x4nq.raL1
Üye
telelfon modelin ne
.
telefon mod : c6-01
telelfon modelin ne
.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaxiMod kurulumu theme fx kullananlar içindir.
Theme fx i kaldırın hemen x plore ile c sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırın aknskinsrv2.dll yapın aynı işekilde hemen aknIcon.dll dosyasını aknIcon.dll yi AknIcon2.dll diye adlandırın. sonra c resource içindeki effect klasörünü silin. yoksa yoktur. c resource içinde themefx klasörünü silin. e theme fx klasörünü silin içinde modlarının mifleriniz varsa başka bir yere yedekleyin veya durabilir buraya sonra e içinde maxiMod diye klasör kuruluacak içine taşırsınız.
Telelfonu kapatın açın. c sys bin içinde aknskinsrv2.dll ile aknIcon2.dll dosyalarını silin. yeni maxi modu kurun. Maxi Modu açın hemen modlar ve orjinal paketler içinde orjinal paketler içide kurulum paketini yükleyin. sorunsuz yüklendiyse artık teli kapatmadan mif ve efektlerinizi atayın modları da deneyin. en sonra değişikliklerin uygulanması için kapat aç bitti yeni MaxiMod hayırlı uğurlu olsun.
dead flash ile duzelttim ? Yanlışlık ne yapabılırımde =) neyse yınede teşekkurler .
Belle refresh e uyumlu mu?

Dead atmayı biliyorsan sorun yok yalnışlık telefon iki şekilde açılmaz c sys bin içine senin sistemine ait olmayan aknskinsrv.dll ve aknİcon.dll atarsan açılmaz. bunlar doğruysa bile aknIcon.dll c resource apps içinde avkon2.mif dosyasını ve geri kalan mifleri arar bulamazsa açılmaz. avkon2 basit gibi görünebilir altı üstü pil anten simgesi ama yoksa açılmıyor. hatta ben maximod uygulamasında kafayı yedim mif yüzünden bir araya uygulama içinden mifleri aldım farklı resimler koyacaktım diye unutmuşum proyu kurudum açılmıyor exe ye bak kodlama ya bak dosyal yollarına bak açılmıyor sonra jeton düştü mifler yok ekledim 5 mifi açıldı. yani durum bu hata bunlardan biri
- - - Eklendi - - -
![]()
Dead atmayı biliyorsan sorun yok yalnışlık telefon iki şekilde açılmaz c sys bin içine senin sistemine ait olmayan aknskinsrv.dll ve aknİcon.dll atarsan açılmaz. bunlar doğruysa bile aknIcon.dll c resource apps içinde avkon2.mif dosyasını ve geri kalan mifleri arar bulamazsa açılmaz. avkon2 basit gibi görünebilir altı üstü pil anten simgesi ama yoksa açılmıyor. hatta ben maximod uygulamasında kafayı yedim mif yüzünden bir araya uygulama içinden mifleri aldım farklı resimler koyacaktım diye unutmuşum proyu kurudum açılmıyor exe ye bak kodlama ya bak dosyal yollarına bak açılmıyor sonra jeton düştü mifler yok ekledim 5 mifi açıldı. yani durum bu hata bunlardan biri
- - - Eklendi - - -
hayır sakın sende gece gece flash la uğraşma fp1 yazıyor sadece bundan sora fp1 ve refresh yazıcam modun birini belle refres diye paylaştım biri belle ye yüklemiş belle yazıyormuş konuda diye![]()
indire miyon nden acaba hemen iptal edildi diyor çok indiren Var ondanmı dersiniz Neyse yarına kadar hallolur inşallah
mediafire gibi bir sitede bunu kaldırmayacak kadar değildir heralde. Aman yaa bitti de kurtuldum kod kod kod geceleri uyku tutmamaya başladı sağsalim yükleyeyimde kurtulayım gerisi size kalmış. ben çeviri işine geri dönerim. ama şu telefondaki oturum baloncuklarını modlamam lazım bir bulsam hangi dll z resource messaging e yol veriyor bulamadım hala bir mod paylaşılmış ama sadece resimler mobinasyonu çözmem lazım. güzel olurdu mesaj boluncuklarını değiştirsek arka plana resim atsak ona ben bakayım bu akşam bakarsınız bulurum dll yi
indirdim.denemedim daha henüz Ancak,Modlamalar ile ilgili çalışmalarının devamını bekliyorum Ve Öncelikle Şunu söylemek istiyorum ki,lütfen efekt programları vs Modlama uygulamalarını sakın bırakma.,Rica ediyorum.Kendinize iyi bakın levent usta. Ve az önceki bu msj larım asla ve kesinlikle reklam içeremeyip, fp1 kamburu ile aylarca çözülemez efekt probleminin büyük başarısına, yürekten duyabilmiş olduğum teşekkürdür.Tşk.ederim levent usta tüm emeklerin için,yürekten çok Tşk.en son mediafire de olan maximod(MaxiLeventindirdim.denemedim daha henüz Ancak,Modlamalar ile ilgili çalışmalarının devamını bekliyorum Ve Öncelikle Şunu söylemek istiyorum ki,lütfen efekt programları vs Modlama uygulamalarını sakın bırakma.,Rica ediyorum.Kendinize iyi bakın levent usta. Ve az önceki bu msj larım asla ve kesinlikle reklam içeremeyip, fp1 kamburu ile aylarca çözülemez efekt probleminin büyük başarısına, yürekten duyabilmiş olduğum teşekkürdür.

O kadar da değildir ya toplasan şurda 10 15 kişiyizdir en fazlamediafire gibi bir sitede bunu kaldırmayacak kadar değildir heralde. Aman yaa bitti de kurtuldum kod kod kod geceleri uyku tutmamaya başladı sağsalim yükleyeyimde kurtulayım gerisi size kalmış. ben çeviri işine geri dönerim. ama şu telefondaki oturum baloncuklarını modlamam lazım bir bulsam hangi dll z resource messaging e yol veriyor bulamadım hala bir mod paylaşılmış ama sadece resimler mobinasyonu çözmem lazım. güzel olurdu mesaj boluncuklarını değiştirsek arka plana resim atsak ona ben bakayım bu akşam bakarsınız bulurum dll yi