İphone 5' in (New İPhone) Kutusu Görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5' in (New İPhone) Kutusu Görüntülendi

iPhone 5′in kutusu görüntülendi!

Artık onun geldiğinden eminiz. Apple 12 Eylül’de bir etkinlik düzenleyeceğini duyurarak yeniiPhone’un da geliş tarihini doğrulamış oldu.

Güncelleme:10 Eylül 2012 14:53
Fakat yeni iPhone’un özellikleri ve tasarımı hakkında halen kesin bilgiler bulunmuyor. Bu sebeple tanıtıma günler kala söylentiler gündem yaratmaya devam ediyor.
Daha önce yaşanan sızıntılardan farklı olarak bu kez iPhone 5′in kutusuna ait olduğu iddia edilen kutu baskıları ortaya çıkmış durumda. Kutuların üzerinin kaplanması için üretilen bu baskılar kesime hazır görünüyor. Baskıyı elinde tutan kadının Uzak Doğulu gibi görünmesi bu fotoğrafın Çin’de çekildiğini gösteriyor olabilir. Zira iPhone’un Çin’de üretilip, paketlendiğini düşünürsek bu detay önemli
Kutu görselleri çok net olmasa da bazı detayları yakalamak mümkün. Öncelikle kutunun üzerine “New iPhone” yani “Yeni iPhone” yazdığı görülüyor. Önceki modellerin kutusunda iPhone 4S benzeri bir isimlendirme olduğunu düşünürsek yeni modelin iPhone 5 adını almayacağını öngörebiliriz. Nitekim Apple, iPad 3′e de “Yeni iPad” adını vermeyi tercih etmişti.
Baskıda kullanılan görsel iPhone 4/4S tasarımına benziyor olsa da önemli bir fark mevcut. Yatay sıralamaya bakınca altta bulunan ana uygulama bölümüyle birlikte 6 sıra uygulama görülüyor. Önceki iPhone’larda ise alt alta en fazla 5 sıra uygulama mümkün oluyordu. Bu durum ekranın dikine daha uzun yani dolayısıyla 4 inç boyutunda olduğunu gösteren önemli birdetay.
Yeni iPhone için Apple 12 Ekim tarihinde bir etkinlik düzenleyecek.
Kaynak : mynet

PriZm

PriZm

Üye
New iPhone = :kotu:

hep New|New|New|New nereye kadar? bundan 10 yıl sonra çıkacak olan iPhone'da bile bu modele New iPhone'denecek.saçmalık.

A3rman

A3rman

Üye
iPhone 5 güzel olacağa benziyor..

15097

15097

Üye
Haber saçma :kotu:

Türe

Türe

Üye
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
ww bile arabalarını daha güzel makyajlıyor

PriZm

PriZm

Üye

Atarli :islik iPhone 5 diye de olsa nereye kadar ki o da :hmmm

dediğin doğru ama o bile bu manada iyi.

iPhone 16 çıkacak bu modele halen Yeni iPhone denilecek.sencede saçma değilmi?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Uruloki

Uruloki

Üye
buyrunuz eğer fake değilse iphone 5 tanıtım videosu:

[video=youtube;-MjrNKIVrQs]http://www.youtube.com/watch?v=-MjrNKIVrQs&feature=player_embedded[/video]

PriZm

PriZm

Üye

[video=youtube;-MjrNKIVrQs]http://www.youtube.com/watch?v=-MjrNKIVrQs&feature=player_embedded[/video]
Fingerprint Scan ve All New Design yazısını görünce aklıma direkt "Fake?" sorunu geldi:hmmm

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye

Fingerprint Scan ve All New Design yazısını görünce aklıma direkt "Fake?" sorunu geldi:hmmm

benimde geldi fakat video apple ın yapacağı şekilde bir video zaten tasarım böyle olucak gibi ama özellikler ki işlemciyi ben a5x bekliyorum a6 değil ve 16 32 ve 128 gb alanlar yani 32 ile başlayıp 64 128 olabilirdi belli değil aslında bencede fakat belli olmaz

• Beğen
Türe

Türe

Üye

Katiliyorum :evet: Ya yeni bir seri cikaracaklar ya da şaşali baska isim bulacaklar

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Telefon modelim new iPhone sorma hangisi :ehe

- - - Eklendi - - -

Videoda yanlış görmedim değil mi a6 yazıyor bence fake'dir bu da sanmıyorum a5 kullanacaklar bence.

mega2

mega2

Üye
Ekranı büyütüp büyütmediklerini merak ediyorum sadece gerisi zerre umrumda değil :D son 2 gün az kaldı sabretelim :D

Uruloki

Uruloki

Üye

Telefon modelim new iPhone sorma hangisi :ehe

- - - Eklendi - - -

Videoda yanlış görmedim değil mi a6 yazıyor bence fake'dir bu da sanmıyorum a5 kullanacaklar bence.

a5 değilde son çıkan iad iphone modellerinin donanımı aynı oluyor bence a5x kullanıcaklar ki öyle bir ekranda çok çok iyi çoşturur o

15097

15097

Üye
Yıl: 2016
O zamanın iPhone'u iphone 12
-Telefonun ne?
-Yeni iphone
-Benimki de :)
Not:Burada iphone 12'den bahsediliyor :zong:
off ne diyorum ben yaa :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt