Duvar delen Nokia N97

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sahte duvar mı :haha:

Kerim.

Kerim.

Üye

Kartonpiyer benim bildiğim duvarların üstünde sağında solunda şekilli olan kireçten yapılmış bir şey işte :D

Olabilir.ama o duvar ici kirec disi kagit.adi kartonpiyer bolme duvar diye biliyorum ama herneyse:)yani kolay kirilabilir bisey o:oke:

15097

15097

Üye
Nokia'nınkiler takoz gibi oluyor çok normal :D Ayrıca konu yeri yanlış :huhu:

abandonware

abandonware

Üye
:hmmm harbi karton ya..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Olabilir.ama o duvar ici kirec disi kagit.adi kartonpiyer bolme duvar diye biliyorum ama herneyse:)yani kolay kirilabilir bisey o:oke:
Dışı kağıt evet bizim eski ev de öyleydi kıt kıt ediyor vurunca dayanıksız gibi his veriyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kartonpiyer duvar:

7

night_jack

night_jack

Üye
nasil beton olur o?kartonpiyer bolme duvar iste.disi kagit ici kirilacak bi sey.adini bilmiyorum
Beton değil betopan,yani blok haline getirilmiş,preslenmiş hali.

Alçıpan diyecektim ama alçıpan olsaydı,içinden file çıkar çünkü alçıyı fileye oturup kalıp kaline almasanı sağlıyorlar ama ortada file falan yok.
Kullanılan ürün beyaz çimento tarzı birşey,duvar yalıtımında iç cephede son kat olarak kullanılır,kullanıcı isteğine göre dolgu maddesi olarak,strafor,cam elyafı yada akordiyon karton kullanılabiliyor,hem dolgu maddesi hemde sıcak-soğuk akışısını dengelemek için daha profillerin yapılışı ve dizilişi var.Hatta sana topraktan bile anlatırım ama telemelde kalma:d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Alçıpan diyecektim ama alçıpan olsaydı,içinden file çıkar çünkü alçıyı fileye oturup kalıp kaline almasanı sağlıyorlar ama ortada file falan yok.
Kullanılan ürün beyaz çimento tarzı birşey,duvar yalıtımında iç cephede son kat olarak kullanılır,kullanıcı isteğine göre dolgu maddesi olarak,strafor,cam elyafı yada akordiyon karton kullanılabiliyor,hem dolgu maddesi hemde sıcak-soğuk akışısını dengelemek için daha profillerin yapılışı ve dizilişi var.Hatta sana topraktan bile anlatırım ama telemelde kalma:d:

Resmen duvarlar nasıl yapılıyor döktürmüşsün :ehe

• Beğen
Tepkiler: night_jack

cukuleaks

Üye
Güzel :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye

:hmmm

MrExpert

MrExpert

Üye
Bildiğiniz alçıpan odaları bölmek için kullanılır...

cukuleaks

Üye
Ya n97 duvarı delermi ya bunumu tartışıyosunuz Allahınızı severseniz :)

• Beğen
Tepkiler: night_jack
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt