iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye

Ben nerede kotulediysem o mesaji alintila buraya olur mu

kötüledin dedin demedim zaten farkındaysan iphone ile arasında sizin dediğiniz kadar uçurum gibi fark yok anlamında dedim

Türe

Türe

Üye
Ben ucurum var da demedim :ah bence sen kendi paradoksunu coz :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye

kamera,ekranı(dedikleri gibiyse gerçekten harika bi ekran) bana göre tasarımı,ayrıca donanım olarakta yarışırlar birbirleriyle.
Kamera PureView ile en iyi mp i çekiyor ekran tamam donanım olarak s4 chip ve a6 var Ömer :hmmm Tasarım değişir elbet :) Ben çok merak ediyorum marketi optimizeleri ne kadar iyi gelse de lumia920 şu anda lider değil.

codblackops2

codblackops2

Üye

Kamera PureView ile en iyi mp i çekiyor ekran tamam donanım olarak s4 chip ve a6 var Ömer :hmmm Tasarım değişir elbet :) Ben çok merak ediyorum marketi optimizeleri ne kadar iyi gelse de lumia920 şu anda lider değil.

peki tamam dediğin gibi olsun tartışıp birbirimizi incitmenin manası yok :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
arkadaşlar tartışma çıkarmaya veya teşebbüs etmeye gerek yok. Şimdi benim anlamadığım sey su ki lumia 920nın iphone 5ten öyle fazla bi üstün yani yok ama kendi içinde değerlendirecek olursak. O telefonun marketi dışındaki sıkıntısı nedir?

Türe

Türe

Üye
arkadaşlar tartışma çıkarmaya veya teşebbüs etmeye gerek yok. Şimdi benim anlamadığım sey su ki lumia 920nın iphone 5ten öyle fazla bi üstün yani yok ama kendi içinde değerlendirecek olursak. O telefonun marketi dışındaki sıkıntısı nedir?

Bana gore kalin ve fazla agir :hmmm

SheFy

SheFy

Üye

şu anda lider yok sayılır s3 ün yanına 920 ve iphone 5 geldi bu üçünün kıyaslamalar sonucunda belli olur liderin kimin olacağı. S3 şu anlık kağıt üstünde üstün ama bunu videolu karşılaştırmalar belirleyebilir.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Konu iPhone 5 :kıskıs: 4S i ekran için almayan bence alabilir ki ben şahsen üniversitede düşünüyorum inşallah 4.5'e felan çekerler ekranı da alırım :D 4S in ekranı büyümüş donanımı gelişmiş hali kısaca..Çok fazla değişiklik beklemediğimi en az 50 defa yazdım zaten her iPhone'da böyle oluyor ki yani ne bekliyordunuz onu da bilmiyorum :D Bence gayet hoş tabii fiyatı da önemli :)

Türe

Türe

Üye
Ekran tam istedigim gibi buyutmesinlet ! :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
Konu iPhone 5 :kıskıs: 4S i ekran için almayan bence alabilir ki ben şahsen üniversitede düşünüyorum inşallah 4.5'e felan çekerler ekranı da alırım :D 4S in ekranı büyümüş donanımı gelişmiş hali kısaca..Çok fazla değişiklik beklemediğimi en az 50 defa yazdım zaten her iPhone'da böyle oluyor ki yani ne bekliyordunuz onu da bilmiyorum :D Bence gayet hoş tabii fiyatı da önemli :)

o fiyat varya o fiyat... çok pahalı ya :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Cihaz Iyi ..

Ama Tabiki Beklentilerin Altinda ..

Türe

Türe

Üye
Kimin ne bekledigine bagli :ok2: Cogu kisi icin beklenilen oldu ki Apple zaten bilerek sizdirdi reklam icin

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Kimin ne bekledigine bagli :ok2: Cogu kisi icin beklenilen oldu ki Apple zaten bilerek sizdirdi reklam icin

Serdar Kuzuoğlu' Alıntı:
Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Philip Schiller duruşmadaki ifadesinde iPhone çıktıktan sonra özel bir pazarlama bütçesi ayırmadıklarını çünkü zaten medya dahil herkesin onlardan bahsedeceğini bildiklerini söyledi (ki aynen öyle oldu). Samsung aynı dönemde milyar dolarlık pazarlama bütçesiyle harıl harıl silah satın alıyordu.

Yalnız videoda başka şeyler vardı :) Parmak izi meselesi gibi. Videoyu onlar "sızdırdıysa" para harcadıkları tek şey videoyu hazırlatmak olmuş galiba :ehe:

Türe

Türe

Üye
Heosini degil :) bir kismi sizdirilmistir o larmak izi filan biraz sikar :hmmm

Üst Alt