unlocked cihazlara xap dosyalarını yükleme içeride

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanki herkes windowstan baska bir işletim sistemi kullanıyormuş gibi yorumlar var arkadaşlar tabi ki adam kendi sistemlerini birbirlerine entegre ederken bazı kısıtlamalar olmak zorunda. Sonuçta windows7 yazılımı kullananlar arasında acaba legal yazılım kullanım oranı nedir eminim çok azımız cihazını windows7ye yükseltirken legal yollardan satın almıştır. O yüzden bunu çok büyütmenin bir anlamı olduguna inanmıyorum. Hem windows7ye geçmek için bilgisayarınızda çok yüksek donanım olması da şart degil günümüzde çok düşük sayılabilecek pentium4 te bile sorunsuz çalışıyor

ecel54

ecel54

Üye
hazır lumia alacakken windows 8e geçın hem win7 den daha az ram ve işlemci tüketiyor. Tabletler bile kaldıracaksa sizin bilgisayarlar her türlü kaldırır.

n000k

n000k

Üye
bende en iyisi bi dosya içinde pc de saklayayım şimdilik :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
Telefonum UnLock fakat yüklenmiyo.Tom Xap instalelr la iClone yüklemeye çalıştım:
Please Make sure your phone was unlocked!
Please Make sure you connected device to PC and Zune launched
Try Again?
diyor... :vur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cihazi pc'ye bagladiginda zune acilir zune'u kapat ve oyle dene

Ulumem63

Ulumem63

Üye
kardeş elinde xap dosyası varmı acaba ben microsofta 108 lira verdim ama xap dosyasını benden istiyo yardım edebilirmisin acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş elinde xap dosyası varmı acaba ben microsofta 108 lira verdim ama xap dosyasını benden istiyo yardım edebilirmisin acaba

nasil yani xap dosyasini senden neden istesin ki anlamadim. Sen zaten geliştirici kaydini yapmişsin parayi da odemişsin. Yapicagin işlem pcye teli baglayip başlat menusunde bulunan developer unlock adimlarini izlemek

Ulumem63

Ulumem63

Üye
benimde sorunum o zaten bilgisayarda yüklümü ki senin verdiğin buda hata veriyo kafam çorba oldu

- - - Eklendi - - -

şöyle bi hata veriyo Visual Studio setup cannot run in compatiblity mode.For more information see the Installing' section in the Visual Studio Readme at .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benimde sorunum o zaten bilgisayarda yüklümü ki senin verdiğin buda hata veriyo kafam çorba oldu

- - - Eklendi - - -

şöyle bi hata veriyo Visual Studio setup cannot run in compatiblity mode.For more information see the Installing' section in the Visual Studio Readme at .

biraz karişik bunu yukleyebilmek icin netframework4 kurulu olmasi gerekiyor. Sakin kafayla tekrar kurmayi dene. Eger herşey tamamsa sdk7.1 i kurabilmen lazim.

Ulumem63

Ulumem63

Üye
iyide bene zaten netframework4 yüklü benim bilgisayar 64 bit ondan olabilirmi

Ulumem63

Ulumem63

Üye
bi bilgisayarı resetleyip bi daha bakayım

- - - Eklendi - - -

ali abi sdk7.1 i kurdum şimdi ne yapmam gerekiyor başlat menüsünde developer unlock yazmıyor nerden bulacam

- - - Eklendi - - -

ali abi bu xap dosyasını nerden bulup telefona atacam bi anlatabilirmisin lütfen

- - - Eklendi - - -

ali abi sdk yı kurdum konuyu en başından sana zahmet alırsan sevinirim xap dosyalarını nerden bulacam telefonu nasıl unlock edecem

Ulumem63

Ulumem63

Üye
ya ali abi ben sdk yı yükledim ama deloper unlock diye bişey hala yok onu bilgisayardan mı yapacaz yoksa wp nin sitesinden mi ikisinide kurcaladım ama bişey ne buldum ne de anladım allah aşkına yardım et yoksa para çöpe gidecek

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sakin ol abicim paran cope gitmez bir yil suresi var. Ben işyerindeyim daha cikinca evden pcyi acip tarif ederim.

Ulumem63

Ulumem63

Üye
bekliyorum ali abi yaw içime su sereptin hay allah senden razı olsun flaslamayı öğrendim bide bunu öğrensem tmm dır gözümü lumia920 diktim biraz birikmiş param vardı oda gitti parayı toplayana kadar elimdekiyle idare etmem lazım onun için uğraşıyorum walla

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekliyorum ali abi yaw içime su sereptin hay allah senden razı olsun flaslamayı öğrendim bide bunu öğrensem tmm dır gözümü lumia920 diktim biraz birikmiş param vardı oda gitti parayı toplayana kadar elimdekiyle idare etmem lazım onun için uğraşıyorum walla

başlat menusune tiklayinca windowsphone developer registration sekmesi olmasi lazim. Oraya gir live id ve şifreni yaz ama once cihazini pcye bagla.

Ulumem63

Ulumem63

Üye
e ben onu yaptim bu cihaz kayitli diyor sonrasinda ne yapacam

Ulumem63

Ulumem63

Üye
ali abi yogunsun biliyorum ama cihazi kaydettirdikten sonra ne yapacam

komando04

komando04

Üye
teşekkürler