s60v5 Telefonunuzun Windows Phone Görünümlü Olmasını İster Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 Telefonunuzun Windows Phone Görünümlü Olmasını İster Misiniz?
Forumu dolaşırken aklıma bir şey takıldı Belle Shell ve benzeri programlarla telefonumuzu Belle ye benzetebiliyoruz. Peki bu Windows Phone için neden olmasın dedim. Bunu yapmak beni aşar tabiki bu işte daha yeniyim ama bu işte usta arkadaşlarımızın bunu yapabileceğine eminim. Belki böyle bir şey vardır, bilmiyorum. SPB Mobile Shelle bunu yapabiliriz. Eğer böyle bir şey varsa link atarsanız çok memnun kalırım. TEŞEKKÜRLER MAXİCEP AİLESİ YORUMLARINIZI BEKLEYECEĞİM...

goktas19

goktas19

Üye
Daha Symbian Belle yokken piyasada Windows Phone yokken nasil yapilmasini dusunuyorsun... Varsa bilmem ama bence olmaz....

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Sen yanlış anladın galiba kardeş. Ben diyorum ki Belle Shell varya onun gibi program halinde mesela buda Windows Phone Shell olur. Dur bi araştırıyim den yazdım google bişiler çıktı indir yükledim ne yapıysam da yapamadım. Youtubede videoları var bunu bazıları vHome bazılarıda SPB Shell ile yapmış. Şimdi mobilim ama yarın ilk iş o videoları buraya koyacağım. Biri bunu bulursa lütfen link koysun.

goktas19

goktas19

Üye
Sen yanlış anladın galiba kardeş. Ben diyorum ki Belle Shell varya onun gibi program halinde mesela buda Windows Phone Shell olur. Dur bi araştırıyim den yazdım google bişiler çıktı indir yükledim ne yapıysam da yapamadım. Youtubede videoları var bunu bazıları vHome bazılarıda SPB Shell ile yapmış. Şimdi mobilim ama yarın ilk iş o videoları buraya koyacağım. Biri bunu bulursa lütfen link koysun.
Bende biraz araştırıyım ama olsa bile heralde RAM 0'lara gelir...

_RYUK_

_RYUK_

Üye
forum arastır sbp nin wp versiyonu var

- - - Eklendi - - -

forum arastır sbp nin wp versiyonu var

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş öyle bir başlık koymuşsun ki sanki sen paylaşacaksın.Öyle sandım

BURAYA TIKLA

musti843

musti843

Üye
Buradaki uygulamaya bak derim flaş uygulama ama senin işini görür gibi :oke:

- - - Eklendi - - -

Bunlar da ekran görüntüleri

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Bu bende var bu bi tanıyım amaçlı uygulama benm dedipim spb shell i wp görünümlü yapmak.

- - - Eklendi - - -

Herkse ilgisi için teşekkürler..

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
veya vhome yi wp görünümlüsü varmış oda güzell ama bi türlü yapamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt