Senin bildiğin kadar benim unuttuğum var bs'de tuşları etkinlestirip etkinleştırmemene bağlı
ram neden yerlerde sürünüyor.sarj dayanmaz bu rama.iyi iş çıkarmışsın.çalışmalarınızda başarılar dilerim.bu işlerden anlayan sizler bir araya gelip mükemmel bir cfw çıkarırsınız.

ram neden yerlerde sürünüyor.sarj dayanmaz bu rama.iyi iş çıkarmışsın.çalışmalarınızda başarılar dilerim.bu işlerden anlayan sizler bir araya gelip mükemmel bir cfw çıkarırsınız.
evet öyle daha iyidr belki ama hatasız durumda olan bir cfw bu yüzden bırakıp yenisini yapmak istemiyorum şuan yorucu iş ama devamını yapcam![]()

Şimdi deneme şansım oldu abim gerçekten süper başarılı küçük bi tiyo sadece belle shell ekranınını kullanmak istiyorsan Rofs2 yi açıp arama butonunu themes yaz çıkan klasör ev ekranları temalarımızdır hepsini sil ve paketle ram 2 mb daha artıyor ben öyle kullanıyordum onun dışında şu arama tuşu sorunu muazzam güzel çözülmüş. Bunların dışında Phnt yönyemini bu kadar etkin kullanabildiğin o hazır modu bizimlede paylaşırmısın ve başka bi konu açarak Belle shelli nasıl düzenlediğini anlatırmısın gerçekten güzel şeyler olabilir c5 adına benimde bi kaç ram politikam var acayip heves geldi c5 adam olacak sanırım
Bende getirecem devamını. Benimkinde çok hata var..![]()
devamında güzel şeyler yapman dileğiyle başarılarının devamını diliyorumyazılımın kötü olduğunu düşünen varsa kendisi bundan daha iyi bi cfw çıkarsın deneyelimbu cfw de phnt modları çok iyi kulanılmış
elimden geleni yaptımKardeş şunu 5800 için yapabilirmisin![]()

ama kullandığım modlar falan bunda tam yerine oturdu diye düşünüyorum başkası uyguladığında nasıl olur onada birşey diyemiyorumBen her şeyi kontrol etmeden denedim. Bu sebeple sorunlar çıktı. Özellikle kamera açılmadıı
![]()
ama gerçekten kolay değil sürekli birkaç mod ekleyip flaşlamak yada hata olduğunda nerde olduğunu bulmak herşeyin yolunda gittiğini kontrol etmek biraz yorucuevet açıkcası ilk senin cfw üzerinde çalışıyordum ki kamera hatası olunca herşeyi sildim ve sıfırdan kendim yaptımama gerçekten kolay değil sürekli birkaç mod ekleyip flaşlamak yada hata olduğunda nerde olduğunu bulmak herşeyin yolunda gittiğini kontrol etmek biraz yorucu
Çok sorun çıktı maalesef 
Ben fazla kontrol edemedim birde fazla hızlı yaptım sanırımÇok sorun çıktı maalesef
![]()
yavaş yavaş yaptığında yaşadığın sorunları çözeceğine eminim.by cfw de Belle Shell i illaki kullanmak mı gerek.temel ev ekranını kullanamazmıyım.
TEMEL EV EKRANINDA BU SİMGELER VARMI.
Uuuu beybi.Çok güzel benziyorHayırlı olsun

Daha çok resim paylaşman mümkün mü
ABİM SADECE senin Cfw lerde değil genel olarak V23 serisinde ve diğer cfwlerde kulaklıktan müzik dinlerken ses çok az ve lanet bi durum modlamalarımla çözmeye çalıştım fakat bi sonuca varamadım bir bilgin var mı senin ?

hoparlörde sıkıntı yok o gayet iyide diğer türlü kulaklıktan telden soğutuyor sadeceevet abi maalesef bunu çözmeye çalışan olmuştu sanırım ama snuç elde edememişlerdi.
biraz araştırma yaptım bu konuda ama bi sonuç elde edemedim
hoparlör ses yüksekliği artırma modlarında bu duruma çözüm yolu oluşturulabilir mi aceba![]()