Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

neşter1461

neşter1461

Üye
ram neden yerlerde sürünüyor.sarj dayanmaz bu rama.iyi iş çıkarmışsın.çalışmalarınızda başarılar dilerim.bu işlerden anlayan sizler bir araya gelip mükemmel bir cfw çıkarırsınız.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Senin bildiğin kadar benim unuttuğum var bs'de tuşları etkinlestirip etkinleştırmemene bağlı

bak arkadaşım ne senin bildiğin nede unuttuğun şeyler beni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor.
ben burda bir şeye emek verdim forumda yararlı olacağını düşündüm ve paylaştım.
ancak senin bu ukala tavırların bu işte başarılı olduğumu ortaya koyuyor!.

- - - Eklendi - - -

ram neden yerlerde sürünüyor.sarj dayanmaz bu rama.iyi iş çıkarmışsın.çalışmalarınızda başarılar dilerim.bu işlerden anlayan sizler bir araya gelip mükemmel bir cfw çıkarırsınız.

ram belle shell uygulamasından dolayı bu şekilde oluyor yani çok fazla yer kaplıyor.
:tşk:

- - - Eklendi - - -

şarjda bir sıkıntı yok kurcalıyorum devamlı ancak iyi olduğunu düşünüyorum

Ulysseus

Ulysseus

Üye
evet öyle daha iyidr belki ama hatasız durumda olan bir cfw bu yüzden bırakıp yenisini yapmak istemiyorum şuan yorucu iş ama devamını yapcam :)

Bende getirecem devamını. Benimkinde çok hata var.. :D

tufan_81

Üye
yazılımın kötü olduğunu düşünen varsa kendisi bundan daha iyi bi cfw çıkarsın deneyelim :) bu cfw de phnt modları çok iyi kulanılmış

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi deneme şansım oldu abim gerçekten süper başarılı küçük bi tiyo sadece belle shell ekranınını kullanmak istiyorsan Rofs2 yi açıp arama butonunu themes yaz çıkan klasör ev ekranları temalarımızdır hepsini sil ve paketle ram 2 mb daha artıyor ben öyle kullanıyordum onun dışında şu arama tuşu sorunu muazzam güzel çözülmüş. Bunların dışında Phnt yönyemini bu kadar etkin kullanabildiğin o hazır modu bizimlede paylaşırmısın ve başka bi konu açarak Belle shelli nasıl düzenlediğini anlatırmısın gerçekten güzel şeyler olabilir c5 adına benimde bi kaç ram politikam var acayip heves geldi c5 adam olacak sanırım

abi yorumundan dolayı çok teşekkür ederim açıkcası bu şekilde karşılanacağını hiç düşünmedim ilk defa bir cfw yaptım ama gördüğüm kadarıyla iyi bir sonuç elde etmişim tekrar teşekkürler.

bu tiyoyu değerlendircem en yakın zamanda

phnt yöntemininde kullandığım modu ve belle shelli nasıl düzenlediğimi ilerleyen zamanda anlatımda bulunurum elbetteki.
çok fazla şey bilmiyorum yani böyle düşünüyorum sonuç olarak 4 yada 5 gün oldu daha ama c5 adam olacaksa tabiki başka şeyler yapmaya çalışıcam

- - - Eklendi - - -

Bende getirecem devamını. Benimkinde çok hata var.. :D

düzeltirsin ya herşeyi denemek gerekiyor bir mod atıyorsun örneğin belirli şeylere baktığında ilersinde sorun olmuyor :) devamında güzel şeyler yapman dileğiyle başarılarının devamını diliyorum

- - - Eklendi - - -

yazılımın kötü olduğunu düşünen varsa kendisi bundan daha iyi bi cfw çıkarsın deneyelim :) bu cfw de phnt modları çok iyi kulanılmış

yorumun için teşekkürler dostum :) elimden geleni yaptım

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş şunu 5800 için yapabilirmisin :D

Ulysseus

Ulysseus

Üye
:tşk: Ben her şeyi kontrol etmeden denedim. Bu sebeple sorunlar çıktı. Özellikle kamera açılmadıı :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şunu 5800 için yapabilirmisin :D

5800'ın dosyaları bende yok yada üzerinde çalışabileceğim bir 5800 yok :)
ama şöyle olur belle shell'in bu modunu paylaşırım sende kullanırsın öyle olur yani :) ama kullandığım modlar falan bunda tam yerine oturdu diye düşünüyorum başkası uyguladığında nasıl olur onada birşey diyemiyorum

- - - Eklendi - - -

:tşk: Ben her şeyi kontrol etmeden denedim. Bu sebeple sorunlar çıktı. Özellikle kamera açılmadıı :D

evet açıkcası ilk senin cfw üzerinde çalışıyordum ki kamera hatası olunca herşeyi sildim ve sıfırdan kendim yaptım :) ama gerçekten kolay değil sürekli birkaç mod ekleyip flaşlamak yada hata olduğunda nerde olduğunu bulmak herşeyin yolunda gittiğini kontrol etmek biraz yorucu

Ulysseus

Ulysseus

Üye
evet açıkcası ilk senin cfw üzerinde çalışıyordum ki kamera hatası olunca herşeyi sildim ve sıfırdan kendim yaptım :) ama gerçekten kolay değil sürekli birkaç mod ekleyip flaşlamak yada hata olduğunda nerde olduğunu bulmak herşeyin yolunda gittiğini kontrol etmek biraz yorucu

Ben fazla kontrol edemedim birde fazla hızlı yaptım sanırım :D Çok sorun çıktı maalesef :(

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Ben fazla kontrol edemedim birde fazla hızlı yaptım sanırım :D Çok sorun çıktı maalesef :(

hızlı yapmana gerek yok sonuçta bir yere birşey yatiştirmiyorsun değil mi :) yavaş yavaş yaptığında yaşadığın sorunları çözeceğine eminim.

neşter1461

neşter1461

Üye
by cfw de Belle Shell i illaki kullanmak mı gerek.temel ev ekranını kullanamazmıyım.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
by cfw de Belle Shell i illaki kullanmak mı gerek.temel ev ekranını kullanamazmıyım.

başlangıçta otomatik olarak çalıştırıldığı için doğrudan belle shell açılır. kapatırsın öyle kullanırsın ama her açılışta bunu yapmalısın ve birde replace hs with belle shelli de kapatmak gerekiyor. bunun dışında 8 ev ekranıda kullanılabilir durumda

neşter1461

neşter1461

Üye
TEMEL EV EKRANINDA BU SİMGELER VARMI.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Uuuu beybi.Çok güzel benziyor :) Hayırlı olsun

neşter1461

neşter1461

Üye
Daha çok resim paylaşman mümkün mü

Masterthone

Masterthone

Üye
ABİM SADECE senin Cfw lerde değil genel olarak V23 serisinde ve diğer cfwlerde kulaklıktan müzik dinlerken ses çok az ve lanet bi durum modlamalarımla çözmeye çalıştım fakat bi sonuca varamadım bir bilgin var mı senin ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ABİM SADECE senin Cfw lerde değil genel olarak V23 serisinde ve diğer cfwlerde kulaklıktan müzik dinlerken ses çok az ve lanet bi durum modlamalarımla çözmeye çalıştım fakat bi sonuca varamadım bir bilgin var mı senin ?

evet abi maalesef bunu çözmeye çalışan olmuştu sanırım ama snuç elde edememişlerdi.
biraz araştırma yaptım bu konuda ama bi sonuç elde edemedim
hoparlör ses yüksekliği artırma modlarında bu duruma çözüm yolu oluşturulabilir mi aceba :hmmm

Masterthone

Masterthone

Üye
evet abi maalesef bunu çözmeye çalışan olmuştu sanırım ama snuç elde edememişlerdi.
biraz araştırma yaptım bu konuda ama bi sonuç elde edemedim
hoparlör ses yüksekliği artırma modlarında bu duruma çözüm yolu oluşturulabilir mi aceba :hmmm
hoparlörde sıkıntı yok o gayet iyide diğer türlü kulaklıktan telden soğutuyor sadece

- - - Eklendi - - -

ses arttırmada mod içinde ui kodunu biliyormusn mesela 0x??? soru işaretindeki rakam ne yani ?

neşter1461

neşter1461

Üye
arama ekranında tuş kilidini açınca ahize beklet kapat sustur menüsü geliyor mu.temel ev ekranından bir kaç resim paylaşsan güzel olur.uygulamalar ofisten falan.

Üst Alt