belle shell olmayan yapacağın sade cfw de başarılar dilerim.temel ev ekranında renkli simgeler olursa iyi olur.ayrıca o simgeleri biraz daha büyütebilirsen mükemmel olur.engin bunu yapamayacağını söylemişti.kulaklıktan gelen müzik sesi gerçekten çok az ve buna bir çözüm bulabilmeli.şarj daha uzun gitmesi için birşeyler yapılmalı.şarj aleti üzerimizde gezdirmek iztemiyoruz.yardım öğesini komle kaldır.hiç bir dahili uygulamada seçenekler deyince yardım yazısı çıkmasın.zatene çalışmıyor.birisini arayınca tuş kilidini açınca açılsın.tuşkilidini açmak için tuş kilidine basın yazısı çıkmasın.gereksiz tüm programlar kaldırılsın.ikonları bir miktardaha büyütebilirsen çok güzel olur.tuş kilidi orjinalde olduğu gibi kalırsa kullanıcılar daha çok memnun kalacaklardır.sosyal ağlar kesinlikle kalsın.çevrim içi paylaşım konusuna gelirsek arkadaşa saygı duyuyorum ama 100 kullanıcıdan anca 1 kişi kullanır bu uygulamayı.bence olmamalı.telefonun uyduları daha hızlı bulma hassasiyeti artırılmalı.bunu nasıl yaparsın bilmiyorum ama c7 de çok daha hızlı uyduları bulduğu bir gerçek.galeriyi hızlandırabilsek çok iyi olur.photo browser programını galerinin içine gömebilirsen güzel iş başarmış olursun.ayarlarda veri aktarma öğesini kaldırırsan iyi olur gereksiz.orjinal temalara dokunmazsan iyi olur.8 tane ev ekranına gerek yok.5 tane yeterli bence.yazıtipi sitili orjinaldeki gibi kalırsa daha uygun olur kanaatim.şimdiden çalışmalarında başarılar diliyorum.aşağıdaki cfwyi uzun süre kullandım bunun kadar sitabil çalışan cfwye rastlamadım.bu cfw yi değerlendirip yeni cfw ye girişirsen çok iyi bir cfw çıkaracağına şüphem yok.son olarak aşağıdaki cfw de yer alan açık uygulamaları gösteren ikonların sağ tarafındaki halka gerçekten güzel..
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...on-final-edition-hazir-21-07-12-a-611165.html
yorumunuz için teşekkürler
bakın ben daha bir hafta diyebileceğiniz bir süre cfw yapımcısıyım ancak bu cfwyi çıkarttığımda gördüm ki beklentilerde yükseldi artık.
evet kulaklık sesi sorunu için defalarca mod denedim ancak olumlu sonuç elde edemedim
daha fazla bilgi edindiğim zaman elbette simge boyutu ile ilgili bir düzenleme yapılabilir ancak kesin yapılıyor mu orasıda var
şarj konusunda şuan verimli olduğunu düşünüyorum gerçektende çok fark var telefon daha az enerji tüketiyor. işlem yapmasına rağmen 0.30w larda bi tüketim söz konusu.
evet arama ekranıda bir sorun ama bu nasıl çözümlenir uğraşmak gerekli
daha fazla mod geliştirilmeli bu istekler karşısında ancak lütfen beni mazur görün bunlar biraz zor demeyelimde daha çok bilgi gerektiriyor
şuan ayarlarda veri aktarma bulunmuyor
eminim daha iyi çalışmalar yapılabilir teşekkürler ama şöyleki aniden bu kadar beklentiye girilmemeli çünkü daha her konuya hakim değilim yani kendini bilir insan elbetteki üzerinde çalışılsa bir sonuç elde edilir dışardada bir hayat var ve varisim olduğundan dolayı bu kadar oturmak bana zarar veriyor fikirlerinizi değerlendireceğim tekrar teşekkürler
- - - Eklendi - - -
kardeşim bana shellsiz gömülü programlar olmadan kullanmak istiyorum yardımcı olurmusun ustam ....
mevcutta shellsiz hali var o şekilde kullanabilrsin kardeşim

tekrar bi cfw baştan başlamak biraz yorucu olur üstteki yazımdada belirttim ama dediğim gibi belle shellsiz halini paylaşırım o şekilde olur
- - - Eklendi - - -
5800 a olmuyo mu bu rm 697 seceneği yok jaf la flashlıcaktım
5800 dosyaları ile C5-03 dosyaları farklı çalıştıramazsın