Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başka bir siteden bulduğunuz xap dosyasını telefona atıp yükleme imkanınız varsa(bunlar imzasız yani kırılmış uygulamalar ise) sizin cihazınız unlock'tur.
Ancak biliyoruz ki henüz Windows Phone 8 unlock edilmedi.(Developer unlock hariç)O yüzden yükleyemezsiniz
Zune ve Windows Phone Geliştirici Araçlarını kurduktan sonra Tom Xap Installer dosyasını bir klasöre çıkarın. Ardından yapmanız gereken tek şey Tom XAP Installer'ı çalıştırmak ve cihazınıza yüklemek istediğiniz XAP dosyalarınızı sürükleyip Tom XAP Installer penceresine bırakmak. Install tuşuna tıkladığınızda, uygulamalar cihazınıza kurulmaya başlayacaktır.
Telefonum UnLock fakat yüklenmiyo.Tom Xap instalelr la iClone yüklemeye çalıştım:
Please Make sure your phone was unlocked!
Please Make sure you connected device to PC and Zune launched
Try Again?
diyor...
aynen benimkide üstelik windows 8 kullanıyorum herhangi bir hata yaptığımı sanmıyorum..
StartTheGame
Üye
Abi benim bi sorum olcaktı şimdi biz bunu yaptık yine eskisi gibi skype da online oyun oynamada internette falan bi sıkıntı olmaz de mi ? - yönleri nelerdir bunu yapınca neler engellenmiş olur bi yardım etsen Abi bide unlock mu değil mi nasıl anlayacağız lumia 920 benim telefonda
Abi benim bi sorum olcaktı şimdi biz bunu yaptık yine eskisi gibi skype da online oyun oynamada internette falan bi sıkıntı olmaz de mi ? - yönleri nelerdir bunu yapınca neler engellenmiş olur bi yardım etsen Abi bide unlock mu değil mi nasıl anlayacağız lumia 920 benim telefonda
Zune ve Windows Phone Geliştirici Araçlarını kurduktan sonra Tom Xap Installer dosyasını bir klasöre çıkarın. Ardından yapmanız gereken tek şey Tom XAP Installer'ı çalıştırmak ve cihazınıza yüklemek istediğiniz XAP dosyalarınızı sürükleyip Tom XAP Installer penceresine bırakmak. Install tuşuna tıkladığınızda, uygulamalar cihazınıza kurulmaya başlayacaktır.