unlocked cihazlara xap dosyalarını yükleme içeride

Sponsorlu Bağlantılar

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
arkadaşlar bu lumia 920 içinde geçerlimi bide lumia ile buraya yazı yazamıyorum sebebini bilen varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia920 icin de gecerli fakat henuz lumia920 unlock edilmedi. Lumia920'den yazabilmek icin tarayici ayarlarindan masaustunu sec.

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
Masaüstünü aç derken daha ayrintii olarak anlatabilirmisin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlar/uygulama ayarlari/arama sekmesinden mobil versiyonu masaustu versiyon yap.

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
çok teşekkür ederim saol kardeşim

- - - Eklendi - - -

acemiliğime verde bide bunları lumia yı usb ile bağladıkktan sonra yapıyoruz dimi :kop:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ya beyler bende lumiam ile yanyanaym ama nasl uygulama yüklenir bilgimiz yok cihazi yeni aldm bu pc ye indirdiğimiz xap dosyalarını nasşl yüklüyoz n8 de noka suite ile bağlayp mağazadan direkt yükleme yapardk yada dosya yöneticiden yüklerdik bunda nasl detaylı bilgi verseniz birde unolcked nedir benim kvk l lumia 920 şimdi bu unlocked midir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
unlock yani symbiandaki anlamiyla hack. Market dişindan uygulama yukleyebilmeyi sagliyor. Şu anda lumia920'ye magaza dişindan uygulama yukleyemezsiniz.

komando04

komando04

Üye
konu için teşekkürler

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
peki mağazaya sadece telden mi bağlanabiliyoruz data kablsu ile pcye teli bağladk mağazayı nasıl açıyoruz bi site var oraya girdim uygulamalar oyunlar var ama indir diyoruz bilgisayara indiriyor tele nasl aktarıyoruz

ecel54

ecel54

Üye
peki mağazaya sadece telden mi bağlanabiliyoruz data kablsu ile pcye teli bağladk mağazayı nasıl açıyoruz bi site var oraya girdim uygulamalar oyunlar var ama indir diyoruz bilgisayara indiriyor tele nasl aktarıyoruz

mağazada Microsoft hesabınla oturum aç, daha sonra herhangi bil uygulamaya gir yükleye tıkla yüklesin :D. telefonunda internet bağlantısı olması lazım.

IVI-Elia

Üye
Ya bu unlock olayı garanti dışına çıkarır mı

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
şefim wifi bağlanmş iken mağazada oturmla girdim yükleme yaptım ama yine pcye yükleme yaptı internet bağlantı şebeke interneti olmasımı gerekiyor ayrca şunuda sorabilirmiyim hattma tanımlı 2gb internet var ama ben onu kullanamıyorum yani wifi kapalı iken örneğin cnn türk girmek istiyorum bağlantı yok diyor bu tanımlı olan 2gb internet bağlantımı nasıl yaparım lütfen yardım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlar/şebeke/ veri baglantisi acik oldugundan emin ol.

jublomo22

Üye
Beyler lumia 800 nasil unlocked edilir ? Brn telefonu aldigimdan beri unlocked edemedim de =)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler lumia 800 nasil unlocked edilir ? Brn telefonu aldigimdan beri unlocked edemedim de =)

lumia710 haricindeki hic bir nokia cihazi icin unlock yontemi henuz cikmadi. Sadece ilk cikan seride bootliader kilidi acik olan lumia800'ler var onlara custom rom kurarak unlock yapilabilir.

jublomo22

Üye
O nasil olur peki onu anlatabilirmisin ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Buradan çok şey öğrendim WP7. serisi kullananlar için çok yararlı bir paylaşım :)

Teşekkürler :)

wp8

Üye
merhablar beyler.

wp 8 de normal mağaza sitesinden indiriğimiz xap dosyalarını sd karta atarak telefona yükleyebiliyoruz. benim burda merak ettiğim başka siteden indirdiğimz xap dosyalarını bu şekilde yüklersem ne olur?

Üst Alt