Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mü Samsung Galaxy Ace mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
adam acemi 603 mü diyor sen galaxy w veya neo v diyosun :hmmm

- - - Eklendi - - -

android kadar yok ama yeterli seviyede uygulamalar var yani pişman olmassın emin ol :oke:

anladım dostum sağol.bugün belki elektroworlde gidip alırım 603ü.ama bu telde sim kart kestiriliyomus o nasıl olacak?

Kerim.

Kerim.

Üye
android de ne oluyor arkadaşım çogunu açmıyor zaten angry birds bile kasarak oynatıyor android diye alacaksa hiç almasın daha iyi sonra pişman olacak

Tamam işte bende ondan dolayı 100lira daha ekle galaxy w veya neo v al dedim:ah

Kingmortall

Kingmortall

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
603 iyidir ama arkadaş android istiyor heralde.açıklamada ace için android olması beni cezbediyor demiş:hmmm
İşte cezbetmesin alacağı Android'den bir şey alamaz zaten bizzat biliyorum bu telefonu kasılmaktan çalışmayı unutuyor bazen..Zaten Android gibi ağır bir sistem varken Adreno 200'lü ve Ram'i düşük bir telefon almanın pek mantığı yok..Bunun yanında android diye alanların Ace veya Gio'yu android kötüdür diye her tarafta yazı yazıyorlar tabii hepsi değil işin farkında olanlar da var ama bilmiyorlar ki aslında ellerindeki Android deneyimi vermiyor :ah

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
bu forumda gördüm ya var mi öyle bişey acaba

Kingmortall

Kingmortall

Üye

İşte cezbetmesin alacağı Android'den bir şey alamaz zaten bizzat biliyorum bu telefonu kasılmaktan çalışmayı unutuyor bazen..Zaten Android gibi ağır bir sistem varken Adreno 200'lü ve Ram'i düşük bir telefon almanın pek mantığı yok..Bunun yanında android diye alanların Ace veya Gio'yu android kötüdür diye her tarafta yazı yazıyorlar tabii hepsi değil işin farkında olanlar da var ama bilmiyorlar ki aslında ellerindeki Android deneyimi vermiyor :ah

ha şöyle star açıkladı android telefon alacaksan 1 milyarı gözden çıkaracanki android in tadına var

Kerim.

Kerim.

Üye

Ben zaten ace önermedim ki.100tl daha ekle galaxy w veya neo v al dedim:ah

AndroidOne

AndroidOne

Üye
galaxy

MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Micro Sim'i diyorsan sanırım 603'de yok böyle bir olay olsa bile 2 dklık işi var girersin bir Turkcell bayisine keserler 2 dk ya basit bir şey :)

- - - Eklendi - - -

Ekleyebilir mi acaba 100 eklerse bir 100 daha ekleyip Sola alsın :ehe

603te micro sim var :evet:

aslankaplants

aslankaplants

Üye
603 al tabii ki de

Barış Grc

Barış Grc

Üye
603 tabi ki :)

abandonware

abandonware

Üye
desire c öneririm...

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
artık eminim inşaallah bu teli almayı düşünüyorum ama bi soru daha sorayım internette olan fiyatlarla mağazada ki fiyatlarda neden bu kadar uçurum var dün bana bi shopta 600 tl dedi adam ama internette 520 530 civarı hatta daha düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt