iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

thuglife

thuglife

Üye
Eyw sagolun.
Bende bir an Turkiyede 7500 tl satilir sandim :)
(Bi ara turkcelin katalogunda 6500 tl ye tel gordum , acayib sasirdim oha demistim :) ))
Ben daha 1000 tl lik tel alamiyom, Iphone 5 anca 10 yil sonra alirim . 50 tl ye yada 10 tl ye :kop2:
_
Pardon ya hic almam(belki) hatta 1 TL bile vermem.EGER ALIRSAM BAKIRINI SATMAK ICIN ALIRIM :ehe:ehe:ehe
:kop::ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
iPod touch 5.nesil özellikleri: siri 5mp kamera+flaş 4inç ekran.ön ve arka kamera hd destekli.daha farklı renkler :)

- - - Eklendi - - -

iPod touch 5.nesil özellikleri: siri 5mp kamera+flaş 4inç ekran.ön ve arka kamera hd destekli.daha farklı renkler :)

benim paylastigim video yalan değilmiş demekki :hih:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Etkinlikte Foo Fighters :yuru

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
15097

15097

Üye
iPod touch 5.nesil sim destekliyor mu :hmmm

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
berbat yaa tamam telefonda özellikler de harika ötesi ama aynı dizaynın biraz daha büyük ve incesi ne anladık biz bu işten yahu!

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

Oo iyiymiş.fiyat ne kadar olur?

Türe

Türe

Üye
399$

avcitalip

avcitalip

Üye
16 üye ve 2 misafir şuan konuyu okuyormuş :ehe

her neyse iphone 5 hakkında yorumum tam bana göre ama s3 iphone 5'i aratmıyacak cinsten duruyor s3'ün şuanda ICS'de bana göre Ram sıkıntısı var fakat jelly bean gelince bu ortadan kalkacak

her neyse ios kalitesiyle yine bir adım önde olacak gibi görünüyor 4 inç ekran 1GB ram ve A6 çipseti benim için ön planda :ehe

• Beğen
Tepkiler: ANIL
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Vvve Apple'nin sitesi değişir...

codblackops2

codblackops2

Üye
Yok arkadaş bence başarısız bir telefon a6dan başka böyle aman aman diyeceğimiz birşey yok.
lumia 920 de puremotıon hd+,pureview teknolojisi,kablosuz şarjı vs vs ..

avcitalip

avcitalip

Üye
Oo iyiymiş.fiyat ne kadar olur?

fiyatı o linkte yazmıyor oradan taksit seçeneklerine basarak görebilirsiniz diyecektim fakat şuanda görünmüyor ama düne kadar 4.300 küsür TL idi :oke: bence yine bir kafadan 3.000 TL olur ülkemizde ama ben Suudi Arabistan'dan aldıracağım için sıkıntı yok :ehe ülkemizde elma vergisi diye birşey var diyorum inanmıyorsunuz :)

codblackops2

codblackops2

Üye

fiyatı o linkte yazmıyor oradan taksit seçeneklerine basarak görebilirsiniz diyecektim fakat şuanda görünmüyor ama düne kadar 4.300 küsür TL idi :oke: bence yine bir kafadan 3.000 TL olur ülkemizde ama ben Suudi Arabistan'dan aldıracağım için sıkıntı yok :ehe ülkemizde elma vergisi diye birşey var diyorum inanmıyorsunuz :)

128 gb modeli yokki gold sallamış

Türe

Türe

Üye
Yok arkadaş bence başarısız bir telefon a6dan başka böyle aman aman diyeceğimiz birşey yok.
lumia 920 de puremotıon hd+,pureview teknolojisi,kablosuz şarjı vs vs ..

aman ömer sanki kablosuz şarj olmasa şarj edemicez cihazı ! :ah Ekran olarak daha eline bile almadığın ekranları nasıl karşılaştırabildin hayret. Kameraya lafım yok 12 beklerdim.

- - - Eklendi - - -

Ha yine ara bir model olmuş ama şu an için geçmeğe değer mi bunu cihazı kullanınca görücez.

Üst Alt