ları silip tekrar yüklesem kurulumu yapsam olur değilmi bu işe yarar mi

dostum anlatılanı eksiksiz yaparsan olur ama 1-2-3 diye gidiyor sırayı takip et ezbere yapma

akifd

akifd

Üye
yani şimdi maxi modu silip sil baştan yapıyorum işi değilmi o zaman istediğim widget saatleri yapa biliyorum yani

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet aynen öyle ne varsa kaldır yeni maximodu indir sıfırdan kur kurmadan önce yukardakileri harfiyen yap göreceksin olacak

- - - Eklendi - - -

Yakında güncelleme geliyor ...

Yenilikler
Efektleri tamamen kapatabilme
Efekttleri tamamen açabilme

Var olan özellikler
Efekt değiştirebilme
Mod uygulayabilme
Mif değiştirebilme
Orjinal görünüme dönebilme

akifd

akifd

Üye
valla güncelleme deyince bu konu bayağı sürecek demek yani bu bir güncelleme ile sonlanmaz inanıyorum ki sen bu nokia bu proyla adam edersin bir eksiği şimdi flash player kaldı benim için süper ya hele senin efekt Varya onu yapıp sonrada meteor yaptım o biçim birşey oldu nokia şirketi görse 701 ne hale gelmiş diye şaşar teşekk usta bir numarasın

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Mert_c21

Mert_c21

Üye
Ben sadece efekt istiyorum widgetlarda fln değişiklik istemiyorum onları nası kapatıcam =/

arslanla

arslanla

Üye
evet aynen öyle ne varsa kaldır yeni maximodu indir sıfırdan kur kurmadan önce yukardakileri harfiyen yap göreceksin olacak

- - - Eklendi - - -

Yakında güncelleme geliyor ...

Yenilikler
Efektleri tamamen kapatabilme
Efekttleri tamamen açabilme

Var olan özellikler
Efekt değiştirebilme
Mod uygulayabilme
Mif değiştirebilme
Orjinal görünüme dönebilme

Refresh i beklediğim heyecanla bekliyorum...:)

akifd

akifd

Üye
usta widget bölümünde güzel dijital saatler Var 3d falan onları senin moda göre yapamadım paylaşımcı arkadaşa da noss bar'in moduna göremi diye sordum ne dese gerek (kendi fikrim ) kıskandı galiba senin paylaşımı . . Ne bilim ben noss bara sor dedi bende sana sorayım o zaman o widgetler oluyor değilmi ustam

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
arslanla

arslanla

Üye
noss_bar güncelleme içeriğini biraz daha artırsan yeni sansasyonel birşeyler katsan efekt kapatma zaten refreshte var değişik birşeyler katarak programı daha cazip hale getirebilirsin.....

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
noss_bar güncelleme içeriğini biraz daha artırsan yeni sansasyonel birşeyler katsan efekt kapatma zaten refreshte var değişik birşeyler katarak programı daha cazip hale getirebilirsin.....

mesala ne gibi birşey aklım da birde mif yüklemeden önce bir onizle resmi göstermesi geliyor mif e tıkladığında yüklensin mi sorusunda onizle resmi :) ona göre karar verir insan :)

- - - Eklendi - - -

Ben sadece efekt istiyorum widgetlarda fln değişiklik istemiyorum onları nası kapatıcam =/

Kapatmana gerek yok mif değiştirmediğin sürece orjinal kullanırsın sadece efekt değiştirir durursun

- - - Eklendi - - -

usta widget bölümünde güzel dijital saatler Var 3d falan onları senin moda göre yapamadım paylaşımcı arkadaşa da noss bar'in moduna göremi diye sordum ne dese gerek (kendi fikrim ) kıskandı galiba senin paylaşımı . . Ne bilim ben noss bara sor dedi bende sana sorayım o zaman o widgetler oluyor değilmi ustam

Bu uygulamanın kuramayacağı şey yok mod efekt mif herşeyde sistem bileşeni hatası vermez güncelleme hatası vermez tek yaptığı zip içinden klasörlenmiş dosyaları klasör yoluna atamak bildiğiniz winrar zip işte. efetkleri azaltmayı düşünüyorum boyutu 20 mb geçmeyecek. ve daha öncede söyledim reflesh için biri bana orjinal mifleri z içinden alıp gönderse iyi olacak. daha önce sitede buldum ama bir arkadaş daha gönderdi 20 30 mif eksik çıktı mifler eksiksiz olsa güzzel olur sistemle gelen uygulamaları tam olarak görürsünüz. efektleri ayrı bir pakette paylaşacağım direk e içine maximod klasörü içinde efektler klasörüne isteyen istediği gibi efekt atıp değiştirsin özgür seçenek isteyen istediği gibi yapsın sloganımız budur. jin hao serisini fp1 uyumlu yapılacak. 3 5 saat gömülebilir. son v3 te modlar gömdüm. daha da çoğaltılablir. genel düşünmeye çalışıyorum. kimseye zor mod efekt kullandırmak niyetim yok. Bu uygulamayı maximod diye lansman etmeye çalışın noss_bar özel oluyor ve reklama giriyor ben kendim bile sevmiyorum. yapandan ziyade uygulamayı ön plana çıkarmaya çalışalım. :) ancak o zaman çok daha kişi sever ve daha çok kişiye faydalı olur. reklam oldumu insanda biraz ters tepkiye neden olabilir. Şuan çevirdiğim 130 a yakın uygulamayı tekrar elden geçiriyorum bazı yerlerdeki hataları dil hatalarını düzenlemeye çalışıyorum çoğu bitti bütün bir türkçe paket ve güzel bir konu ile paylaşmayı düşünüyorum. Emin olun kullandığınız çoğu uygulamadan farklılar. Çoğu uygulamada reklamları kaldırmaya çalıştım. oviye yönlendirme qml lerde hakkında bölümünü uygulamanın sadece işlevleri kalacak şekilde yeniden düzenliyorum.

- - - Eklendi - - -

Sansasyonel olarak aklımda birde mesaj oturumları kısmı var onu çözemedim hala oturumlar uygulamasının başını bulamadım. bulsam c2z4bin yaması ile güzel iş çıkartacağız da bir bulsam her akşam z sys bin için 40 50 exe dll parçalayıp duruyorum z resource mesagings klasörüne yol veren dosyayı bir bulsam. FP1 ler olan lar fp1 uyumlu instalserver.exe var onu c sys bin içine atın c2z4bin yamasınıda aktif edin. bakalım kurulumda hala sistem bileşeni ve güncelleme hatası alıyor musunuz. instalserver.exe içinde bir kaç projem var. kırılmış ama sanki tam değil uğraşmaktan varamadım daha o instalserver.exe ye

- - - Eklendi - - -

valla güncelleme deyince bu konu bayağı sürecek demek yani bu bir güncelleme ile sonlanmaz inanıyorum ki sen bu nokia bu proyla adam edersin bir eksiği şimdi flash player kaldı benim için süper ya hele senin efekt Varya onu yapıp sonrada meteor yaptım o biçim birşey oldu nokia şirketi görse 701 ne hale gelmiş diye şaşar teşekk usta bir numarasın

Bizim güncellememiz hata güncellemeleri değil. özelliğe özellik kata kat güncelliyoruz. ilk efekt vardı sonra mif eklendi sonundada ismine yakışır şekilde mod eklendi :)

- - - Eklendi - - -

artı miflerin klasörleme sistemini kaldırsam iyi olacak galiba direk zip içine at avkon2 mifini veya diğer mifi ver uygulamaya o bilecek nereye atacağını.

asigsasi

asigsasi

Üye
o önizleme kafama yattı çok güzel olur levent ha bu arada efekt yapacaktin ne oldu o iş

seyits

Üye
levent dostum.ilgin için Tşk.msn vs girebilme fırsatım olamayıp tlf dan ulaşmaya çalışıyorum.Seninde bildiğin üzere 1.ci kurulum paketi kuramıyorm ama,efekt ve modları kullanabilmeme engel olmuyor.Maximod uygulaman 1.ci kurulum paketi kurulmadanda,efekt ve modları(mifler hariç) çalıştırıyor.senden Ricam yeni güncellemende, modlara ağırlık vererek onların sayısını artırabilmen mesela,tlf da gizli klasör oluşturup video vs tüm dosyaları buna attığımızda görünmez olması(gizli klasör modu) tactilefeed(aramalarda titreşim modu),Senin menu düzeni modun gibi, modları çoğaltırsan,inan tüm arkadaşların mutlu olabileceğini sanıyorum.Birde efektleri,restart yaparak değil,güncellemende yeni yapacağın tema efektlerini açma kapama yoluyla aktif edebilmemizi sağlayabilirsen inan çok sevinirim.Doğal olarak tlf aç-kapat yapma uzun sürüyor.Bu efekt ve modlar konusundaki çalışmalarından meydana getirmiş olduğun Maximod uygulaman için şimdiden Tşk.büyük usta.,

arslanla

arslanla

Üye
Mif e tıkladığında önizleme gelmesi süper olur. Teli sürekli yeniden başlatmak çok sıkıcı.Mesaj oturumları kısmı derken baloncuklar renkli mi olacak? Renkli olcaksa süper olur. Ayrıca yukarıda arkadaşın da dediği gibi mod sayısını biraz artırsan iyi olur...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında ne yalan söyleyim önizleme uygulama ile gelen ama çalışmayan bir özellik bakalım çalışacak mı ve kodlama da jpeg var png gibi farklı resimleri eklemeye çalışırım modlar bölümüde eklemeye çalışırım aynı ön izleme olayını. ama o an hemen aktif etmek için bir bir efekti mif i hemen devre ye sokamayız o an çalışan uygulama üzerinde değişiklik yapmazsın özellikle avkon2 mifi telefon çöker :) o yüzden ön izleme eklemek daha mantılı gör beğenrisen seç bi kere kapat aç

Üst Alt