[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
sen şimdiye kadar bu olaylara niye el atmadın dostum prof gibi adamsın :alkis

caglar b

caglar b

Üye
bence üst konu olmalı baksana ilgiye noss bar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
valla kardeş ne diyim bilmiyorum bigün bir konuda konuşurken najanajaya böyle birşeyden bahsettim hani keşke şöyle bir program olsa mifleridirek değiştirsek falan filan diye ama kim bilir hangi konuda dedim helal olsun valla süper olmuş emeğine sağlık bir iki sorum olacak yalnız :)

Şimdi ben yeni cfw yaptım yani orjinal kullanmıyorum ama sistemi kurcalamadım fazla yani orjinalden pek farkı yok bazı yerlerinde modifiye var sadece sıkıntı olmaz heralde. Bir konu daha var senin açtığın yeni avkon modu önce onumu yükleyeyim yoksa bunumu ? sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla kardeş ne diyim bilmiyorum bigün bir konuda konuşurken najanajaya böyle birşeyden bahsettim hani keşke şöyle bir program olsa mifleridirek değiştirsek falan filan diye ama kim bilir hangi konuda dedim helal olsun valla süper olmuş emeğine sağlık bir iki sorum olacak yalnız :)

Şimdi ben yeni cfw yaptım yani orjinal kullanmıyorum ama sistemi kurcalamadım fazla yani orjinalden pek farkı yok bazı yerlerinde modifiye var sadece sıkıntı olmaz heralde. Bir konu daha var senin açtığın yeni avkon modu önce onumu yükleyeyim yoksa bunumu ? sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum :)

Dostum modlamalarda paylaştıklarım bunda toplu birşekilde mevcut bunu uygulaman yeter ben orda da paylaştım millet bu uygulamayı kullanmak zorunda kalmasın diye seçenek olsun. Tek bir şeye bağımlı kalınmasın diye. zaten bu konuda farkketiysen eski modları sildiriyorum ki bu uygulama ile içindeki modlar tam uyumlu olsun sorun olmasın bazı modlarda farklı yollar biri e bi c falan filan karışıklığı kaldırmak için sen hiç avkon2 modu falan yapma direk pu pronun kurulum aşamasıından başla 3 adımda temiz. önemli olan paylaşım yapan arkadaşların bu pro ya göre zipleyip paylaşım yapmaları ok.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben yarın piller için bir konu hazırlarım dostum konuyada eklersin benim konunun linkini zaten bir tane toggle için hazırladım konu forumda mevcut onunda linkini veririm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum modlamalarda paylaştıklarım bunda toplu birşekilde mevcut bunu uygulaman yeter ben orda da paylaştım millet bu uygulamayı kullanmak zorunda kalmasın diye seçenek olsun. Tek bir şeye bağımlı kalınmasın diye. zaten bu konuda farkketiysen eski modları sildiriyorum ki bu uygulama ile içindeki modlar tam uyumlu olsun sorun olmasın bazı modlarda farklı yollar biri e bi c falan filan karışıklığı kaldırmak için sen hiç avkon2 modu falan yapma direk pu pronun kurulum aşamasıından başla 3 adımda temiz. önemli olan paylaşım yapan arkadaşların bu pro ya göre zipleyip paylaşım yapmaları ok.

tamam dostum yapıyorum şuan.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen şimdiye kadar bu olaylara niye el atmadın dostum prof gibi adamsın :alkis

walla ben 701 i alalı aşağı yukarı bir ay oldu aldığımda zaten belleliydi tel hemen fp1 e geçtim kurdum fp1. Fp1 ta nisanda çıkmış. ben o zmanalar c6-01 ile belleydim. fp1 iyi ama tema efektlerinin kapatılamaması benim için sorun oldu sevmiyorum ben efekt tıkladığım zaman diirek açılsın hızlı olsun diye araya 2 3 sn efekt oynama süresi girdiğinde gıcık oluyorum. sonra efektleri kapatan pro buldum çevirip paylaştım. bu zamana kadar hep çeviri ile maxipda da takıldım exeleri parçaladım dil için rsc ler dll ler falan hep havada uçuştu. hatta exe içine fazla karakter bile yazmaya başladım genelde tek sefer de yapıyorum işimi deneme yanılma yöntemi ile uğraşmam tamamen zaman kaybı. sonra orjinal efekti çok basit buldum. çevirilecek uygulama ararken 4 5 gün önce theme fx uygulamasına rastladım. uygulama sistem bileşeni hatası veriyor açtım baktım 3 dll sistemde var çıkardım onları pro çalıştı ama görevleri yerine getiremiyor. çıkardığım dosyaları parçaladım baktım yollar hep z ama pro c istiyor. bende dll leri c yaptım kombinasyonu sağladım aynı dll hem c hem z de olduğunda sistem c dekini önce okuyor bu nokianın bir açığını bundan sonra faydalanmak lazım. bundan sonraki diğer modlar için. baştan efekt çalıştım. baktım millet avkon2 diye kıvrını yok oraya dosya atmalar yok buraya dosya atmalar bu program bu iş için kullanılır proyu farklı yere çektim. yoksa ben avkon2 de sevmem orjinal olsun. bu zaman a kadar mod yapmadım. ama insanlar faydadan çok tasarıma bakıyor. efekt ve avkon2 değiştiren pro var basit. tıkla tel kapat aç bitti. tasarımın kralı oluyor. bu pro ile herşey yaparsınız klavye tasarımı da dahil görsel olarak telelfonda görsel ne görüyorsan ucu mif lere ne dokunuyorsa. her neyse sorunun cevan bu zamana kadar nerdeydin sorunun cevabı bu modları olması için taşların yerine oturması gerekiyormuş benim 701 almam fp1 e geçmem fx i bulmam. nasip işte belki zamanında daha fp1 ilk çıktığında biri istekte bulunsaydı ta o zamanlar çözülürdü sizin efekt avkon2 işi ama nasip kısmet zamanı şimdiymiş. yoksa ben hep burdaydım bu modlar yapılamayacak iş değil. fp2 çıktığı gün hacklenecek merak etmeyin :) dediğim gibi en kötü ihtimal orjinal fw içine instal server gömülür. orjinal hackli fp2 fw si flashlanır. kaldığımız yerden devam. maxipda her zaman :). sıkıntı olursa ben çeviri yapıyor olacağım.

- - - Eklendi - - -

ben yarın piller için bir konu hazırlarım dostum konuyada eklersin benim konunun linkini zaten bir tane toggle için hazırladım konu forumda mevcut onunda linkini veririm

Eklerim tabi. ya arıyorum arıyorum arıyorum bulamıyorum bütün widgetleri tam şeffaf yapan mif paketi yok mu tümü yapan ama. Parça parça olsa da olur. birleştirip tek pakette bütün mifler tam şeffaf yapılır.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum bir örnek resim eklesene bakayım nasıl birşey düşünüyorsun çünkü toggle uygun şeffaf yok gibi widgetlar için.
Widgetlarda parça parça toplamak lazım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam şeffaf olacak bir kaç gördüm forumda konularda bütün efekler sanki ekranda yazılar var gibi duyor widgetlerin arkaplanları mesela hava durumu sadece yazıları reismler var arkaplanda siyahlığı yok bunun gibi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hava durumu-saat gördüm sadece dostum öyle genelde arkada bir şeffaflik oluyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sıfır yapın yaww anlaşıldı mif düzenleme konusuda açmam lazım millet tasarım yapsın ne cevherler var belki aramızda hep yapancı sitelerden copy paste yapmasınlar üretsinler üretsinler şekil olsun teller

asigsasi

asigsasi

Üye
dostum fp1 uyumlu effects yapıyordun yaptın mı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapıyorum

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
abi ben yüklüyorum ikona tıkladığımda bişeyler dolduruyor açılmıyor ama )):

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

çalışıyor dostum konuya ekleyebilirsin

Çalışmasına çalışır o konudan hiç sıkıntı olmasın efekler nasıl uymayan bölümler varsa değiştirebilirim dediğim gibi başka efektlerden buna eklenebilir.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bu yeterli bence nossbar2 yap

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi ben yüklüyorum ikona tıkladığımda bişeyler dolduruyor açılmıyor ama )):

Hangi ikona tıklıyorsun

- - - Eklendi - - -

şuan Theme fx i sıfırdan tasarlıyorum fp2 için hazırlıyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
Hangi ikona tıklıyorsun

- - - Eklendi - - -

şuan Theme fx i sıfırdan tasarlıyorum fp2 için hazırlıyorum
baya abi themefx i yüklüyorum menüye giriyorum theme fx ikonu çıkıyor tıklıyorum bekliyor bekliyor açılmıyor :(

Üst Alt