unlocked cihazlara xap dosyalarını yükleme içeride

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Başka bir siteden bulduğunuz xap dosyasını telefona atıp yükleme imkanınız varsa(bunlar imzasız yani kırılmış uygulamalar ise) sizin cihazınız unlock'tur.

Ancak biliyoruz ki henüz Windows Phone 8 unlock edilmedi.(Developer unlock hariç)O yüzden yükleyemezsiniz

wp8

Üye
tamamdır teşekkürler

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
Gereksinimler

Zune ve Windows Phone Geliştirici Araçlarını kurduktan sonra Tom Xap Installer dosyasını bir klasöre çıkarın. Ardından yapmanız gereken tek şey Tom XAP Installer'ı çalıştırmak ve cihazınıza yüklemek istediğiniz XAP dosyalarınızı sürükleyip Tom XAP Installer penceresine bırakmak. Install tuşuna tıkladığınızda, uygulamalar cihazınıza kurulmaya başlayacaktır.

kolay gelsin arkadaşlar iyi forumlar
xap adlı bilgi yarışması oyunu var. bilgisayardan dosyaları açıp içindeki sorularıdeğiştirmek istiyorum. bir program varmı ? PC den düzenlemek için.

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
Telefonum UnLock fakat yüklenmiyo.Tom Xap instalelr la iClone yüklemeye çalıştım:
Please Make sure your phone was unlocked!
Please Make sure you connected device to PC and Zune launched
Try Again?
diyor... :vur

aynen benimkide üstelik windows 8 kullanıyorum herhangi bir hata yaptığımı sanmıyorum..

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Abi benim bi sorum olcaktı şimdi biz bunu yaptık yine eskisi gibi skype da online oyun oynamada internette falan bi sıkıntı olmaz de mi ? - yönleri nelerdir bunu yapınca neler engellenmiş olur bi yardım etsen :D Abi bide unlock mu değil mi nasıl anlayacağız lumia 920 benim telefonda :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi benim bi sorum olcaktı şimdi biz bunu yaptık yine eskisi gibi skype da online oyun oynamada internette falan bi sıkıntı olmaz de mi ? - yönleri nelerdir bunu yapınca neler engellenmiş olur bi yardım etsen :D Abi bide unlock mu değil mi nasıl anlayacağız lumia 920 benim telefonda :D
herhangi bir eksi yönü yok. Ama cihazın unlock değil malesef. Henüz wp8 için unlock çıkmadı.

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
bu hatayı nasıl düzelteceğiz cevap gelmedi :angry:

StartTheGame

StartTheGame

Üye
aynen ya Bi yardım :angry:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
SDK 7.1 değilde SDK 8 yüklü bende Windows 8 pc ye SKD 7.1i kuramıyorum sorun olur mu

Rainesto

Rainesto

Üye
Baykuşu yapamayan arkadaşlar diğer yöntemi denesin

biltek

biltek

Üye
windows phone 8.1 zuneyi desteklemiyor, ne yapmak lazım

biltek

biltek

Üye
wp 10 zune yi desteklemiyor

biltek

biltek

Üye
:ağlarım:Bilgisayarın Ram 256 mb hünkarım.Ölür yazık bilgisayarasomuru:
Windows 7 lite versiyonu var. Bilgisayarını destekler
Gereksinimler

Zune ve Windows Phone Geliştirici Araçlarını kurduktan sonra Tom Xap Installer dosyasını bir klasöre çıkarın. Ardından yapmanız gereken tek şey Tom XAP Installer'ı çalıştırmak ve cihazınıza yüklemek istediğiniz XAP dosyalarınızı sürükleyip Tom XAP Installer penceresine bırakmak. Install tuşuna tıkladığınızda, uygulamalar cihazınıza kurulmaya başlayacaktır.

kolay gelsin arkadaşlar iyi forumlar
zune Windows Phone 10 nu desteklemiyor. Ne yapmam lazım

Üst Alt