Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
arama ekranında tuş kilidini açınca ahize beklet kapat sustur menüsü geliyor mu.temel ev ekranından bir kaç resim paylaşsan güzel olur.uygulamalar ofisten falan.

arama ekranında ekran tuşlarını açmak için tuş açma tuşuna tıklayın dior yani diğer cfwlerde olduğu gibi ve aslında bu orjinal sürümde de var.
konuyu tam okuduysan eğer menüde hiçbir klasör yok her ne yüklüyse telefonda menüde geliyor belle shellde olduğu gibi yani bellede olan menüye normal menü gibi düşün sadece yan yana 3 sıra normalde :oke:

- - - Eklendi - - -

hoparlörde sıkıntı yok o gayet iyide diğer türlü kulaklıktan telden soğutuyor sadece

- - - Eklendi - - -

ses arttırmada mod içinde ui kodunu biliyormusn mesela 0x??? soru işaretindeki rakam ne yani ?

yani o modun içinde bir yerinde kulaklıkla ilgili birşey olabilir mi diye düşünmüştüm

maalesef abi o konuda bilgim yok

Ulysseus

Ulysseus

Üye
arama ekranında ekran tuşlarını açmak için tuş açma tuşuna tıklayın dior yani diğer cfwlerde olduğu gibi ve aslında bu orjinal sürümde de var.
konuyu tam okuduysan eğer menüde hiçbir klasör yok her ne yüklüyse telefonda menüde geliyor belle shellde olduğu gibi yani bellede olan menüye normal menü gibi düşün sadece yan yana 3 sıra normalde :oke:

- - - Eklendi - - -

yani o modun içinde bir yerinde kulaklıkla ilgili birşey olabilir mi diye düşünmüştüm

maalesef abi o konuda bilgim yok

Eğer sorun kulaklıkla müzik dinlerken sesin çok kısık gelmesi ise heap boyutu geliştirme modundandır. Rambo_FT'nin mod arşivindeki heap boyutu geliştirmeyi kullan. :oke:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Eğer sorun kulaklıkla müzik dinlerken sesin çok kısık gelmesi ise heap boyutu geliştirme modundandır. Rambo_FT'nin mod arşivindeki heap boyutu geliştirmeyi kullan. :oke:

HEAP boyutu geliştirmeyi kullandım ancak v23'de işe yaramıyor diğer cfw yapanlar kullandımı bilmiyorum ama masterthone bunu farketmiş v23'de işe yaramıyor bu mod anlaşılan

incesulu33

Üye
kardeş ben bu proğramı frankurt'tan indirdim kurdum bana konuşurken karşıdaki kişinin sesi gelmiyor ne yapacağım lütfen yardımcı olun teşekkürler

Ulysseus

Ulysseus

Üye
HEAP boyutu geliştirmeyi kullandım ancak v23'de işe yaramıyor diğer cfw yapanlar kullandımı bilmiyorum ama masterthone bunu farketmiş v23'de işe yaramıyor bu mod anlaşılan

Dediğim gibi ben Rambo_FT'nin modunu kullandım. Sorun teşkil etmedi. Bangır bangır dinliyorum :D İstersen senin yerine test edeyim?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Dediğim gibi ben Rambo_FT'nin modunu kullandım. Sorun teşkil etmedi. Bangır bangır dinliyorum :D İstersen senin yerine test edeyim?

ya sorun değil test etmek ama biraz zoruma gidiyor işin açığı :)

• Beğen
Tepkiler: Ulysseus
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
2 senedir Nokia C5-03 Kullanıcısıyım Böyle CFW görmedim.Elinize sağlık.Güzel iş çıkartmışsın.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Adamım anca şimdi yükleyebildim.Eline sağlık güzel olmuş.Ama bir kaç küçük sıkkıntı var :

1-)Herkezde olduğu gibi kulaklık problemi
2-)Bu tuş kilidi yandan basınca keşke direk açılmasa kilit açılsın mı diye bir ekran çıksa daha iyi olucaktı :/
3-)Ram miktarını biraz daha arttırabilseydik on numara olucak.Mesela ilk açılış 45 Mb

Bunlardan en önemlisi kulaklık ile tuş kilidi.Tuş kilidinde orta tuş zaten belle shell'de çalışmıyor yadan da basınca direk açılması biraz rahatsız ediyor.Bunları düzeltirsen on numara olur.Tekrar eline sağlık :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Adamım anca şimdi yükleyebildim.Eline sağlık güzel olmuş.Ama bir kaç küçük sıkkıntı var :

1-)Herkezde olduğu gibi kulaklık problemi
2-)Bu tuş kilidi yandan basınca keşke direk açılmasa kilit açılsın mı diye bir ekran çıksa daha iyi olucaktı :/
3-)Ram miktarını biraz daha arttırabilseydik on numara olucak.Mesela ilk açılış 45 Mb

Bunlardan en önemlisi kulaklık ile tuş kilidi.Tuş kilidinde orta tuş zaten belle shell'de çalışmıyor yadan da basınca direk açılması biraz rahatsız ediyor.Bunları düzeltirsen on numara olur.Tekrar eline sağlık :)

:rica:

1. kulaklık problemini yarın fırsat bulursam deniycem bakalım düzelcek mi
2. şu an yani bu mod da belle shell ayarlarından tuş kontrolü etkinleştirmediğin sürece orta tuşa bastığın zaman tuş kilit ekranı geliyor bunda bir sıkıntı yok foyografını paylaştım zaten.
3. kulaklık modunu denerken bununlada ilgilencem

- - - Eklendi - - -

kardeş ben bu proğramı frankurt'tan indirdim kurdum bana konuşurken karşıdaki kişinin sesi gelmiyor ne yapacağım lütfen yardımcı olun teşekkürler

frankurt ne oluyor :hmmm

neşter1461

neşter1461

Üye
Güzel cfw ler yapılmaya başlandı.bu durum telefonu daha çok sevmemize neden oluyor.bir hafta içinde daha güzel sorunsuz ve dikkat çekici cfw ler çıkacaktır.pusuda beklemedeyim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.maddi olmasa da manevi desteğimiz arkanızda.

- - - Eklendi - - -

yandan basılınca tuş kilidi açılması oluyor diye anladım.ben gibi cebinde telefonu taşıyan kişiler için bu can sıkıcı olur.kendiliğinden tuş açılıp durur.sıkıntı.

- - - Eklendi - - -

uyduları gören yer uygulamasını kaldırdınızmı acaba.ayrıca sıs jar gibi uzantılı dosyaları bluetooth ile gönderebiliyormuyuz.teşekkürler.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Güzel cfw ler yapılmaya başlandı.bu durum telefonu daha çok sevmemize neden oluyor.bir hafta içinde daha güzel sorunsuz ve dikkat çekici cfw ler çıkacaktır.pusuda beklemedeyim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.maddi olmasa da manevi desteğimiz arkanızda.

şuan cfwmde kulaklık ses çıkışı kısık olması ki bunuda hemen halledicem başka bir sıkıntı yok.
ancak anladığım kadarıyla siz ev ekranlarıyla kullanmayı tercih ediyorsunuz o yüzden belle shelli kafanıza yerleşmiş bir hata olarak görüyorsunuz ancak bende daha öncesinde v22'de masterthone editlemişti(emeğine her zaman saygım var abi) sanırım belle shelli kullanmıştım ve herkez kırmızı tuş ve daha hatırlayamadığım hatalar olduğu için yükleyen hemen geri kaldırmıştı bende dahi pişman olmuştum bu gibi durumlar soru işareti oluşturmuş olabilir sizde ancak masterhone'de denemiş bir sıkıntı yok.

ha şöyledir siz kullanmak istemezsiniz tabiki kimseyi zorluyor değilim ben burda sadece cfw de hata olmadığını belirtmek istedim.
elbetteki ilerleyen zamanda yeni cfwler çıkacaktır forumda

- - - Eklendi - - -

yandan basılınca tuş kilidi açılması oluyor diye anladım.ben gibi cebinde telefonu taşıyan kişiler için bu can sıkıcı olur.kendiliğinden tuş açılıp durur.sıkıntı.

- - - Eklendi - - -

uyduları gören yer uygulamasını kaldırdınızmı acaba.ayrıca sıs jar gibi uzantılı dosyaları bluetooth ile gönderebiliyormuyuz.teşekkürler.

bende cebimde taşıyorum telefonu nereye koyalım başka :) ama bu konuda bir sıkıntı olmuyor alışınca bu tarz tuş takımını bırakamıyorsunuz. ( ayrıca menü tuşuna bastığınızdada tuş aç ekranı gelmekte:oke:)

hayır yer uygulaması kaldırılmadı.
evet her dosyayı bluuetouth ile gönderebiliyorsunuz

neşter1461

neşter1461

Üye
sayın Ç benim kanaatim şudur ki orjinali ile çok fazla oynayınca uzun vadede cfw tutunamaz.çalışmalarınızı yakından takip etmeye devam edeceğim.iyi geceler.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
sayın Ç benim kanaatim şudur ki orjinali ile çok fazla oynayınca uzun vadede cfw tutunamaz.çalışmalarınızı yakından takip etmeye devam edeceğim.iyi geceler.

doğrudur herkesin görüşüne saygım var ancak ben bu cfw'yi yaparken paylaşmak gibi birşey dahi düşünmemiştim ancak mevcutta v23 cfwsi az olduğundan ve kesinlikle kendimi övmüyorum ama başarılı bir cfw elde ettiğimden dolayı paylaşmak istedim. memnun kalan birçok arkadaşımız oldu.
ancak dediğim gibi görüşler her zaman farklıdır. iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: neşter1461

emanet54

Üye
belle shell olmayan bi sürüm yaparmısın çok kasıyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
belle shell olmayan bi sürüm yaparmısın çok kasıyor

şuan bende kasma olmuyor ama bilemedim :hmmm
flash ile yapabilirim ama flash programı ve dosyaları yok maalesef elimde
eğer bulursam belle shell yerine onu eklerim kasma ortadan kalkar ama geri kalan herşey yolunda gider :)

emanet54

Üye
şimdiden tşk ederim çok beğendim güzel gerçekten bide iconlar değiştirirsen daha orjinal olur bence ustam

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
şimdiden tşk ederim çok beğendim güzel gerçekten bide iconlar değiştirirsen daha orjinal olur bence ustam

rica ederim. birazdan yapcam flash ekranlı + 8 ev ekranlı bakayım iconda olursa değiştiririm

Masterthone

Masterthone

Üye
rica ederim. birazdan yapcam flash ekranlı + 8 ev ekranlı bakayım iconda olursa değiştiririm
abim Phnt yöntem modunu paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum. Onun haricinde Bu cfw de ses ölüyo kulaklıkta kulaklık sesi üzerine çalışmanı tavsiye ederim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
abim Phnt yöntem modunu paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum. Onun haricinde Bu cfw de ses ölüyo kulaklıkta kulaklık sesi üzerine çalışmanı tavsiye ederim

abi kulaklık modu için birkaç mod denedim ama olmuyor anlamadım neden olmuyorsa

Üst Alt