bunu oka

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
bunu oka
Arkadaşlar dün gece rüya gördüm.

Rüyamda Ankarada'ydım ve İngiltere'ye gidecektim.

Havaalanına gitmeye çalıştım.
Minübüse bindik ilerledik bi yerde durdu indim yüremeye başladım.

Karşıma lise arkadaşlarım çıktı ne hikmetse hepside kızdı ve güzel kızlardı :)

Neyse selamlaştık sarıldık falan ben yola devam ettim ANKARAda sahil kenarına geldim ama bi türlü havaalanını bulamıyodum.

Sonra dağdan kayalar yuvarlandı geçti yanımdan.

Ama ben havaalanını bulamadın.
Nerde şu lanet olası havaalanı yaa :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hâlâ bulamadın mı:hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
cep telefonundan navigasyon açsana yahu :)

Metin MF

Metin MF

Üye
Ankara'da sahil kenarı?
Sahil kenarında havaalanı aramak?

Error! Beyin.dll not found.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, codblackops2 ve abandonware
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
bende navigasyon yok ve by gece o rüyayı tekrar görmeye çalışcam.
Yerini söyleyinde hemen bulayım :oke:

paradox07

paradox07

Üye

Çözümü buldum kendi kendime :)
Taksiye bincem :D :oley

woowww bravo:) alkış yok mu ismail e :) beyin bedava dimi ama :)

- - - Eklendi - - -

Ben forumdan ayrılıyorum şimdiligine,yoldayım ve telefon zor çekiyor,muhabbete sonra katılırım inşallah.forumdan çıkmazsam minide kalırken şarjım bitecek :)

- - - Eklendi - - -

Ben forumdan ayrılıyorum şimdiligine,yoldayım ve telefon zor çekiyor,muhabbete sonra katılırım inşallah.forumdan çıkmazsam minide kalırken şarjım bitecek :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

woowww bravo:) alkış yok mu ismail e :) beyin bedava dimi ama :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Evet bedava :)

:bye:

paradox07

paradox07

Üye
Geldim ismailim.sana bi sorum olacak:bu rüya dedin,ankarada deniz olur dedin,peki ya ankarada taksi yoksa :kop2:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
vardır yaa gerçi rüyada hiç takksi hatırlamıyom :allalla:

paradox07

paradox07

Üye
Kusura bakma ismail ya sohbeti yarıda kestim,bugün yolculukla geçti ve şarjım da çok azdı,idareli kullanmak için giremedim operaya.taksi yoksa yürüyerek tabelalara bakarak bulursun artık :oke:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma ismail ya sohbeti yarıda kestim,bugün yolculukla geçti ve şarjım da çok azdı,idareli kullanmak için giremedim operaya.taksi yoksa yürüyerek tabelalara bakarak bulursun artık :oke:

Önemsiz kanka :)

Rüyayı göremedim :/
Bİ ARKADAŞIM seni arkadaşların yoldan çıkarmaya çalışcak yada arkadaşların seni kötüyoldan çekmeye çalışcakk dedi :D

paradox07

paradox07

Üye

Önemsiz kanka :)

Rüyayı göremedim :/
Bİ ARKADAŞIM seni arkadaşların yoldan çıkarmaya çalışcak yada arkadaşların seni kötüyoldan çekmeye çalışcakk dedi :D

boşver öyle düşünme.ben de bi rüya görmüştüm geçen yıl ve rüyamda ölüyordum ben,her ne hikmetse o hafta da bursadan antalyaya gidecektim.aklımdan bi türlü çıkmadı o rüya ve sürekli otobüste öleceğim aklıma geldi.psikolojim bozuluyordu nerdeyse :) inşallah kimsenin başına gelmez,acayip kötü bir duygu.biliyorum insan ne şekilde öleceğini bilemez de insanın aklına geliyo işte :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ankarada havalanına dolmuş yokki ondandır(valla şehrin bi ucunda)

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

boşver öyle düşünme.ben de bi rüya görmüştüm geçen yıl ve rüyamda ölüyordum ben,her ne hikmetse o hafta da bursadan antalyaya gidecektim.aklımdan bi türlü çıkmadı o rüya ve sürekli otobüste öleceğim aklıma geldi.psikolojim bozuluyordu nerdeyse :) inşallah kimsenin başına gelmez,acayip kötü bir duygu.biliyorum insan ne şekilde öleceğini bilemez de insanın aklına geliyo işte :)

Düşünemem zaten :D

- - - Eklendi - - -

ankarada havalanına dolmuş yokki ondandır(valla şehrin bi ucunda)

Aslında olabilir :D
çünkü ben hep şehrin içlndeydim ve çok carpık yerleşme vardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...