[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 için yaptığın fx te effects ve mif ler olsa daha iyi olmazmı 50 efekt 20 avkon2 30 mif olsa bence çok güzel olur isterse 50 mb olsun indirilebilecek en güzel dosya diye düşünüyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulum paketi yaptın mi

seyits

Üye
evet elbette kurulum paketi yaptım

- - - Eklendi - - -

Tüm tema efektlerini sorunsuzca kullanabiliyorum.ama pil rengini renkli pil yapmıyor

asigsasi

asigsasi

Üye
o konuda da kesin bir çözümü vardır

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başka avkon2 dene avkon2 hatalı olabilir

- - - Eklendi - - -

eski sürümü kullanmıyorsundur inşallah uygulamıyi bir kere güncellemistim ilki sadece efekt yapıyor du ikincisi yani şuan linki olan ikisini yapıyor

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 için yaptığın fx te effects ve mif ler olsa daha iyi olmazmı 50 efekt 20 avkon2 30 mif olsa bence çok güzel olur isterse 50 mb olsun indirilebilecek en güzel dosya diye düşünüyorum
bu konu hakkında ne düşünüyorsun birde fp1 uyumlu efekt yapacakmısın

yaren_dede

yaren_dede

Üye
evet elbette kurulum paketi yaptım

- - - Eklendi - - -

Tüm tema efektlerini sorunsuzca kullanabiliyorum.ama pil rengini renkli pil yapmıyor

dostum alttaki zip dosyasını aynı yere at programa girip seç restart yap, bakalım wifi toggle değişecekmi

Ekli dosyalar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maximod bitti şuan mobilim akşama paylaşırim tam ismine yakışır gibi mod uygulaması oldu :) bide modlama bölümünde paylaşırsam tam olur

akifd

akifd

Üye
eline sağlık o zaman akşama maxi pda dayım yine

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel oldu gerçekten mod kurma özelliğide ekledim efekt mif ve mod 3 ü bir arada ismine yakışır şekilde maximod

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
arslanla

arslanla

Üye
güzel oldu gerçekten mod kurma özelliğide ekledim efekt mif ve mod 3 ü bir arada ismine yakışır şekilde maximod

Şimdi iyice sabırsızlandım. Bu yeni çıkacak olanı yapmak için programı silcez mi yoksa üstüne mi kurcaz?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
silersen temiz olur eski atık dosyalar kalmasın boşuna 3 5 mb yer kaplamasın durduk yerde

akifd

akifd

Üye
akşam oldu noss haydi hareket zamanı fazla bekletme

arslanla

arslanla

Üye
Evet noss bekliyoruz biraz hızlı....

x4nq.raL1

x4nq.raL1

Üye
Programı yükledım yenıden başlat dedım ama ARTIK TELEFON ACILMIYOR?? Yardım et bana lutfen? Nokıa yazısı cıkıyor 2 dkbeklıyor kapanıyor telefon. H.kartınıda cıkartarak denedım sım kartıda? napmam lazım ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı yükledım yenıden başlat dedım ama ARTIK TELEFON ACILMIYOR?? Yardım et bana lutfen? Nokıa yazısı cıkıyor 2 dkbeklıyor kapanıyor telefon. H.kartınıda cıkartarak denedım sım kartıda? napmam lazım ?

telelfon modelin ne

- - - Eklendi - - -

fp1 bitti upload ettim refresh yükleniyor

Hatta fp1 şimdiden indirsin konuyu sonra açarım
FP1 link: http://www.mediafire.com/?83hl6gcd5a11v1t

Reflesh Link: 35 40 dk arası bağlantı düşük yükleniyor...

asigsasi

asigsasi

Üye
sonunda üst konu olmuş :tebessüm:

akifd

akifd

Üye
linkte bir sorun yok değilmi ustam ben mobilden tıkladım olmadı kopyala yapıştır yaptım aradım google amca böyle birşeyin olmadığnı yazıyor teşekkürler link bu FP1 link:
83hl6gcd5a11v1t

asigsasi

asigsasi

Üye

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
arkadaşlar allah rızası için biri qfs mobiye upload edebilir mi

Üst Alt