Sahte duvar mı![]()

Kartonpiyer benim bildiğim duvarların üstünde sağında solunda şekilli olan kireçten yapılmış bir şey işte![]()
yani kolay kirilabilir bisey o
Nokia'nınkiler takoz gibi oluyor çok normalAyrıca konu yeri yanlış
![]()

Şşşt! Çaktırma
- - - Eklendi - - -
İlgi çeksin diye buraya açtım![]()
Konu yeri doğru sağlamlık testi![]()

Dışı kağıt evet bizim eski ev de öyleydi kıt kıt ediyor vurunca dayanıksız gibi his veriyorOlabilir.ama o duvar ici kirec disi kagit.adi kartonpiyer bolme duvar diye biliyorum ama herneyseyani kolay kirilabilir bisey o
![]()

Kartonpiyer duvar:
7

Beton değil betopan,yani blok haline getirilmiş,preslenmiş hali.nasil beton olur o?kartonpiyer bolme duvar iste.disi kagit ici kirilacak bi sey.adini bilmiyorum

Beton değil betopan,yani blok haline getirilmiş,preslenmiş hali.
Alçıpan diyecektim ama alçıpan olsaydı,içinden file çıkar çünkü alçıyı fileye oturup kalıp kaline almasanı sağlıyorlar ama ortada file falan yok.
Kullanılan ürün beyaz çimento tarzı birşey,duvar yalıtımında iç cephede son kat olarak kullanılır,kullanıcı isteğine göre dolgu maddesi olarak,strafor,cam elyafı yada akordiyon karton kullanılabiliyor,hem dolgu maddesi hemde sıcak-soğuk akışısını dengelemek için daha profillerin yapılışı ve dizilişi var.Hatta sana topraktan bile anlatırım ama telemelde kalma![]()

O tür işlerle içli dışlı olunca alışkanlık olmuştur
Resmen duvarlar nasıl yapılıyor döktürmüşsün![]()

Beton değil betopan,yani blok haline getirilmiş,preslenmiş hali.
Alçıpan diyecektim ama alçıpan olsaydı,içinden file çıkar çünkü alçıyı fileye oturup kalıp kaline almasanı sağlıyorlar ama ortada file falan yok.
Kullanılan ürün beyaz çimento tarzı birşey,duvar yalıtımında iç cephede son kat olarak kullanılır,kullanıcı isteğine göre dolgu maddesi olarak,strafor,cam elyafı yada akordiyon karton kullanılabiliyor,hem dolgu maddesi hemde sıcak-soğuk akışısını dengelemek için daha profillerin yapılışı ve dizilişi var.Hatta sana topraktan bile anlatırım ama telemelde kalma![]()

Futbolda varya,top geçti adam geçmedi o muhabbete döndüYa n97 duvarı delermi ya bunumu tartışıyosunuz Allahınızı severseniz![]()

Futbolda varya,top geçti adam geçmedi o muhabbete döndü![]()
Güldürdün