sen şimdiye kadar bu olaylara niye el atmadın dostum prof gibi adamsın
walla ben 701 i alalı aşağı yukarı bir ay oldu aldığımda zaten belleliydi tel hemen fp1 e geçtim kurdum fp1. Fp1 ta nisanda çıkmış. ben o zmanalar c6-01 ile belleydim. fp1 iyi ama tema efektlerinin kapatılamaması benim için sorun oldu sevmiyorum ben efekt tıkladığım zaman diirek açılsın hızlı olsun diye araya 2 3 sn efekt oynama süresi girdiğinde gıcık oluyorum. sonra efektleri kapatan pro buldum çevirip paylaştım. bu zamana kadar hep çeviri ile maxipda da takıldım exeleri parçaladım dil için rsc ler dll ler falan hep havada uçuştu. hatta exe içine fazla karakter bile yazmaya başladım genelde tek sefer de yapıyorum işimi deneme yanılma yöntemi ile uğraşmam tamamen zaman kaybı. sonra orjinal efekti çok basit buldum. çevirilecek uygulama ararken 4 5 gün önce theme fx uygulamasına rastladım. uygulama sistem bileşeni hatası veriyor açtım baktım 3 dll sistemde var çıkardım onları pro çalıştı ama görevleri yerine getiremiyor. çıkardığım dosyaları parçaladım baktım yollar hep z ama pro c istiyor. bende dll leri c yaptım kombinasyonu sağladım aynı dll hem c hem z de olduğunda sistem c dekini önce okuyor bu nokianın bir açığını bundan sonra faydalanmak lazım. bundan sonraki diğer modlar için. baştan efekt çalıştım. baktım millet avkon2 diye kıvrını yok oraya dosya atmalar yok buraya dosya atmalar bu program bu iş için kullanılır proyu farklı yere çektim. yoksa ben avkon2 de sevmem orjinal olsun. bu zaman a kadar mod yapmadım. ama insanlar faydadan çok tasarıma bakıyor. efekt ve avkon2 değiştiren pro var basit. tıkla tel kapat aç bitti. tasarımın kralı oluyor. bu pro ile herşey yaparsınız klavye tasarımı da dahil görsel olarak telelfonda görsel ne görüyorsan ucu mif lere ne dokunuyorsa. her neyse sorunun cevan bu zamana kadar nerdeydin sorunun cevabı bu modları olması için taşların yerine oturması gerekiyormuş benim 701 almam fp1 e geçmem fx i bulmam. nasip işte belki zamanında daha fp1 ilk çıktığında biri istekte bulunsaydı ta o zamanlar çözülürdü sizin efekt avkon2 işi ama nasip kısmet zamanı şimdiymiş. yoksa ben hep burdaydım bu modlar yapılamayacak iş değil. fp2 çıktığı gün hacklenecek merak etmeyin

dediğim gibi en kötü ihtimal orjinal fw içine instal server gömülür. orjinal hackli fp2 fw si flashlanır. kaldığımız yerden devam. maxipda her zaman

. sıkıntı olursa ben çeviri yapıyor olacağım.
- - - Eklendi - - -
ben yarın piller için bir konu hazırlarım dostum konuyada eklersin benim konunun linkini zaten bir tane toggle için hazırladım konu forumda mevcut onunda linkini veririm
Eklerim tabi. ya arıyorum arıyorum arıyorum bulamıyorum bütün widgetleri tam şeffaf yapan mif paketi yok mu tümü yapan ama. Parça parça olsa da olur. birleştirip tek pakette bütün mifler tam şeffaf yapılır.