Süper Cfw Ama İngilizce :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
Süper Cfw Ama İngilizce :/
Arkadaşlar bu cfw süper ama ingilizce türkçe yaptığımda ayarlara filan girmiyor biri türkçeleştirse.
yada o alttaki tuşlar ne oluyor navibarmı oluyor onlar hoşuma gitti modu varmı acaba

Xanymore

Xanymore

Üye
Gerçektende güzelmiş :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ohoo moruk sen biraz geriden takip ediyon galiba gündemi

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
niyeki :) ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
o söylediklerin uygulaa extra buttons diye birşey git bir türklerin yaptığı cfwye yükle programı aynı olur

TheOldBros

TheOldBros

Üye
o söylediklerin uygulaa extra buttons diye birşey git bir türklerin yaptığı cfwye yükle programı aynı olur

+1 Arkadaş Açıklamış Yazı Ortalaması Olmayan Bir Cfw kurmalısın

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol Kabız bunu cfwye gömebilirmiyim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bilmwm gömersin herhalde cfwyle aramı azcık açtım oluyodur ama herhalde denemekten zarar gelmez

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bilmwm gömersin herhalde cfwyle aramı azcık açtım oluyodur ama herhalde denemekten zarar gelmez
programı bulup parçalayıp herhangi bir starter****.rsc dosyasına programın exe dosyasının adını eklese yeter heralde

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Resimde alttaki butonlar scroll bar değil mi :hmmm Modu var ama bildiğim kadarıyla kasma yapıyor

- - - Eklendi - - -

İlla bunu türkçeleştirmek istiyorsan hakangüvenden yardım iste. Bu işi en iyi o yapar :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Resimde alttaki butonlar scroll bar değil mi :hmmm Modu var ama bildiğim kadarıyla kasma yapıyor

- - - Eklendi - - -

İlla bunu türkçeleştirmek istiyorsan hakangüvenden yardım iste. Bu işi en iyi o yapar :)
ne içtin la :D extra buttons uygulamasını yazılıma gömmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt