Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mü Samsung Galaxy Ace mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunter41

hunter41

Üye
nokia 603 doğru bir tercih olacaktır

Kingmortall

Kingmortall

Üye
artık eminim inşaallah bu teli almayı düşünüyorum ama bi soru daha sorayım internette olan fiyatlarla mağazada ki fiyatlarda neden bu kadar uçurum var dün bana bi shopta 600 tl dedi adam ama internette 520 530 civarı hatta daha düşük

internette bazı siteler kazıklayabiliyor güvence de yok bizim burada 603 550 lira internette en düşük 500 şimdi baktım heryeri iyice gez en ucuz neresiyse oradan al gittigidiyorda 570 lira

abandonware

abandonware

Üye
ona da baktım şık tel hatta android 4.0 var ama 600 mhz hızı hayal kırıklığı ya:(

600 mhz fakat işlemci mimarisinden dolayı ace'den çok daha hızlı çalışıyor ki öyle olmasa android 4.0 ve sense 4 kurmazlardı :oke:

- - - Eklendi - - -

haladaha desire c öneririm...

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
internette bazı siteler kazıklayabiliyor güvence de yok bizim burada 603 550 lira internette en düşük 500 şimdi baktım heryeri iyice gez en ucuz neresiyse oradan al gittigidiyorda 570 lira

öyle yapcam zaten ayrıca internetten cep almak bana saçma geliyor ben mediamarkt ve elektroworlden almayı dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
abandonware

abandonware

Üye
öyle yapcam zaten ayrıca internetten cep almak bana saçma geliyor ben mediamarkt ve elektroworlden almayı dusunuyorum

vatandan al bence... hem garantisi filanda iyi olur son olarak pişman olmamak için desire c'ye son bir kez daha bak..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
en iyisini yaparsın şimdiden hayırlı olsun benimde askerlik sorunum olmasa bende 808 pureview almayı düşünüyodum ama yattı

abandonware

abandonware

Üye
en iyisini yaparsın şimdiden hayırlı olsun benimde askerlik sorunum olmasa bende 808 pureview almayı düşünüyodum ama yattı

türklerdeki nokia çılgınlığını daha çözemedim :hmmm

furkan176

furkan176

Üye
Doğru bir seçim yapmışsın 603 iyi teldir.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
az önce youtube dan baktım 603 e dehşet bi telmis ya geçişleri falan harika android kadar guzel

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
az önce youtube dan baktım 603 e dehşet bi telmis ya geçişleri falan harika android kadar guzel

herşeyi güzelde artık symbian'a uygulama yapan kimse kalmadı.. uygulama sıkıntısı olmasa güzel tel fakat uyulamasız da telefon olmuyoki ..

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi güzelde artık symbian'a uygulama yapan kimse kalmadı.. uygulama sıkıntısı olmasa güzel tel fakat uyulamasız da telefon olmuyoki ..

onu ben söyledim ama daha önce ama ace çok uygulama kaldırmıyo o yüzden bildiğim nokiadan vazgeçmemek lazım

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Desire C felan hikaye bence Sense arayüzü diyoruz yahu her telefon da kaldırmıyor..s2'de bile kasıntılar acaip doğru dürüst bir One X kaldırıyor..HTC alacaksan üst seviye alacaksın.

• Beğen
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Desire C felan hikaye bence Sense arayüzü diyoruz yahu her telefon da kaldırmıyor..s2'de bile kasıntılar acaip doğru dürüst bir One X kaldırıyor..HTC alacaksan üst seviye alacaksın.

aynen ya.sonuç olarak iyi bi android telefonu istiyosan 1000tl lık bi tel gerekir

abandonware

abandonware

Üye

Bu arada s2 de kasıntılar derken Sense arayüzü koymuşlardı oradan biliyorum :oke:

senseyi bitek htcler kaldırır.. samsung'ada ne oluyor :ehe

- - - Eklendi - - -

:zzz: yuh artık..

- - - Eklendi - - -

HTC de çalışan yarım ton mühendis var.. bi' onumu düşünemeyecekler :zzz:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
dün gece kararımi kesin değiştirdim aslında 4.0 android desire c alcam diye ama 600mhz hızı görünce şaşkına döndüm 800mhz hız yetmezken:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt